9 Mayıs 2010 Pazar

anneler günü

öncelikle blogumu okuyan tüm annelerin, anne adaylarının, anne aday adaylarının gününü kutluyorum.
---------------------------------------

bir süredir istanbul'da değildim. ankara'daydım. bayağı bişey oldu. acele edip yazmak yerine biriktirdim içimde.

9 gün önce, cuma akşamı bizim kızla tekrar buluşmuştuk. bu sefer spontane oldu. işten çıkarken işyerine geçtim aldım, evi aradık müsade aldık falan. yemek yedik dışarıda. buraya kadar herşey güzeldi. ben bi ara fazla kapıldım sanırım gülüşüne saflığına ve öpmek istedim. mani oldu bunu yapmama. ancak dudaklarım dudaklarına değmişti bi kere. beni kibarca reddedince neler hissettiğimi tahmin edebilirsiniz. o akşam eve dönüp, kendime kızdım epey. ankara'daki bir haftalık iş içinde gönüllü olup ankara'ya geçtim. otel yerine dindar arkadaşımda kaldım. iki akşamda ahmet'le idim. birinde onların evinde yemek yedik.

bu arada aklımdada kız vardı. yaptığımın hata olduğunu bilsemde onunda benden hoşlandığını bildiğim için reddetmesine biraz kızdım aslında. sonuçta sadece öpmek istemiştim, başka bi niyetim yoktu.

dün döndüm ankara'dan. biraz kendimle kaldım. sabahtan da bursa'ya geçmem gerekecek günü birlik. malum anneler günü. ama bu anneler günü için 3 hediye aldım. en büyüğü ve kıymetlisi anneme tabii. ahmet'in annesinin hediyesini arkadaşım elden verecek yarın. mühendis kızın annesinin hediyesini de bursa'ya geçmeden ben uğrayıp vereceğim. umarım bizim kızın kalbinin kırıklığı geçmiştir. neyse artık yarın gidince anlarım.

şimdi uyusam iyi olur. saat 3 olmuş. hem yarın yol falan.herkese iyi pazarlar.

3 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Ahmet'in annesinede mühendis kızın annesinede hediye alman bence çok yersiz. ahmet le zaten bir şeyleri olmaza sokmuşsunuz annesine hediye alman gereksiz. Mühendis kız zaten tedirgin öpücük olayından dolayı. Senin yerinde olsam ikisinede almazdım. Biriyle bitiremiyor diğeriylede başlamaya çalışıyor gibi görünüyorsun bence. Yakın gördüğün içinse sadece telefonla kutlayabildin. Hediyeler her zaman altlarında başka manalar taşırlar.


    çilek

    YanıtlaSil