21 Eylül 2014 Pazar

kendi kendime


insan ne yaparsa yapsın, nereye giderse gitsin, geçmişinden kaçamıyor.
pozisyonumdaki değişiklik nedeniyle işlerim ve seyahatlerim iki katı çıktı nerdeyse. gün içinde işlerimin insanlarla ilgili kısmını, eve gelince de kendi yapmam gerekenleri yapar oldum. çok da özel bir hayatım yok gibi. spora bile haftasonları gidebiliyorum ya da fırsat buldukça otellerin küçük spor salonlarını kullanıyorum. 

"mutlu musun?" diye sorarsanız kesin ve net bir şekilde "hayır" diyebilirim. aslında ne için yaşadığımı, hayattan ne beklediğimi bilmiyorum artık. yuvarlanıp gitmek diye bi deyim var ya, ha işte tam onu yaşıyorum. 

gel-gitler yaşadım yazmadığım süreçte. neticede yine terkedildim, unutuldum. bunu bile acı yaşamak zorunda bırakıldım. kalbi acıtan sözlerle, sitemlerle. 

en sonunda dönüp dolanıp geldiğim nokta yine aynı. evde duvara sebepsizce bakan bir adam oluyorum en sonunda. o boş duvarda görmek istemediğim anıları çevirip çevirip izliyorum her gün. ya da bazen özlem duyduğum sevgi dolu aşk dolu anları.

belki insanların istediği gibi olsam herşey daha kolay olacak benim ve onlar için. bunlar hep, ben kendim olmak istediğim için oluyor. ama ben de kabullendim sayılır. hissettiğim hayatı yaşamayacağımı kabullendim gibi. bunu eşcinselliğe olan baskı, ailemin-dostlarımın istekleri ile bir ilgisi olmadan kabullendim. sorun bende. olmuyor, yapamıyorum bir erkekle. görsel olarak tercih edilmek, arzulanmak bi yere kadar seni birine bağlıyor. iş bir hayat geçirmeye gelince ya ben ya karşı bir arıza veriyor. bunu bir kadınla başarmaya daha yakınım belki de. 

şuan bir adım atamayacağım kadar belirsiz herşey hayatımda. hislerim, isteklerim, gücüm kuvvetim. biraz daha beklemek lazım. biraz daha.......................

foto: flickr, bob's afbeeldingen

11 yorum:

  1. Yazmadığın uzun arada sık sık bloğuna girip kontrol eden biri olarak içten yazılarını özlediğimi söyleyebilirim.. Hoşgeldin!..
    Yazılarından edindiğim izlenime göre yaşça benden biraz büyüksün. Belki bu yüzden sende "yalnız" geleceğimi görüyorum. Sevmek sevilmek hatta sevişmek güzel ama hayat birleştiremeyenlerdeniz. Olsun canımız sağolsun. :)
    İş hayatında başarılar.. Blogunu ihmal etmemen temennisiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yalnız gelecek mi? :) umarım kimse yalnız olmaz, kalmaz. benimki biraz da kendi tercihim. senin tercihin farklı olur umarım.
      teşekkürler
      kolay gelsin

      Sil
  2. 2009'dan beri seni takip eden biri olarak yazmayı hiç kesmemeni diliyorum.Çünkü büyük aşklarını da, düşüşlerini de yazsan okutuyorsun kendini.Hayat bu her şey var.Paylaşmak acıları az da olsa hafifletebilir.Kendine iyi bak...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. paylaşmak garip bi his. bazen niye yazdım ki bu detayı diyorsun, bi hafta sonra gelip o detayı anlattığın bir dostuna anlatır gibi devamında gelişen durumları anlatıyorsun :) üstelik hiçbiri de gerçek kimliğini bilmiyor. :))

