27 Eylül 2014 Cumartesi

masum değiliz


annemle babam çok farklı insanlardır. annem bir şekilde babamı kabullenmiş ve öyle sevmiş. evet annem detaycıdır, incedir. babam bazen odunlaşır ama bu annem de hiiç hayal kırıklığı yaratmaz. babam elinde güllerle gelsin gibi bir beklentisi de yoktur. imreniyorum onların bu beklentisiz sevgisine. ben ne annem gibi olabiliyorum ne de babam.

yaşadığım şeylerin bir şekilde hep son bulması düşündürdü bunları bana. bu olanlar için suçu hep başkasında aradığımı düşünmeyin sakın. benim de hatalarım var. yani aslında kişiliğimin yansıması diyebileceğim durumlar. 

mesela çok ilgili görünemiyorum. odağım çok hızlı değişebiliyor, iş çok çok öne gelebiliyor hayatımda. sevgilimi 2-3 gün ihmal edebiliyorum. mesela tatil modumda iken ailem dahil hiçkimseyi gözüm görmüyor. sanırım bu o an yaptığım işe ya da aktiviteye gereğinden fazla kendimi vermemden ötürü. yoksa hayatımdaki diğer şeylerin değeri azaldığı falan yok. 

ee bi de unutkanlık var. önemli anları falan unutuyorum artık. yaptığım hesap-kitap işlerinden dolayı sanırım ya da yaşlanıyorum ondandır.

beni biraz ilgisiz soğuk gibi gösteren diğer şey de; mesafeler. sevgiliyle aynı şehirde olmak bir avantaj. iş çıkışı eve dönerken yanına uğrayabiliyorsun, birlikte spor yapabiliyorsun, alıp bir yere gidebiliyorsun, evine geliyor, sarılıp uyuyorsun. uzak olunca bunları tek yapıyorsun haliyle. yani kendinlesin. daha çok bireyselleşiyor hayat.

işte hep bunlar bir araya gelince bana aşkla sevgiyle bakan insanı da hayatından bezdirebiliyorum zamanla. özel bir çaba harcamadan hem de. son olanlar biraz böyleydi. bu yüzden terkedildim diyebilirim.

ama şunu da belirtmem gerek. karşımdaki insan hep kendi gibi düşünmem, hissetmem, davranmam istedi. hep beni kendi ile mukayese etti. ters-empati gibi birşey. oysa benim ayrı bir bedenim, ayrı bir ruhum var. hormonlarım farklı dolanıyor kanımda. algılarım farklı. aldığım kültür, aklımdaki dünya farklı. bunlar beni karşı taraftan farklı kılıyor haliyle. sevdiğim insan benim zor zamanımda saatte bir beni arayıp soruyor iken, ben aynısı yapmayabilirim. bu ona sevgi duymadığım manasına gelmez. gelmemeli. 

kendi kendime konuşur gibi oldu şimdi yazdıklarım. özetle geldiğim nokta, "masum değiliz, hiç birimiz" 

16 yorum:

  1. İlişkiler karmaşık yapılar ama bunu daha da karmaşık hale getiren beklentilerimiz... Şahsen ben zor anlarında yanında olurum yanında yürürüm beraberlik kurduğum inanın, ondan da aynı durumda aynısını yapmasını beklerim; her ne kadar benim ona yaptığımı bana yapmaya kalktığında onu kendimden uzaklaştırmaya çalışsam da! İsterim benim ona yaptığım yanında olma tutumunu, onun bana, bana rağmen sergilemesini... biraz karışık değil mi :)

    Tutumun yanlış demeyeceğim ama insanlar genellikle sevdiklerinden beklediklerini verirler sevdiklerine... :) Yani ilgi bekliyorsa ilgi gösteriyor demek ki...

    YanıtlaSil
  2. ikizler burcu musun ki sen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben istanbuldan escort funda siz degerili İstanbullu beylere hizmet vermekteyim saatlik ucretim 20 lira mesaj yada arama bekliyorum lütfen pazarlık yapmayın 05453676612

      Sil
  3. eski mailine artık mail atamıyorum
    senle çok konuşmak istiyorum
    en son 2 sene önce konuştuk sanırım
    lütfen bunu görürsen sen bana mail at neulife20 hotmail

    YanıtlaSil
  4. bu blog yeniden yazılmaya başladığına göre geçmişe şöyle bir dönüp bakmakta fayda var.

    insanların kendilerine ait bir yaşamları olduğunu, kendi doğruları ve yanlışları içinde yaşayıp bunlara göre hayatlarını şekillendirdiklerini öğrenmem zaman aldı.

    etrafındakiler bunu fark etmiyo yada sana bu konuda saygı göstermiyolarla koy götlerine gitsin. fiziki olarak değil belki ama ruhsal olarak kimsenin kimseyi böyle çökertmesine gerek yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kız bunu senmi dedin :D anam noldu lan size ya testisleriniz düştü yada harbi harbi kafanızda travma yaşatıcak bi darbe aldınız siz haa :D

      Sil
    2. seni yolarım Serhat.
      zaten Facebook'tan da kaldırmışsın,
      bozuğum sana.

      darbeye gelince...
      evet.

