4 Ocak 2010 Pazartesi

mutluluğu haketmek

noluyo anlamıyorum. olayları niye bu kadar karmaşık hale getirdiğimi gerçekten anlayamıyorum. sonrada b..ka düşmüş sinek gibi debeleniyorum. sonrada kendime kızıyorum, hatta gurur yapıyorum kendi hatamın üstüne. yok yok, ben haketmiyorum. ben...... mutlu...... olmayı..... haketmiyorum.......

rüya gibi bi yılbaşı. sıcaklık, şefkat, huzur, güven. yani herşey. herşey varken ne gerek vardı güzel bi kalbi kırmaya.

çocuk bana anlattı hayalini. evlenmek istiyorum dedi, baba olmak istiyorum dedi, emin olacağım birine denk gelene kadar deniycem dedi. ama aynı zamanda sen yanımdan ayrılma dedi. kurda kuşa yem olmayalım dedi. bozulmayalım, eskimeyelim dedi. ben naaptım... sadece kabullenmiş gibi görünüp her denemesinde içim içimi yedim.

aradı bugün öğlen arada, akşam bi arkadaşının eşinin kız arkadaşına tanıştırılacağını söyledi. iyi niyetle yaptı bunu. benden bişey saklamak istemiyor biliyorum. ben naaptım tahmin edin. kıskandım. kabardım çocuğa hatta saçmaladım. tartıştım durduk yere. "nişanlanana kadar, evlenene kadar bu tür şeyleri söyleyip beni yorma" dedim. tek kelime etmedi. nefesini uzunca tuttu. bende sustum zaten. sonra bıraktı nefesini ama sanırım ağlıyordu. sonrada kapadı telefonunu. açmadı. arıyorum ama hala kapalı. arıycamda. olmadı yarın işyerini arıycam. açarsa ne diyeceğimi, nasıl özür dileceğimi bilmiyorum. ama arıycam ve benimde ona muhtaç olduğumu söyliycem. beni bırakırsa tekrar kötü olmaktan korktuğumu söyliycem. yüzüm yok ama bunu yapıcam.

şimdi uyumalıyım. bugünü unutmam lazım. yok saymam lazım. bi daha bu tür bişey yapmamam lazım.

13 yorum:

  1. :( kötü yapmışsın. ama farketmiş olman güzel

    YanıtlaSil
  2. Deme öyle, sen mutlu olmayı hak ediyorsun :(

    Yarın ara, özür dile, anlat derdini. Eminim ki anlayacaktır seni.

    Umarım düzelir hemen aranız.

    YanıtlaSil
  3. bazen hissettiklerimiz ve yaşadıklarımız beynimizin kontrolünden çıkveriyor. sen istemiyorsun ve kimilerine göre doğru olan şey senin yaptığın veya yapmadığın. aranızdaki ilişkinin durumuna göre değişen birşey bu. ama yanında olman lazım, onunda senin yanında. bu aralar bana da baba olmak fikri son derece cazip geliyor ama iş işten geçti mi geçmedi mi bilmiyorum. sıkma adamı anlatma filan diye. bırak anlatsın. iş olacağına varır.
    ama bu arada bir kızılcık sopasını haketmediğin anlamına gelmiyor :P öptüm seni :)

    YanıtlaSil
  4. oda senin icinin acidigini biliyor bence
    oda seni uzdugu icin uzuluyor bence suan
    duzelmesini umud edelim :)

    YanıtlaSil
  5. Değiştirmeye gücünün yetemeyeceği bir gerçeği kabullenmek en süslü seni seviyorum cümlesinden daha anlamlı.

    YanıtlaSil
  6. Niye ozur diliyor? Gayet mantikli. Evlensin ok dedi ama onun evlenme romantizmlerni dinlemek zorunda olmamasi en dogal hakki. Yorum yazanlari dinleme. Haklisin ona karsi. Haksiz olan o.

