10 Ocak 2010 Pazar

dizi programı

methini çok duyduğum dizileri izlemeye karar verdim. bu konularda iyi bi arşivi olduğunu bildiğim bi arkadaşı aradım dün akşam. birazdan o ve bikaç arkadaşla kahvaltı için buluşacağız. oraya getirecek dizileri. tabi ne getireceğini önceden sordum telefonda. aynen şöyle dedi "sana güzel bir program yapacağım". ben başladım gülmeye bu laftan sonra. hani spor salonlarına gidersinde vucudunun hamlığına ve ihtiyacına göre bişeyler hazırlarlarya işte onun gibi oldu. önce "how i meet your mother" ve "the big bang theory" dizilerini izlemem gerekiyomuş. ilkini öğle yemeklerinde o kadar çok duydumki yabancı değilim zaten. ben daha önceden kısa biraz izlediğim için "lost da getirsene" dedim o ise "yok yok onu sonra izlersin. önce biraz eğlen" dedi. ben onun bu ciddiyeti karşısında kendimi tutamadım, günlerden buyana ilk defa kahkahalara boğuldum. tam yatiim derken gmailde geçerken uğrayan'a denk geldim. lafladık biraz. sohbeti acaip iyi geldi. sonrada ha kalkiim ha kalkacağım derken uyumuşum oturduğum yerde. gece boynum tutulmuş kalkıpta geçtim yatağıma.

yeni kalktım ve yavaştan toparlanmalıyım. kahvaltıya çengelköy taraflarına geçicez. ordanda milleti bu havada ikna edebilirsem anadolu kavağı'nda turlamak istiyorum biraz. şimdi kafamdaki herşeyi bu evin içinde bırakıp, dışarı çıkma zamanı.

**bu arada aklımdayken söyliim, sizinde dizi tavsiyelerinize açığım. gay temalı olmaması tercih sebebi.

3 yorum:

  1. http://lesshomeless.blogspot.com/2009/12/californication.html

    californication

    harika bir dizi

    http://lesshomeless.blogspot.com/2010/01/entourage.html

    daha da harika bir dizi

    entourage


    2 side gay temali degil :D

    YanıtlaSil
  2. Terminator:Sarah Connor Chronicles diyebilirim :) gerçekten çok güzeldi.:)

    YanıtlaSil
  3. öncelikle coupling dizisi tümünün babası ve ilişkiler konulu sitcom'un piridir benim için how i met your mother da idare eder.Ha bu arada Barnie'yi oynayan çocuk özel yaşamında gay

    YanıtlaSil