8 Ocak 2010 Cuma

gurur yapmak

ben yine yapamadım. onada kendimede zaman tanıyamadım. dayanamayıp telefonunu aradım bugün. telefonumu engellemiş artık sanırım. çalmıyor bile. içim ezildi bunu farkedince, ama sanki biraz farklı bi gözle kendime bakmamıda sağladı. hani evet sevgi dünyanın en güzel şeyi. içinde güvende varsa hele. ama tek taraflı olduğunda sadece acı veren bişey. ahmet'le aramızdaki dostluk bitiyor demek için erken ama sanki öyle oluyor. kabul etsemde etmesemde bitiyor. ben bir yıla yakındır onu kırmamak için elimden geleni yaparken, bi hatamda beni böyle cezalandırması ağrıma gidiyor. yok yok gurur yapmıyorum. asla ona gurur yapamam. hani şimdi gelse, özür bile dilemese, hiçbişey olmamış gibi davranabilirim. ama artık onun gurur yaptığını düşünüyorum. o yüzden bu dostluk bu sevgi bir yıl bile olmadan bitiyor sanırım.

belkide ben hep rüya görüyordum. bu noktaya adım adım geliyorduk ama ben sadece herşeyin iyi gittiğini düşünmek istemiştim. yoksa dedimya bi anda böyle bi tepkiyi hakedecek bişey demedim ona.

neyse işte öyle.................. sizide aynı şeyleri anlatıp anlatıp sıkıyorum. ama inanın bunları paylaşabileceğim şu sessiz duvar gibi blogumdan başka kimsem yok. kim anlarki beni birine oturup anlatsam. millet dışardan bakıp çok huzurlu ve güven içinde bir hayatım olduğunu sanıyor. nerden bilsinler dört duvar arasında yaşadıklarımı. bilmesinlerde zaten. bunca sıkıntı arasında bide sevdiğim insanların beni yargılamasını kaldıramam sanırım. en iyisi yazmak. yoksa içimde kaldıkça ağırlaşıyor bu düşünceler.

foto=flickr,ҢẨŞŞẨŅ ≈≈≈ ρĦǑŤǑĞЯдρĦΨ

10 yorum:

  1. vampirsaadet8 Ocak 2010 22:37

    Ne sıkması canım, olur mu öyle şey... Bir de şeyi merak ediyorum bu engelleme olayı nasıl oluyor? Ben de bazı numaraları engellemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  2. telefonunda öyle bir özellik olmalı.telden tele değişir ama arama ayarları diye veya gelişmiş ayarlar diye bir kısımdan giriliyor.sabit hatlar dahi engellenebiliyor.

    YanıtlaSil
  3. Kendini rahatlamanın yolu senin için yazmaksa bundan vazgeçme. İnsan kendi düşünceleri içinde kaldıkça daha da zorlaşıyor herşey.
    Yaşadığın ilişki çıkmaza girdiyse daha fazla zorlama bunu, hem kendine olan saygını hemde onun sana olan saryıgısını yitirirsin.
    Eğer gerçekten birbiriniz seviyorsanız, mutlaka o da gerçeğin farkına varıp sana dönecektir, en azından senle konuşacaktır. Biraz empati yaparsan, belli olur ki oda senin gibi kendisini, hislerini sorguluyor.

    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  4. içine atma paylaş bence...sıkılan siteye gelmesin veya okumasin. öncelik sensin-kendinsin,
    kimse değil.sevgilin değil.bunu şimdi göremesen bile daha sonra görebileceksin üzme kendini...engellemesi onun tekelinde neticede ama çok katı davranıyor.ben bunu da yaşadım desem inanmazsın belki..ama her aşk her ilişki birbirini andırıyor ...karşı cinsten etkilenme havasında olabilir ruhen..bu bir süreç bisexlerde ağırlıkla dvmliligi olmayan bir surec.sıcakken konusmayinca uzaklaşma başlar.iyi veya kötü konuşmak gerek bence.kavgaların veya atışmaların en iyi yanı barışmalardır.sizinde barışacagınızı düşünüyorum ama onun sevgisi senin kadar buyuk mu bilemediğimden emin olamıyorum. kendinizi güçlendiriniz az veya çok her geçen saat biraz daha..hüzünde güzel /acıda... degecek biri olursa bunlarda guzel duygular...bitecekse bile kirlenmeden bitmesini umut ediyorum.bu aşk hakediyor çünkü.

