8 Eylül 2012 Cumartesi

hastalık sonrası durumum


muhtemelen bilimsel bir açıklaması vardır. hastalık sonrası hormonal dengesi değişen biriyim. özellikle testesteron hormonu seviyem tavan yapıyor hastalık bittiği gibi. o yüzden kendimle irademle mücadele içindeyim iki gündür. eskiden olsa istediğimi rahat yapardım ama şimdi aklıma da yatmıyor canım istedi diye hemen birini bulup seks yaşamak. 

neyse, bu biraz çok kişisel bi sorun.çok da eşelemiim burada :))

bu arada bişey daha var. sanırım artık paylaşabilirim. şu bayramda bursa'da karşılaştığımız bi kız vardı. öncesinde annemin facebook'tan gösterdiği falan. ortak arkadaşlarda olunca ben bunu arkadaş olarak eklemiştim bayramdan sonra. bu da naber nasıl gidiyor içerikli mesaj yazmıştı. cevap dönmüştüm. milletin paylaştığı videolar, yazılar, resimler falan ana facebook sayfasında listeye düşüyor ya. kaçtır bu kızın paylaştıkları dikkatimi çekti. geçen bir resim paylaşmıştı. hasta olduğum gün. resimde bi an sanki kendimi gördüm. aslında adam madam resmi de değil, normal bir manzara, bir yol, yol kenarında bir bank falan. bankın üstünde de küçük bir ot yeşermiş. beğendim resmi. mesaj yazdı ertesi gün "kimsenin ilgi göstermediği bu resimde ne buldun" diye. sanırım gereğinden fazla içten bir cevap yazdım. derken uzun bir mesaj silsilesi içinde epey bişey konuştuk. garip bi durum. yani açıkçası cepten facebook'a mesaj geldi mi diye bakıp bakıp duruyorum. 

kadın da güzellik iyi bişey ama daha iyisi akıl bence. diğer erkeklerin aksine akıllı kadın güçlü kadın korkutmaz beni. hatta daha yaklaştırır kendine. hani bu olayla çok ilgisi yok bu sözlerimin. ama benden 8-9 yaş küçük biriyle bir bayanla aynı şeye bakıp aynı şeyleri düşünüyor olmak bile yeterince ilginç benim için. bu kadar niye anlattım bilmiyorum. ama yalnızlık hissimi azaltan bişey şuanda. sanal da olsa yazışmak, evllilik gibi ciddi konulara girmeden, seks falan düşünmeden. şuan ihtiyacım olan saf temiz şeylerden biri sanırım. belki vakit kaybı. ama kafayı duvara baka baka yemekten iyidir.

off ne çok yazdım yine. 
herkese iyi haftasonları şimdiden :))

foto=socialmediamagic.com

8 yorum:

  1. İnsanın kafasını dagıtacak seyler ıle ugrasmazı ıyı gelır zaman zaman .. neden niçin nasıl diye sorgulamadan

    YanıtlaSil
  2. minikle telefonda konuşsam iyi olacak. galiba bu sefer düğünümüz var. alışveriş yapmalıyız.

    YanıtlaSil
  3. Aynı dönemlerden çok geçtim. :D

    YanıtlaSil
  4. Mutluluğun ve güzelliğin özel bir adresi yok. Her yerden gelebilir..Belki de mutluluk;annenin senin için seçtiği hanımlardan birindedir:)

    YanıtlaSil
  5. stubborn, aynen öyle. neden niçin diye düşünmeden bişeyler yapmak güzel :)

    xcoach, altın fiyatları da arttı. hani al koy bi tarafa cumhuriyet altınını. çeyrekle görmek istemem seni.

    chuckmak, biliyorum. aslında benim için de çok da yeni bişey değil yazdıklarım.

    kimya hatun, herşey mümkün bu hayatta. herşey. imkansız dediğim ne varsa oluyor çünkü.

    YanıtlaSil
  6. Karmaşık Günce (serhat)16 Eylül 2012 17:08

    evlen artık evlen kocaman adam oldun ali abim :D

    x-coachı bilmem ama benden cumhuriyet gelir :D

    YanıtlaSil
  7. istersen sana bir de Mercedes CLS63AMG alayım???


    8 ayar altın neyine yetmio!
    :D

    YanıtlaSil
  8. serhat, öyle mi dersin. ben daha dünkü çocuğum aslında :)

    xcoach, pintisin. pinti

    YanıtlaSil