      Sil
  3. Boş laflar bunlar

    YanıtlaSil
  4. Bende senin müdavininim aynı şeyleri yaşıyoruz gerçekten galiba yalnızlık bizim gibi insanların sonu... Farklıyız yetenekliyiz ve hepimizin içdünyaları var. İnsanlar hiçbir zaman anlıyamıcaklar Sadece birbirimizi biz anlarız. ben senden biraz daha gencim ve anlıyorumki önümde acı dolu bir patika var. Ama olsun bizi biz yapan da bu işte. Umarım yazılarına devam edersin severek okuyorum ve arkadaşlara katılıyorum canın sağolsun kötü hissettiğin zaman biz burdayz ;) ihmal etme

    YanıtlaSil
  5. Bahsettiğin süreyi çokça yaşadım. Yıllardır başkalarını mutlu etmek için uğraşıyorum. Bahsettiğin tarzda evleneyim de değil üstelik, sahip olduğum ilişkimde, en yakınımdaki insanı bile mutlu etmeye çalışırken aslında ne kadar mutsuz ettiğimi anladım kendimi... Ben yazan, çizen, okuyan sorgulayan biriyken, "Ne gerek var bütün bunlara mutlu bir ilişkim var" bulutu içine hapsoldum yıllarca... Hayatımızdaki insanları hayatımızın anlamı haline getirdiğimizden kaynaklandığını geç de olsa anlamak üzereyim... Ben demeyi öğrenmek üzereyim... Sanırım bu sürece girmişsin... Umarım benlik labirentinin çıkışına bir an önce ulaşırsın...

    YanıtlaSil
  6. Nakhar'ın yorumuna yüzde yüz katılıyorum. Aslolan hayattır. Ve o hayat sadece yaşayana aittir. Yanıbaşımızdaki yoldaştır bize, tanıktır belki..aşk denilen de obsesyon dan başka birşey değildir.
    yola devam..

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, levent ben yine. Merak ettigim, isin ciddiye binmesi durumunda neden ariza cikiyor, anlayamiyorum. Belli bir yastan sonra insan zaten ciddiye binmesini istedigi insanlari secer duruma gelmiyor mu? Stabil, guven dolu, hayatini ve yalnizligini paylasabilecegin partnerler aramiyor mu cogunlugumuz? Ben kendi ozel hayatimda uzun vadeli guveni ve sevgiyi on plana aldim ve bunu isteyen kisileri arzuladim. Simdi de bes senedir giden guzel bir iliskim var. Bu eksende heteroseksuel iliskilerden bir fark da goremiyorum ve cogu insanin istegi de budur zannediyorum. Bu toplumda escinsel olarak var olmak kolay birsey degil ama kendinizden kacamiyorsunuz ve inkar daha ciddi sorunlara yol aciyor, arada kalmak da(escinsel miyim acaba demek, yada biraz boyle takilayim sonra bir kizla evlenirim demek) hic dengeli degil. Iliski ararken kendini kabullenmis ve belli bir olgunluk seviyesine gelmis kisilere meyletmek daha az hayalkirikligi, daha cok uzun vadeli iliski sansi getiriyor. Yine de escinsel dunya zor bir dunya, Biseksuel olsaydim heteroseksuel bir iliski yasar, bastan hic erkeklere bulasmazdim gibi geliyor. Biraz mr.play it safe biriyim ama bugune kadar bir zararini da gormedim, siz de sikinti yasiyorsaniz tavsiye ederim. Yalniz olmak bence de hic hos veya cekilir birsey degil, iliskilerinizde onceligi buna karsi olan bir strateji benimseseniz daha iyi olabilir sizin icin. Ayrica yurtdisi baglantili iyi bir isiniz, sizi seven de bir aileniz var ve bunlar cok sans seyler, iliskiler konusunda atacaginiz dogru bir adim ile hayatinizi ciddi oranda mukemmellestirebilirsiniz. Saygilar.

    YanıtlaSil
  8. şu yanıtlansın,

    BU. Sonra oturup konuşçaklarımız var.

    YanıtlaSil
  9. ben istanbuldan escort funda siz degerili İstanbullu beylere hizmet vermekteyim saatlik ucretim 20 lira mesaj yada arama bekliyorum lütfen pazarlık yapmayın mesaja cevap var 05453676612

    YanıtlaSil