1 Ocak 2010 Cuma

harika yılbaşı

hayatımın en güzel, en özel, en eğlenceli yılbaşılarından biriydi. ahmet'e rağmen alkolü fazla kaçırmışım. bugün arkadaşların facebooktan yolladıkları fotoğrafları görünce anladım, dün gece iyice coşmuşum. ama benle ilgisi yok, tüm ekip kopmuştu zaten. ahmet bile. içmedi ama bizden daha sarhoştu sanki. acaip oynadı, eğlendi o da. gecenin en özel anı ise şarkıcı geriye saydığında saat tam 12de ahmet'e sarılmam oldu. ama istemdışı oldu, o an ona yakın olmak istedim ve sarıldım sıkıca. o da sarıldı ben sarılınca. o an kim ne düşündü umurumda değil. zaten herkes eşiyle yada sevgilisiyle sarılıp öpüştü o anda. bize dikkat bile etmemişlerdir. biraz daha eğlendikten sonra kalktık mekandan. ama benim kafa cidden iyiydi. arabayı ahmet kullandı. yolda uyumuşum zaten. nasıl uyandırdı, eve çıkardı, yatağa yatırdı hatırlamıyorum. gözümü açtığımda çooktan sabah olmuştu ve yanımda uyuyodu.

bugünde çok güzeldi. hava öğleden sonra biraz düzelince dışarı çıktık sahilde rüzgarda savrula savrula yürüdük biraz. sonrada haftasonu ankara'da olması gerektiğini söyledi. eve dönüp eşyalarını aldık ve otobüse bindi akşam saat 6da. bi de şu görüştüğü kızla olayı bitirdiğini söyledi tam giderken. detayını hiç sormadım. ne oldu neden oldu falan demedim. çünkü ben onun bu evlilik çabasına bu denemelerine müdahale ediyor olmak istemiyorum. ama ne yalan söyliim, sevindim bitmesine :) onu tamamen kaybetmekten ve boşluğa düşmekten çok korkuyorum. :(

foto= ciao filmi

7 yorum:

  1. vampirsaadeth2 Ocak 2010 08:43

    ahmet biraz dindar heralde?

    YanıtlaSil
  2. dindar diyemem ama cuma namazını düzenli kılan, oruç ve alkol gibi konularda hassas biri. aslında hoşuma gidiyor bu hali :)

    YanıtlaSil
  3. ilişkiniz ne alemde bilemiyorum biseksüel. uzun süredir blog aleminden uzağım biliyorsun. kız girmiş olaya bi ara ahmet abi hakkında beklemediğim şeyler okudum. şaşırdım anlamadım. umarım mutlu olursun, sen veya ikiniz.. en güzeli ve doğrusu hangisiyse.

    mutlu kal.

    YanıtlaSil
  4. Hep mutlu olun istiyorum! :)

    YanıtlaSil
  5. Bu arada sana bir ödülüm vardır biseksüel :) Linkten ulaşabilirsin ödüle :) http://bit.ly/71xnm1

    YanıtlaSil
  6. terapist, teşekkürler. evet ahmet'in hayatına benim bilgim dahilinde biri girmişti. çıktı :)


    the summerson, sen de hep mutlu ol. ayrıca hediyen çok özeldi. yaratıcı olduğumun düşünülmesi mutlu etti pazar sabahı :) teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. çok alemsin müdahale etmek istemiyorum diyosun sonrada kızla olmadına seviniosun demekki müdahale etmen lazım ama çaktırmadan usul usul hiç bir ilişkide böyle bişey olamaz.İlişkin homoseksüel diye heteroseksüel ilişki yaşıcam die oyulmadık kabaktan su çıkaran Ahmeti bırakırsan, kocasına sen git biraz dışarda takıl olursa olur olmazsa bana geri dönersin cicim muhabbeti çeken evde bekleyen karı moduna dönersin haberin ola.O neyse buda bu kusura bakma ama hayat böyle.bunuda istersen yayınlama sadece seni uyarmak için yazdım.Ha bu arada bu hetero iişkilerde kıyasıya yaşanıo karı kocasını sevgilisini, adam afet kız arkadaşını kaptırmamak için uğraşıoda ikinizin münasebetinden çocuk olmuyo diyemi kolaylıkla yol verebiliosun buna.

    YanıtlaSil