9 Ocak 2010 Cumartesi

ödüllendim

bu karmaşa içinde unutmuştum. gecenin bi yarısı aklıma geldi ve cevapliim istedim. umarım gecikme için kimse alınmamıştır.

efendim "the summerson" ve "coachbear" beni "kreativ blogger" ödülüne layık görmüşler. öncelikle ikisinede yürekten sevgilerimi iletiyorum. bide ödülün gerekleri varmış.

1.sizi ödüllendirene teşekkür edin.
2.sizi ödüllendirenin blog linkini yayınlayın
3.ödülün logosunu yayınlayın
4.7 yaratıcı bloggerı ödüllendirin.
5.7 blogun linklerini yayınlayın.
6.ödüllendirdiklerinizi haberdar edin.
7.kendiniz hakkında 7 ilginç şey yazın.

şimdide cevaplar.

1 ve 2.coachbear ve the summerson ikinizede çok teşekkür ederim.
3. ödülün logosu yazının üstünde zaten :)
4, 5 ve 6. ya ben bu cevabları pas geçsem. yani bi elliye yakın blogu takip ediyorum. hepsinin diğerine göre başka güzel tarafları olabiliyor. kiminin tasarımı güzel, kiminin içeriği yada kimi öyle bi yazı yazıyorki ben günlerce etkisinde kalıyorum. hepsininde yaratıcı tarafları farklı işte.
7. en zor soruda buymuş. hmmm biraz düşüniim. ilginç 7 şey.
-bazen hayatımda olacak şeyleri önceden rüyamda görebiliyorum.
-otobanda direksiyonda kendimden geçtiğim oluyor.
-ortaokulda folklor oynamıştım
-uçaklar denizin yada okyanusun üzerinden geçtiği zamanlar uçağın düşmesinden ve ölmekten korkuyorum. hatta uyuyamıyorum. karada düşse sanki daha acısız olacakmış gibi geliyor. pek korku olmuyor rahat oluyorum.
-ingilizce dışında 3 yabancı dili öğrenmeye teşebbüsüm oldu. üçüde yarım kaldı.
-üniversite yıllarında epey gitar çaldım
-boxer dondan nefret ediyorum.

3 yorum:

  1. geçerken uğrayan.9 Ocak 2010 12:49

    bir dönem çok populerdi folklor.ilkokulda bende oynamistim:)eskilere gittim yine.zaman cok acimasiz mlsf..hee birde ingilizce ogrenmissin o bir cok kapiyi aciyor zaten:)ben her dakika gerekmesine ragmen kaciyorum ingilizceden.yuzsuz bir dil gibi geliyor ya yazildigin gibi okun ya okudugun gibi yazil kardeşim:)))sevgililerim anadili gibi konusurken yanlarinda yabanci kalmama ragmen bana dokunmadi ve ogrenmedim.ama is hayatim 3-4yıldır fecii sıkıştırıyor artık ders almalıyım:(((((2010 listesinin 3.sırasında efendim:)
    bir de bu yazınızla daha ii oldugunuzu gördüm umarım yanılmıyorumdur bu sevindirici hee bir de sizin burcunuz neydi?ozel degilse tabi:))guzel bir ctesi olsun hatta eeeeen güzeli olsun.insan yalnızkende mutlu olabiliyor.uzun bir aradan sonra algılarım açılıyor benimde çoook güzel bu:)))

    YanıtlaSil