26 Ocak 2017 Perşembe

my all.. my life

çok monoton geçiyor son iki hafta. soğuklardan ötürü sporu azalttık. ben dizilere sardım, o da sürekli oyun oynuyor. arada oyunu bırakıp gelip bir öpücük bırakıyor. sus payı :) durumdan şikayetçi değilim. ara ara oluyor bize böyle. uyuyana kadar evde yemek dışında ortak bir aktivitemiz olmuyor. iki gündür bi film izleyecektik onu bile izlerken dün uyudu. nasıl özenerek seçmiştim bi de :))

neyse bunlar ufak sıkıntılar. soğuklar, iş temposu derken normal.

ben bugün garip bişey yaptım bu arada. bugün öğleden sonra evdeydim. bilgisayarla bi ayarlar yaparken benim wifi driverı yanlışlıkla sildim. telefondan indirmeye çalıştım ama başaramadım. onun laptopı açtım. işimi bitirdim tam kapatırken şeytan dürttü. herşeyi login şekilde olduğunu tahmin ettiğim için gmail'ine girdim. son yazışmalar kontrol edildi garip bişey var mı diye, herşey gayet temizdi. bi ara eskilerden biri musallat olmuştu ona, acaba hala dadanıyor mu diye baktım. facebook'a baktım orada da bişey yoktu. bikaç yıl önceden bir iki salak yazışma vardı. yazışmalar silindi, yazışılan kişiler blocklandı bir güzel :) okuduklarımla hafif gerilmiştim ki folder'ları kurcalarken pictures altında "my all.. my life" diye bir folder gördüm. meğer bana ait ne kadar şebelek foto varsa orada toplamış. tanıştığımız günden bu güne kadar olanlar. şaşırdım, duygulandım. aradım telefonla "seni çok seviyorum" demek için ama açmadı. mesaj yazdım ona da cevap vermedi. sonra o döndü, yoğun ve uzun toplantısından sonra. onu beklerken dışarı çıktım. alışveriş yaptım. çorba yaptım sebzelerden bi de elimle pizza yaptım bi italyan'a. tabii bi de salata. pizza daha pişmeden geldi zaten, oturduk bi güzel açtık şarabımızı yedik yemeğimizi. o yorgundu biraz uzandı, ben de yanına kıvrıldım. bi saat kadar öyle sarılıp uyumuşuz. uyandık sonra o oynunu açtı oynuyor, ben film izliyorum. "room" diye bir film.

yaşadıklarımız monoton olsa bile içinde huzur olması güzel şey.

6 yorum:

  1. herşeye rağmen hala umudun var olduğunu hatırlatıyorsun bana :)
    <3

    YanıtlaSil
  2. Ali abi maşallah güzel hayat kurmuşun.Tanrım nazarlardan korusun.

    YanıtlaSil
  3. WAAY gelişmeler gelişmeler. buna bayıldım :)) bu arada görüşmeyeli 3 yılı geçti sanırım ali abim... blogu vs kapattım bende kendi ofisimi işimi ilişkimi vs kurunca bu arada hımm 2.5 yıldır profesyonel spor yaptırıyor bana benimki. ikimizin birlikte resmini görmen gerek. hulk(o) ve minyatür hulkun(ben) ilişkisi gibiyiz ahahahahaha :D :D takipteyim seni. (serhat) ;)

    YanıtlaSil
  4. Çok uzun zamandır bakmıyordum bloğa bir bakayım dedim.İyiki bakmışım. Bizim eleman sevgili yapmış ülke değiştirmiş iş değiştirmiş hatta hayat değiştirmiş. Hayırlı uğurlu olsun.:)) Huzur yazılan her satıra yansımış aslında belki sen farkında değilsindir ama gerçekten yansımmış. Hatta o biraz agresif yapın bile kalmamış :) (ama kıskançlık aynı:)) ) Kıskançlık her ilişkide aslında çimento ve sana da yakışıyor bence. Velhasıl kelam seni mutlu görmekten çok mutlu oldum . Aşk ve iş hayatı da yoluna girdiğine göre lütfen daha sık yaz. Kal sağlıcakla.

    YanıtlaSil
  5. Iron Spades - Titanium Athletics
    Iron Spades is a unique card game for titanium gr 5 both beginners apple watch series 6 titanium and advanced players. titanium pipe Players ford titanium ecosport will learn the basic rules of each game ford escape titanium for sale so that they can make $4.99

    YanıtlaSil