22 Ocak 2010 Cuma

iki ayrı dünya

ilginç bi dünya burası. bi yanda olabildiğine mutluluk var, bi yanda sadece mutsuzluk.

bugün çok yakın bi arkadaşım aradı beni. eşi bikaç gündür rahatsızmış. dün akşam doktora götürmüş. adamlar tahlil etmişler, hasta değil hamile çıkmış. arkadaş tabi bunu ağzı kulaklarında sevinçli bi sesle söyledi bana. aslında çok taze evliler. hatta en son sorduğumda bi süre çocuk düşünmüyoruz demişti. ama işte bianda olmuş. şikayetçide değildi anladığım kadarıyla. ilk zaten benimle paylaşmak istemiş. ee sevindim yani. arkadaştan öte zaten bizim dostluğumuz. hatta o bekarken kardeş kadar yakındık ama evlenince nadir görüşür olduk. ama neticede ben bi nevi amca oluyorum. bu dünyanın güzel yüzü. bi de dünyanın benimde şuan içinde olduğum diğer bi yüzü var. daha karanlık ve can sıkan, böyle kasvetli bi yüzü. sanırım herkes bu iki dünya arasında gidip geliyor zaman zaman. bende tabi.

canımı sıkan şeylerden kurtulmak ve bulanık durumları çözümlemek için haftasonu ankara'ya gitme kararı aldım. zaten bi önceki yazıda okuduğum bikaç yorumdada benzer tavsiyeler vardı. aklın yolu bir sonuçta. cinsel arzularım yada yalnızlığıma gelince, o ertelenebilir bi konu. bende biçok insan gibi masturbasyonun gündelik ilişkiden sağlıklı ve ahlaklı bi tercih olduğunu düşünenlerdenim. asıl kafamı karıştıran var mıyım yok muyum sorusu. ahmet'in beni bir süredir yoksayması bana ölmüşüm gömülmüşüm hissi veriyor. yani kendime gelmem için birinin tenime dokunmasına ihtiyacım var gibi geliyor. ama bi tarafımda kesinlikle buna karşı çıkıyor. karışığım anlayacağınız.
neyse yine başladım saçmalamaya. susiim en iyisi.

5 yorum:

  1. Kendini sıfırlamaya ihtiyacın var senin bi. Uzun bi tatile çıkmak ya da mekan değiştirmek tavsiyeleri çok klasik ve etkisiz artık. Kendine iyi gelecek şeyleri en iyi sen bilebilirsin. Hayata tutunmayı unutma =)

    YanıtlaSil
  2. ben gitme derim.
    ben olsam asla gitmezdim.orda neyle karşılaşacağını bilmiyorsun.daha çok üzülebilirsin.

    YanıtlaSil
  3. evet terapist, mekan değişmek çokta işe yaramadı. yani geçici bi etki yarattı sadece.

    gençbiranne, gitmeliyim. yani ne olursa olsun gitmeliyim. zaten üzülüyorum yeterince. kaybedecek bişeyim kalmadı.

    YanıtlaSil
  4. yolun açık olsun o zaman..
    mutlu haberlerle dönmen dileği ile..

    YanıtlaSil
  5. öğğğggg didem23 Ocak 2010 21:31

    kocaman kocaman öpüyorum abisiiiiiii

    YanıtlaSil