10 Temmuz 2012 Salı

yeni arkadaşlarım

geçen anlatacaktım yarım kaldı. şu iş seyahatimde tanıştığım arkadaşlardan bahsedecektim.

sıkış tıkış bir arjantin restoranında tek başıma yemek yerken yanıbaşımda türkiye'den bahseden 4 kişilik bir grup vardı. kötü şeyler söylemiyorlardı, zaten biri kalkan'dan yeni gelmişmiş. tutamayıp, "i am turk" diye selamladım. önce gülüştük. sonra kısa konuştuk. ikisi sevgili idi. ingiliz onlar. diğer çocuk italyan, diğer kız da japon'du. ne ekip ama :) yemekten sonra bi yere gidiyorlardı davet ettiler. takıldım onlara. ne cesaret benimkisi de. enazından benim gibi biri için cesaret. muhabbetleri çok güzeldi. daha sonra da 2 kez biraraya geldik. hatta biri ev aile ortamıydı. sicilyadan çok uzakta bir italyan aile ortamı. kendimi ilk defa bu kadar rahat hissettim henüz tanımadığım insanların yanında.

benim için istisnai bi durum oldu ama güzeldi. buraya davet ettim hepsini. mutlaka geleceklerini söylediler. facebook arkadaşı da olmuştuk orada iken. ben girmemiştim bi süredir resimleri tag'lemişler, olay olmuş. arkadaşlar "ne iş" diye sordular :) 

özetle şu: samimiyetin milleti yok :)

6 yorum:

  1. Pek keyifli bir post olmuş:) neşen daim olsun..

    YanıtlaSil
  2. Lan sicilya ya gidiyosun, bi isteğin var mı diye sorar insan...

    Bir iki mafya babası ayakkabısı aldırırdım...

    YanıtlaSil
  3. Vauvv yokluğumda neler olmuş böyle :O) Hem itiraf hem de bu, birileri en sonunda aklında yarattığı bariyerleri yıkmaya başlamış. Süper olmuş;)

    YanıtlaSil
  4. ben sana kısaca özetleyeyim neyfacığım...


    bizimki sonunda yakışıklının kıçına tekmeyı kadıköy'deki daşşaklı boğa heykelinin önünde bastı. Ertesi gün iş yeri bunu Sicilya'ya iş seyahatine gönderdi (artık günahı boynuna, ne halt yemeye gittiyse), orada bir takın ne üdüğü belirsiz insanlarla tanıştı, facebook'lara eklendi, fotoğraflar tag'lendi...

    bütün bunların arasında ben geçen hafta kaçırıldım, bıçaklandım, darp edildim filan.

    sormadığın için teşekkürler.


    xoxo
    :P

    YanıtlaSil
  5. kimya hatun, teşekkür ederim :)

    xcoach, sicilya'ya gitmedim :) ama oralı bi aile ortamına davet edildim. bu arada iyisin de mi xcoach, bi sorun yoktur umarım???

    neyfa, evet. düşündüğüm kadar korkunç değilmiş. ama seriye bağlayıp, dostlara tek tek açılasım da yok :) çok sancılı bi süreç yine de. enazından itiraf anları öyle :S

    YanıtlaSil
  6. ahahah x ne demek sen iste hiç sormam. O boğa heykeli ne sicilya hikayelerine gebe:)
    Bi, zaten seni anlayan bir kişinin bilmesi, herkesin bilmesinden her zaman çok daha iyidir bence:)nerde çokluk orda malum;)

    YanıtlaSil