    YanıtlaSil
  7. Ali abi bana da biraz arkadas hata ediyormus gibi geliyor.Anlattiklarindan bildigimiz kadariyla ,yasadiklariniz cok acik ve net. Yani ahmet abi senden,yani bi erkekten hoslaniyor.Ama ayni zamanda belki ailesini mutlu etmek,belki toplumda normal gozukmek,yada her ne sebeple olursa olsun bi kizla evlenmeye cabaliyor. Burda bence sorulacak sorular var abi. Birincisi o kiz evlenmeyi kabul ederse,evlendigi adamin erkeklere ilgi duydugunu bilmeye hakki yok mu?? Eger siradan bir hetero gibi davranip o kizla evlenirse bu evlilige daha en basindan samimiyetsizlik girmis olmaz mi?? Ikinci soru ise ,evlendigi anda,nikah masasindan kalkar kalkmaz eski hayatini bir kalemde silebilecek guce sahip mi?? Ahmet abi biraz hatali bence abi. Yani hem elmamdan olmayayim,hemde armutum da cebimde dursun istemek denir buna. "birine denk gelene kadar deniycem . ama aynı zamanda sen yanımdan ayrılma . kurda kuşa yem olmayalım . bozulmayalım, eskimeyelim..."demek ne demek ki?
    Kusura bakma ama buna dupeduz bencillik denir ali abi.Boyle davranarak hem seni huzursuz ediyo,hemde ayni zamanda bir kizin hayatina girerek onu da bi sekilde etkilemis olucak.
    Ahmet abinin yasadiklarini sadece senin anlattiklarindan bilerek bunlari yazmak biraz icimi de rahatsiz etmiyo deil yani onun yerinde olmak eminim kolay deildir ve birini yargilamaktan hep korkmusumdur. Allah yardimcisi olsun Ahmet abinin vala ama yinede vicdanim ahmet abinin biraz daha kararli ve dik durabilmesi gerektigini soyluyor. Allah yardimciniz olsun,ikinizin ve o kizin da hakkinda hayirlisi olsun,
    cok zor bi durum.

    YanıtlaSil
  8. mutluluğu haketmediğini düşünmüyorum.neden haketmeyesin ki?

    bence durumu çokta güzel idare ediyorsun. ben bu kadar soğukkanlı olabileceğimi hiç sanmıyorum..bazen dayanamadığın anlarda olabilir.böyle durumlarda da onun da biraz alttan alması gerekmiyor mu diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  9. Mutlu olmayı hak ediyorsunuz bence. Umarım bu olay sizin için en iyi şekilde sonuçlanır.

    YanıtlaSil
  10. Sanki seni üzmek için yapıyor tüm bunları.Sen haklısın kesinlikle.Ama bende Ahmet gibiyim.Sevdiğime herşeyimi anlatırım.Bu onu üzsede.Belki anlatmamam gerekir ama...

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar yorumlar için teşekkürler. okumuştum ama hislerim çok karışıkken yanlış ve pişman olacağım bişey yazmamak için beklemek istemiştim sadece. umarım herşey herkes için en iyi şekilde sonuçlanır.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. Bence o bencillik yapıyor,hem çocuğu olsun istiyor hem seni istiyor...Tamam belki bunun farkında değil ama kendi mutluğu için,seni kırıyor,üzüyor...=(

    YanıtlaSil
  13. Ne demek "evlenmek istiyorum, emin olacağım birine denk gelene kadar deniycem dedi. ama aynı zamanda sen yanımdan ayrılma."

    Ya emin olacağı birine denk gelince sen ne olacaksın? O mutlu mesut bir hayata başlayacak sen tek başına kala kalacaksın...
    Bence bu bencilliğin çok net bir tanımı. seni hiç düşünmeden sadece kendi mutluluğunu düşünüyor. Seni yanında istemesinin tek nedeni de bu..

    Dışardan bizlere karışmak düşmez biliyorum ama blogunu ve Ahmet'le olan ilişkini ilk günden beri yazdıklarından takip eden biri olarakk söylüyorum, hiç kimsenin kendi mutluluğu için seni böylesine kullanmaya hakkı yok bence..

    YanıtlaSil