20 Ocak 2010 Çarşamba

tarih tekerrür ediyor

bu hayatımda ikinci kez böyle oluyor. ikinci kez hiç beklemediğim bi anda sebepsiz yere yalnız bırakılıyorum.
kız arkadaşımda aynısını yapmıştı bana. önce soğumuştu, sonra başka nedenler bulmuştu. birgünde gelip benimle görüşmek istemediğini söylemişti. bekledim olmamıştı. uğraştım olmamıştı. sonunda terkedildiğimi kabullenmiştim. yalnız kaldığımı anlamıştım. belkide yetiştirilişimden dolayı kalbime hakim olabiliyodum. ama işte alışmıştım ona. o yüzden unutmak cidden zordu. hatta kız bi ara kafamda saplantı haline gelmişti. düşünsenize. ben evlenmeyi hayal ederken dışlandım. hem erkeklik gururumda incitildi. iyice kendime kapandım. kimselerle konuşmadım bikaç hafta. sonra baktım bunalıma giriyorum. dedim olmaz böyle. bana onu ve onunla ilgili herşeyi unutturacak bi şekilde hayatıma devam etme kararı aldım. zayıf damarımı bildiğimden o yönde yüklendim kendime. cinsellik. evet, seks biçok insan gibi benimde asla hayır diyemeyeceğim bişeydi. o aralar kimlerle neler yaşadım hatırlamıyorum bile. hatırlamakta istemiyorum. ama peki niye aklına getiriyosun diyeceksiniz. aslında ben aklıma getirmiyorum. şuanda yaşadığım durum bunları aklıma getiriyor. bugün bi ara bu olasılığı düşündüm. bi yanım "sakın ha o günlere dönme" dedi. diğer yanım ise aylardır biriken cinsel arzularımı tatmin edip içinde olduğum durumdan eskiden olduğu gibi kurtulacağımı söyledi. şimdi napsam bilmiyorum. bi yandanda kendime acıyorum. bende insanım sonuçta. sevmeye, sevişmeye ihtiyacım var. hani sevmek benim için zor bu aşamadan sonra. geriyede bitek kolay olan seçenek kalıyor. sevişmek. ama aylardır o kadar güzel şeyler yaşadımki, herşeyi bir çırpıda unutmam mümkün değil. ona sarılıp uyuduğum yatakta bi başkasıyla sevişmem mümkün değil. hem belkide döner diyorum. işte kafam böyle karışık ve ben gerçekten napcamı bilmiyorum.

13 yorum:

  1. geç'erken uğra'yan20 Ocak 2010 23:43

    Sadece öfkeyle söylenmiş bir söz için ne kadar üzüldün öyle değil mi?Onunla yüz yüze son bir defa konuşmadan kendini suçlu hissedeceğin bir şey yaşama bence.bu sonuca yazdıklarını takip etmeye çalışan biri olarak vardım.
    tabiki ne kadar yazmaya çalışsak kıyılarda köşelerde yazamadıklarımız olabilir..bu yüzden karar senin..gerçekten sevebilen insanlar mutlu olmayı hakediyor..mutlu ve huzurlu ol..

    YanıtlaSil
  2. eğer o dönmüyorsa belki de senin tekrar bir adım atman lazımdır.biliyorum hep sen atıyorsun o adımı ama ne kaybediceksin ki.hayır dese bile orada bitirmen gerektiğini anlayacaksındır.tereddütte kalmaktansa bunu öğrenmek daha iyi.onun evine git işyerine git bul onu ve öğren ne istediğini.

    YanıtlaSil
  3. ankara'ya gitmen bence de bir çözüm yolu, hayatını sürüncemeden kurtarmış olursun ;)

    biseksüel, ali, bence uyuyan yılanı şimdilik uyandırmaya gerek yok. biliyorsun zaten, kötü bir geçmişin var ve yine aynı durumdan o hale gelmiştin. o halde neden beklemeyesin ki? benim diyeceğim şudur ki sakin ol ve gerçekleri kabullen, herşeyi bir rayına oturtmalısın. onunla son kez görüşürken kararlı olmalısın, unutma o zaten kararlı, sen daha da kararlı olmalısın, kendine ondan daha fazla güvenmelisin. o şekilde görüşmeye gidip benim isteklerim bunlar, öyle olursa böyle olur gibi kesin şeylerden bahsetmelisin.. onun da artık takati kalmamış zaten, orta noktada buluşup bir güzel konuşun bence..