    YanıtlaSil
  5. Bazı şeylerin önüne geçemiyorsun işte.Belki baksa o lanet telefona canın bu kadar sıkılmayacak .Ne diyim herşey gönlünce olsun takpteyim :)

    YanıtlaSil
  6. Kendi adıma konuşmam gerekirse, hiç de sıkılmıyorum biseksüel yazılarını okurken!

    Telefonunda seni engellemiş olacağını düşünmüyorum. Benim de eski telefonumda numara engelleyebilme seçeneği vardı. Bir kişi engellediğin zaman aradığını görüyordun, fakat telefon çalmıyordu. Yani karşı taraf seni arayabiliyor ama sana bir uyarı ile bu belirtilmiyordu. Senin O'na ulaşamama durumun şebekelerden dolayı da kaynaklanıyor olabilir ki kaç defa bu anlattığın durumu (ulaşamama/telefonun çalmaması) yaşadın bilmiyorum ama bence engellememiştir. Engellese bile dediğim bir şekilde çalışıyordur bu sistem benim bildiğim kadarıyla. Diğer türlüsü için GSM operatöründen işlemler yapılması gerekiyor sanırım. Benim de çok bir bilgim yok ama bildiğim kadarıyla böyle.

    YanıtlaSil
  7. engelli listesindeki biri seni aradiginda telin calmaz aradiklarini anlamazsin ancak sms attiklarinda seni aradiklarini ve ulasamadiklarini söylerler.
    engellilerin smsleri ulasiyor orada sorun yok.sms atabilirsin.
    benim telefonumda süreç böyle işliyor..

    YanıtlaSil
  8. Bende 4 yıl önce karşımdakini çok kırarak eksi kız arkadaşımdan evlilikten dönerek ayrılmıştım.Kendisi gsm call center gibi bişeyde çalışıodu.Hoş gidip hiç görmedim nerede çalıştığını ama neyse ilk zamanlar arayınca telefon çalıyordu.Sonraları telefonun çalmadığı sanki böyle bir telefon yokmuş gibi engelli bi hal hasıl oldu.Sanırım bu şekilde engellenebiliyor.Varsın engellesin kendi zayıflığı demekki senden kopamayacak gibi hissediyor o kadar güçlü bir duygu ile sana bağlı ki sesini duyarsa herşeyin eskiye dönmesinden korkuyor.Ama mantığıda bu ilişkinin bitmesini söylüyor ve bitirmeye kararlı.Her açıdan güvensiz ve aciz bir davranıştır bu engelleme olayları bence kaçsın bırak arama da artık çevrende aranmayı bekleyen bir sürü insan var.

    YanıtlaSil
  9. vampirsaadet, katrankarası, geçerken uğrayan, zere, the summerson, pansexual yorumlar için ayrı ayrı teşekkür ederim.

    gu ve pansexual, var onun telefonunda öyle bi özellik. benden önce tanıdığı adamı engellemişti ordan biliyorum. aradığında bip gibi bi ses , onda bi anlık bi görüntü oluyor ve cevapsız arama diye yazıyor arayanı. mesaj zaten ulaşmıyor.

    YanıtlaSil
  10. snı okadar ıı anlıorum kı,aynı selerı bıraz farklı da olsa bnde yasıorum.we yazdıklrnı okurken gozumden dokulenlere engel olamıorum.bız kadınlr olarak bu durumlarda daha da cokuorz tabı.karsılıksız olan sewgı en acı weren seydr haytta.we bnde hc haketmedgm halde engellendm sewdgm ınsan tarafından,tek bır hataydı yaptgm kı o da ck kucuk bısıdı.onu uzdum bılıorum ama bedelı bu ılıskının sonu olmamalıydı.yada sanırım sadece bn herseyı guzel gordum,ole sandım.smdı bıtırınce de kalakaldm,noldu fln dıe.nese ya uzulme demek anlamsız bılıorum ama kndını ck yıpratma

    YanıtlaSil