      Sil
  5. terkedilmişlerin ağlama duvarı gibi olmuş lan yorum sayfan :D nakharda araya katıldı :)) kadro tamamlandı diyelim...

    sana teeee ebesinin nikahı zamanında denmiş bir sürü bir sürü şeyler yazardım ama. sanırım pek bir manası ve anlamı da kalmıyor. iş işten geçmiş, o köprülerin altından çok sular geçmiş, milyon tane insanla neler neler yaşamış olan "SEN" bunun yeni farkına vardın.

    sana bol bol küfür dolu şeyler yazardım biliyorsun beni az biraz üslupsuz ve dobra olduğumdan kafa göz dal mıyım uzun aradan sonra...

    adı üstünde GAY ilişki... iki erkeğin bir olması zamanla sınırlıdır. neden mi? ikisi de erkektir. hangi erkek karakterinden vazgeçebilir ki? yada hormonlarını susturabilir. liderlik vasfından ayrılabilir yada ben merkezcilikten uzak olabilir hele de bi bana?

    öndeki çük değildir ki erkeği erkek yapan? zaman çok geçti biliyorum. mail bile atamadım sana sende az anasının şeyi değilsin ben unuttum sende mi unuttun lan? diye sorarlar adama? :))

    şaka bir yana bir bokun yok ali abim. öküz gibi sağlıklısın haline yat kalk şükret. bak bana teee neler yaşadım allahıma şükür ayaktayım. bu olayların anasını bile bellerim :D :D sana reçetem bol bol sohbet et eve takılı kalma gerekirse söyle bana geliyim alıyım seni az dışarı çıkak gel kendine.

    töbe töbe bide gelmiş anlatmış yok şöyle oldu da böyle üzgünümde vik vik vik :D la ben üzgün olduğumda sana ağlandığımda sen ne diyodun salla takma kafanı. hah bende diyom sana "sıkma canını okşa anam patlıcanını :D " az biraz moralin düzelsin :D :))

    içindeki seside susturıyım hayır bişey kullanmıyorum ve bişeyin kafasınıda yaşamıyorum. her türlü toprak olucaz. sen onu bunu boşver de malimüşavir oldum evimi arabamı bile aldım bi hayırlı uğurlu olsuna aramadın beni :D :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. seni silip bloklardım ama burada öyle bişey yapılmıyor. :P

      Sil
    2. farketmez x-coachım :)) farketmez

      Sil
  6. Sevgilinin özel günlerini (ör. doğum gününü )unutmak gibi bir hatayı hiçbir bahanenin arkasına saklanarak kapatamazsin. Buna unutkanlık değil bencillik denir.. Teknoloji ilerledi malum hatirlatici app dolu.. birde çok acıklı yazmışsın gözlerim doldu. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. severus snape'in

      ne




      kadar



      da






      dokunaklı







      demesi gibi oldu bu :D

      Sil
    2. son cümleye güldüm baya ben :D

      Sil
  7. Nirdesin irispicicih cok uzledim

    YanıtlaSil
  8. Sizden ricam masumlara(yani az masumlara) dokanmayalim.Masumlarla masumlari birlestirelim onlar toplumun duzenini saglasin.Bizde bizim gibi masum olmayanlarla takilalim ki toplum daha fazla bozulmasin yani bide biz biseksuel olunca bilirsiniz.
    Bu arada toplum neden bize gelen gecenle gecen gelen le gözüyle bakıyor.
    Heterosexuallarda bu daha çok onlar oooo ne güzel bütün kızları goturuyorlar yine biz biseksuellerdemi suç , bize bir erkek bir kadin yeter ayni diğerleri gibi
    En iyisi biz biseksuel kiz ve erkek gurubundan bulalim, en azindan bizim halimizden yine biz anlariz.

    YanıtlaSil
  9. Yani biraz aç gözlüyüm.sonra 74 milyonuzla ilgilenmem zor olur. Lütfen biraz duyarlılık :)
    Bu sözüm Heterosexual beylerede kızı bozup bozup burakiyorsunuz ya kizlarda napsinlar erkeklere guvenemiyor sonra aile yapısı bozuluyor suç yine biz biseksuellere kaliyor .bir ara size ziyaret etsem diyorum.Belki o kizlarn nasıl duygular yaşadığını ögrenmek istersiniz
    Son olarak sapıklık insanın yöneliminde değil karakterinde ve içindeki kötü kalbindedir.

    YanıtlaSil