20 Mayıs 2010 Perşembe

değişim zamanı

iyi oluyor iyi.
blogla uzaktan uzağa münasebetimiz, sevişmelerimiz iyi oluyor. biraz kendimi bilmeden görmeden hareket şansım oluyor hiç değilse. zaten zaman da sanki aksine akmaya başladı. pek bi dolu dolu geçiyor günlerim bu ara. yeni bir arkadaş ortamı bile edindim denilebilir. mesela 19 mayıs'da ancak gece eve girebildim.

havalardan mıdır bilmem ama zaman güzel geçiyor açımdan. varsın yalnız olayım, varsın bi sevenim ya da sevdiğim olmasın. bunları dert etmiyorum şimdilik. bişey zaten olacaksa olur, olmayacaksa da olmaz. ısrarcı olmak bazen kaybetmenin başlangıcı oluyor. şekil 1a ve 1b bunun ispatıydı.

bi de kaçan kovalanır kuralı geçerli sanırım benim dünyamda. çünkü ben ne zaman bişeyler istediğimde o şeyler benden kaçıyorlar, ben geri çekildiğimde de aksi oluyor o şeyler arkamdan geliyorlar. bazıları bundan zevk alsa da ben bundan hiç hoşlanmıyorum. mesela 19 mayıs günü mühendis kızın beklenmeyen telefonu gibi. biraz susmam mı gerekiyor suçsuz olduğumun anlaşılması için. tabii ki hayır.

herneyse, adı herneyse, kaçan kovalanır kuralı ya da başka bişey. ben cidden bu oyunlardan uzak sade bir hayat özlüyorum. dolambaçsız, kaprissiz, tereddütsüz bir hayat. hayatımda biri olur, yada olmaz, ama hayatın kendisi sade olsun. gerçi önce iç dünyamı sadeleştirmem ve özgürleştirmem lazım. gerisi kendiliğinden gelir. o yüzden önce kendimden yola çıkmalıyım. evet , evet , bunu yapmalıyım.

foto=flickr, patiblue

4 yorum:

  1. Çok merak etmiştim ne olduğunu mühendis kızla bananeyse :) En azından barıştınız denebilir.

    YanıtlaSil
  2. geçerken uğrayan21 Mayıs 2010 19:54

    19nisan dgl mayıs olmasın o:)

    YanıtlaSil
  3. adsız iletişim halindeyiz, küsme barışmalık değil yaşadıklarımız aslında. sadece birbirimizi tanıyoruz bazı olayların vesilesiyle.

    evet gecerken uğrayan, 19 mayıs. yanlış yazmıştım düzelttim sağol :)

    YanıtlaSil
  4. geçerken uğrayan22 Mayıs 2010 01:10

    rica ederim.

    YanıtlaSil