16 Ocak 2010 Cumartesi

söz eğlencesi

iyiki hiç istanbul'da durmadan gelmişim bursa'ya.

eve bi geldim, bi baktım sülale bizde. ne olduğunu anlamadım önce, sonra öğrendim teyzem kızını sözlemişler haftaiçinde. annemde toplamış herkesi bize. desene bende tam curcunanın ortasına düşmüşüm. curcunada tam curcuna hakkaten. bi ara millet coştu, müzik açıp göbek attılar. hatta ben bile coştum, bende oynadım valla. ama cidden iyi geldi. iş, yolculuk, yalnızlık falan hiç bişey kalmadı aklımda o sevincin içinde.

demin çıktı millet. bende söz verdiğim üzere hemen oturdum bilgisayarımın başına.
ha şu iş gezimden bahsedecektim. pazartesi çocukla havaalanında buluştuk sabahtan. ama nasıl heyecanlı anlatamam. uçak fobisi olduğunu düşündüm önce, aslında biraz varmış ama ilk defa uçağa biniyomuş diyeymiş asıl heyecanı. bi de şey oldu. uçakta hostes kontrol yaparken ayağı takılıp bi düşmezmi, beni yol boyu gülme krizi tuttu. tam susuyorum kız bi daha geçiyor aklıma geliyor başlıyorum gülmeye. çocukta bana bakıp gülüyor. güle güle indik uçaktan hatta :) kıza ayıp oldu gerçi ama o da güldü kendi haline zaten :))

vardık otele yerleştik. ilk günden hemen işe koyulduk. ama akşam erkenden boş oluyorduk. hani bende londra'yı deli gibi bildiğimden değil ama elemanı biraz gezdirdim. genelde gezme ve yorulunca bi kafede dinlenme şeklinde geçti akşamlar. biraz alışveriş yaptık tabi. bide dizi izledim şu arkadaşımdan cdlerini almıştımya. elemanda izlemek isteyince birlikte izledik çoğunu.

ya şaka maka ben bu çocuğu çok beğendim karakter olarak. işinide önemsiyor. ee saygılıda. umarım böyle devam eder. gerçi sanırım biraz dindar gibi. hani ben böyle şeyleri takmıyorum ama bizim müdürlerden biri böyle şeyleri acaip takar. hatta namaz kılıyor diye bi bahaneyle birini işten bile çıkarmıştı. umarım bu kalitede birini böyle saçma sebeplerden kaybetmezler. neyse ya ortada bişi yok kötü düşünmiim şimdiden :)

bikaç ilginç şey daha oldu. onları anlatırım yarına. şimdi ben yine salona kaçiim. iyi geceler herkese

9 yorum:

  1. Taktir ettim mudurunu. Ne laik biri.

    YanıtlaSil
  2. gerçekten böylemi düşünüyosun. yani bi insanın kendini iyi hissettiren şeyleri yapması işini kaybetmesine sebepmi olmalı. ee o zaman bizde biseksüeliz diye işten atılmalıyız öğrenildiği an. daha humanist bi yaklaşım beklerdim. ne diim. saygı duyarım.

    YanıtlaSil
  3. işini layığıyla yaptıktan sonra kişisel tercihleri inançları kimseyi ilgilendirmemeli. ciddi anlamda tartışmaya açık bir konu bu.


    bunun dışında bende dün gece bir doğum günü partisinde göbek attım :)
    ara sıra bu tür eğlenceler iyi geliyor insana..

    teyzenin kızına da mutluluklar dilerim..

    YanıtlaSil
  4. Teyze kızına mutluluklar, sen de doya doya göbek atıp kurtlarını dökseydin biseksüel :) Hiçbir şey düşünmeden, eğlenebilmene, rahatlaşmış olaman (öyle umuyorum) sevindim :)

    Müdürünüzün davranışı ise bana biraz saçma geldi. İnsanların kişisel tercihleri, inançları, cinsel kimlikleri kimseyi ilgilendirmemeli. İnsanların iş hayatlarındaki performanslarını bunların etkilediğini düşünüyorum ve bunlarla kriter oluşturmamalı, bunlarla ölçülmemeli.

    YanıtlaSil
  5. Eğer şu anda bizim ülkemizdeki gayler de Amerika'dakiler gibi dğeilse bunun sebebi elbet islamdır. Bakn tüm müslüman ülkelere bi tanesinde bile gayler özgür değil. Hep gizleniyolar.

    YanıtlaSil
  6. ali'cim farkında mısın benim yorumlarım kadar hiçbir yorum ses getirmedi :))))
    ilk yoruma bir cevap vermek istedim vazgeçtim sona.
    şayet o an aklımdan geçenleri yazsaydım burası yine feci çalkalanacaktı:)))
    sevgiler şekerim...

    YanıtlaSil
  7. zaten arkadaş katolikmiş:)))
    tartışmaya gerek kalmadı

    YanıtlaSil
  8. belki sadece dine olan yakınlığından dolayı işine son vermemiştir.bazı insanlar dini kullanir buna denk gelmiştir belki belki şirkette bu tür konuşmaları vardır.belki bambaşka bir sebebi vardır.bilemiyorum.neticede verdigin data yeterli dgl gibi.ben çok rastlıyorum ticari hayatımda bu tip vakalara.
    dindar geçinip namaz kılanlardan zarar gördüm hep bunu da ekliyim.özel hayatımdada yaşadım bu sorunu mlsf.ama bu islama bakış açımı değiştirmez sadece namaz kılan insana bakış açımı değiştirir.ikisi arasında büyük fark var.daha temkinli davranıyorum.taviz vermiyorum bu gibi insanlara.neticede namazla sorunum olamaz bir müslüman olarak.gelelim müslüman ülkelerde gayligin rahat yaşanmamasına..yaşanamaz yaşanamaz yaşanamayacak-tır.yaşanabilse bile
    ailemize söyleyebilir miydik merak ediyorum bunu?diger insanların ne dediklerini çok iplemiyorum ben ama ailenin üzülmesi ciddi bir konudur.dinle eşcinselliğin karşı karşıya gelmesi çok can sıkıcı bir durum mlsf.

    YanıtlaSil
  9. saçmalık,saçmalık,saçmalık...
    kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmemeli bence...


    aptalca, haklı olunabilir, ama aptalca... türk olmamama rağmen burada yaşıyorum ve zorlukların farkındayım, azınlıklar ve gayrimüslümler çok ötü durumda bana göre...

    namaz kılındığı için de işten atmak; yani eğer o patron hoşlanmıoyrsA ve işten atma yetkisi varsa atar, o yetkiye sahip olduğu için patrondur zaten...
    ama atmamalıdır bence...



    ...

    YanıtlaSil