6 Ocak 2010 Çarşamba

zamana bıraktım

2 gün oldu. telefonlarımı açmıyor. işyerini aradım, sesimi duyunca kapatıyor.

düşünüyorum enine boyuna. ben naptım, o ne yapıyor diye. bana beni sevdiğini söyleyen bir insanın benim hayalimi yıkan evlilik hayaline evet dedim. içimdeki herşeye rağmen bunu yaptım. ama sadece bunu benim canımı acıtmadan yapmasını istedim. herşeyi benle paylaşmak zorunda olmadığını söyledim binevi. o naptı. yanlış anladı. yada yanlış anlamak istedi. bana "yanımda dur" derken, benim yanımda durmuyor. bi sesini bile benden sakınıyor iki gündür. artık parmaklarım yoruldu telefonun ara tuşuna basmaktan. kalbimde yoruldu.

biliyomusunuz dün akşam ağladım. halime ağladım. ama içmedim. hiiiiiç içmedim. acımı iliklerime kadar hissetmek için uyanıktım gece boyunca. sabah kalktığımdada uyuşturucu almış gibiydim. işe bile gitmeyecektim ama şu yurtdışı programının detayları için gitmek zorundaydım. geç gittim, erkende geldim eve.

neyseki bugünde bitti. ahmet'ten habersiz bişekilde. eve geldikten sonra bi kere aradım açmadı yine. sonrada aramadım. sanırım biraz zamana ihtiyacı var hatanın birazının kendinde olduğunu anlaması için. bu yüzden onada kendimede zaman vermeye karar verdim. o düşünsün biraz, bende düşüneyim. bakalım zaman ne getirecek ikimize.

6 yorum:

  1. Of ben sana söylemiştim bunun böyle olacağını.İlişkiler zamana bırakılırsa meyveler gibi çürür.Çok geç olmadan ya birşey yap ya da unutmaya bak arada kalırsan çok üzülürsün.

    YanıtlaSil
  2. biraz empati yapsan
    oda bu konuda bence seni uzdugu senin hayatinda sorun yarattigi icin uzuluyor olabilirmi acabagiiiii

    YanıtlaSil
  3. Telefonlara cevap vermemek falan bu kadar uzatılmaz bence. Sonuçta konuşarak anlaşmak zorundasınız. Zamana bırakılınca da bir şeylerin düzeleceğine, hiç konuşmadan, ben çok inanmıyorum. Bir şeyler konuşulur, belli şeyler açığa çıkar ve öyle sessizliğe bürünülür sonra bürünülecekse, bence...

    Ve bana göre, sen aramaya devam et biseksüel. Elbet telefona çıkacaktır. Hayır, yani bir gün boyunca telefona çıkılmaz, sinirlidir ya da kırgındır, daha bu duygusu geçmemiştir anlarım ama iki gün ve sonrası artık uzun bir süredir bence.

    YanıtlaSil
  4. vazgeç gönül vazgeç sesini duyan yok!!!
    yazını okuyunca aklıma gelen ilk satırlar bunlar oldu.sanırım ahmet yolunu diğer tarafa doğru çizmeye kararlı.sende devam et yoluna

    YanıtlaSil
  5. geçerken uğradı8 Ocak 2010 01:08

    böyle bir süreci yaşamak zorunda mısın?cvp:evt sanırım zorundasın.eğer uzun süre aşık olunmadıysa...aşk acıyla beslenir çoğu kez.bu duyguyu özleyebiliriz hatta.salt acı...içmedim yazmışsın hissetmek istedim..bunu anlıyorum.yalnız burada ince bir çizgi var.benimde hikayem benzer...çünkü her aşk birbine benzer...copy demedim aman dikkat.
    süreç uzarsa,aldatılmış hissedersen,kendine saygınla ilgili problemler daha büyük acı veriyor.kullanılmışlık hissi...tüm iyi niyetin bu duygu tarafından ele geçiriliyor.yeni birilerini de istemez insan agırlıkla...çıkışa gitmeyi istemedikçe çıkışın yolu unutulur.bunlar mlsf benim tecrubelerim :( hiç yaşamamış olmayı istedigim bir şeyler ögrendim bu gece.yaşamamış olmayı tercih edeceğim şeyler...ve burada buldum kendimi.çünkü kadınlar kalbinden içeri sızmaya çalışır hep
    durmazlar...acına saygıları yoktur...sen iyi olmayı hakediyorsun.yalnızca yaşamak istediğin acı bıçak sırtı bir durum.bunu gözardı etme lütfen.çok zor olsa bile mantığının sesini duymaya çalış ...güçlen...aşklarımız en zayıf yerimizi bilir ister isteyerek ister istemeyerek o yerden...olur ölümü aşkın...

    YanıtlaSil
  6. pansexual, homeless, the summerson bende sizin düşündüklerinizi düşündüm. öyle hareket ettim ama benimde görmediğim şeyler var olayın içinde. zamandan başka çarem yok.

    gençbiranne, öylemi dersin. yolladığın şarkılardaki gibimi hayat yani :(

    geçerken uğrayan, bu süreci yaşamak zorundamıyım. sanırım evet. hayatımda birini bu kadar severken ve sevilirken böyle acı çekmem gerekiyomuş diye düşünüyorum. çokmu hazcı bi yaklaşım oldu bilmiyorum ama ben bunun sonunda çok farklı edinimler kazanacağımı düşünüyorum. ama şuanda iyiyim. gerçekten iyiyim hemde.

    yorumlar için teşekkürler. sevgiler

    YanıtlaSil