24 Mayıs 2010 Pazartesi

aksilikler, hastalıklar vs.

ah bu havalar beni hasta etti sonunda. üstelik bugün bir de şirkette sunumum vardı bi ekibe. bi yandan burnum akmasın diye uğraşıyorum bi yandan söyledilerime odaklanıyorum. iğrenç bi durum.

bir de ceketim bi yere takıldı ve yırtıldı öncesinde. aksilik aksilik üstüne. var bugün bişey ama anlamadım. neyseki sporumu da yapıp kazasız belasız geldim eve. gerçi spor yapmasan iyi olurdu, sinüzitlerim mi açıldı ne. şuanda iki burnum iki çeşme durumdayım. fena yani. ilaçta aldım, böyle anne tarifi bişeylerde kaynattım içiyorum. umarım yarına geçer artık. çünkü izin alabileceğim bir durumda yok işte, hemen yapılması gereken şeyler var.

ha dün yazamadım. bizim kızla buluşmuştuk akşama doğru, bi yerlere gidip oturduk konuştuk. şimdilik durumlar hala karışık. ama sessizlikten iyi tabi. bi ara detaylı yazarım.

foto=flickr, andrejenny

1 yorum:

  1. Çok sevindim kızceğimizle görüştüğüne artık aileden sayılır o da :) Geçmiş olsun burnuna tuz çek derler burun akıntın geçer.Denedim işe yaradı koca karı işi deyip geçmemek lazım .Daha güzel haberler bekliyorum sevgilerimle.

    YanıtlaSil