16 Mayıs 2010 Pazar

dostlarla kahvaltı

bizim ana tayfa ile pazar kahvaltısı yaptık dışarıda. daha önce söylemiştim ekipte bi ben bi de başka bi arkadaş bekarız. diğerleri evli. harika muhabbet oldu, harika anlar fotoğraflandı. herkesin iş ortamında yaşadığı komiklikleri anlatırken yerlere yattığımız oldu, hatta gülmekten lokmaların boğazımıza kaçtığı :) boğazına yemek kaçıran da ben oluyorum tabi. abartmıyorum bir 5 dk öksürdüm kendime gelebilmek için. o sırada bile gülüyordum :))

yemekten sonra herkesin bir planı varmış, kaçtılar hemen. ben de evime geldim, biraz temizlik yaptım :) çamaşır, ütü derken ancak oturdum. ütü demişken, ben ütüden nefret ederim. hani bana şu evi baştan sona sil, yemek yap, bulaşık yıka deseniz yaparım ama ütü yap demeyin. çift çizgi yapmayacağım diye o kadar kasıyorum ki kendimi, ütüden sonra mutlaka bir duş almam gerekiyor. bir pantolon ütülesem bile bu böyle. hatta bigün bir arkadaşıma demiştim "evlenirsem sırf şu ütü için evlenirim" diye :)

ha bu arada, garip ama bizim tayfa bugün hakkımda hiç evlilik bahsi açmadılar. sadece biri bizim mühendis kızı sordu "nasıl gidiyor" diye. geçiştirdim lafı. gerçi geçiştirecek bir durumda kalmadı. ben sustum, o da sustu. neyse, şimdi bunları düşünüp kederlenmek istemiyorum. akşam için sadece kendime özel birşeyler yapmak istiyorum. biraz bunu düşüneyim.

foto= gettyimages, altrendo

3 yorum:

  1. ütüden nefret etmeyen bir allah kulu varmıdır acaba????
    ben valla hem beceremiyorum hemde sıkıntı basıyo bana annem sağolsun haftada bir gelip yapıyo ütülerimi:))
    yani bunun için evlenilmez:))

    YanıtlaSil
  2. terapi gibi göreceksiniz, her gömlek, her pantalon bir eser olarak sıralanacak ama yetmez zorla da olsa herkesin takdir etmesi sağlanacak
    yoksa ütü için haftada bir kadın alınacak yok başka yolu o kadına istediğiniz gibi ütülemeyi öğretmek de koca bir stres orası ayrı

    YanıtlaSil
  3. valla haklısın. ben de evlenirsem ütü için evlenirim :)) erkekler master yapıyorlar pantolon ütülemede. o pantolonları ben gömlekleri bölüşürüz. gerçi ben işin üçkağıdına kaçar ve gömlekleri ıslak asarım. hehe..

    YanıtlaSil