    üzülmeni asla istemem biseksüel, her zaman yanında olduğumuzu da bilmelisin. hayatta kimse yalnız değil aslında, biz senin blogunu okuyan bir avuç insan olarak yanındayız, bu bu kadar basit.

    bana sorarsan hadi buluşalım desen 5-6 kişi kesin gelir o buluşmaya, hiç tanımadığın, hiç görmediğin o 5-6 kişi hiç gözünü kırpmadan gelir, inan bana. bu bir gaza getirme yöntemi değil, biz gerçekten senin yanındayız... bence toparlan ve kendine güven azıcık, onunla doğmadın ama güzel anıların geçti, olabilir, başka hiçbir zaman geçmemiş miydi sanki? eskisinden daha iyi olduğun aşikar ama bana kalırsa kendine yine de çeki düzen vermelisin..

    uzun yazdım farkındayım ama epeydir yazamıyordum biseksüel'e, iyi oldu, içimi döktüm. umarım fikirlerimi dikkate alırsın ali'cim, kendine çook iyi bak!

    YanıtlaSil
  4. vampirsaadet21 Ocak 2010 09:45

    Bence o eski hayatına dönmen senin için gerçekten en iyisi. Hem bak öyle sürekli seks yaparsan içindeki seks açlığı doymuş olur ve ahmet sana geri dönerse de ilişkiniz daha sağlıklı devam eder.

    YanıtlaSil
  5. Giden gitmiştir gittiği an bitmiştir.

    YanıtlaSil
  6. Bir adım atsın artık veya sen at biseksüel. Bu şekilde devam edemez. İnat etme, etmesin, etmeyin! Sen O'nun aramasını bekliyorsun da peki, O da senin aramanı bekliyorsa?

    Kimi konularda haklı olarak artık sen de karşı tarafın adım atmasını istiyorsun ilk olarak ama ya O bu adımları atacak güce sahip değilse henüz ve zaman içerisinde sahip olacaksa? O zaman yine sen ilk adımı atmalısın.

    Bilmiyorum ama aranız düzelsin istiyorum bir an önce!

    YanıtlaSil
  7. :)bir şeytan :)bir melek (gerçi şeytanda bir melekti bi zamanlar...)

    artık son söz sevginin:)))

    YanıtlaSil
  8. Mastürbasyon yapmanı tavsiye ediyorum!=)

    YanıtlaSil
  9. Xenophiliusa cevap21 Ocak 2010 23:56

    yok ya ne zekisin terbysz

    YanıtlaSil
  10. Xenophiliusa cevap'a cevap:

    Canım madem seviyo hala çocuğu,yani aslında başka biriyle yatması onu diil kendini aldatması olacak,yani bende bunları yaşadım ve biliyorum...Gerçekten mastürbasyon insanı mutlu ediyo=)
    Dipnot:Bak canım cinselik ve mastürbasyon terbiyesizlik değil bir duygu ve ihtiyaçtır!Bak avrupalılara,cinsellik olayını aşmışlar ve çok mutlular...Cinsellik terbiye meselesi değildir...

    YanıtlaSil
  11. Xenophiliusa cevap22 Ocak 2010 12:24

    Yoo hiç değiller dejenere olmaktan beyinleri gitmiş. Ben de gaylerin falan manyak özgür olduğu bi ülke istiyorum ama avrupa gibi herkesin herkesle seks yaptğı bi yer olmasnı istmeem ülkemizin.

    YanıtlaSil
  12. Xenophiliusa cevap22 Ocak 2010 12:25

    ayrca dünyanın en mutsuz kıtası da avrupadır gelişmişlik arttıkça mutluluk dibe vrur ama bi uruguaya bak ne mutlulular zürafalarn fillerin arasında açlıktan ölerek

    YanıtlaSil
  13. yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. ankara'ya gitme kararı almıştım zaten. mastürbasyonla yetinmeyede devam.

    sevgiler.

    YanıtlaSil