11 Mayıs 2010 Salı

yapamıyorum

yine herşey sarpasardı.
ama artık emin oldum sorunun bende olduğuna. aslında bişeyleri istediğimi sanırken tam istemediğimi farkettim.

pazar bizim kızın annesinin anneler gününü ayaküstü kutlamak ve hediyesini vermek için evlerine geçmiştim. kız evde yokmuş, annesinin kapıönü elini öptüm kaçtım hemen bursa'ya. güzel bigündü. annemle kardeşlerimle ve babamla. gece sabaha kalmadan döndüm hemen. kız belki arar diye tüm gün bekledim ama aramadı. dün akşam dayanamayıp ben aradım. sanırım hediye almam ve ailesinin verdiği pozitif tepki bana gerginliğini azaltmak yerine arttırmış. pek güzel olmayan bir konuşma yaptık. sözlerinden bugüne kadarki bazı konularda hep benim adım atmamı beklediğini farkettim. ilk adımım da öpücük gibi biraz cinsellik kokan bişey olunca tepkisinin haklı olduğunu anladım. daha bir yığın şey söyledi. belki tanıştığımızdan bu yana bu kadar konuşmamıştır. dinledim, söylediği çoğu şeyde ona hak verdim. beni iyi analiz etmiş, iyi tanımış aslında. ama bazı gerçekleri başkalarından duymak insanın canını acıtıyor. ki ben canım acıyınca kaçarım. özür dileyip kapattım telefonu ve söylediklerini düşündüm dün gece yarısına kadar. bir karar verdim. bir süre, enazından ahmet'in benim için özel anlamı kalmadığına ve olmadığına emin olacağım zamana kadar bu tür bir ilişki içine girmemeye karar verdim. dünyanın en güzel en sempatik kızı ya da en yakışıklı adamı bile karşıma çıksa tepkisiz kalacağım. şuan tek istediğim biraz kendi içimde durulmak. bunun içinde en iyi yol iş ve tatil benim için. erken olacak ama yakın zamanda bir haftalık bir tatile çıkmayı planladım. bunun için de üzerimdeki işleri 1,5 katı uğraşla yapmaya başladım bugünden itibaren. sporu da aksatmayacağım. aklımı bu tür şeylerden uzak tutacak her yolu denemeye açığım. hatta biraz msn'de bile takılabilirim bu ara.

yeterki kimseyle duygusal ve fiziksel bir yakınlaşma içine girmeyeyim. çünkü anladım ki ben iyi bir erkek arkadaş yada sevgili olamıyorum. biraz kendimi toparlarsam belki bu durum değişir. belki de değişmez.

foto= 1x, martin stranka

2 yorum:

  1. tanıdığım çok iyi bir psikiyatr var istersen randevü alabilirim senin için!!!

    YanıtlaSil
  2. önce kimi istediğine karar vermelisin bence. Ahmet mi, senin kız mı?
    Bu kararsızlıkla hem kendi hayatını hem kızın hayatını allak bullak edersin. Ama öpücük konuusnda kızın ( kız diye bahsediyorum- afedersin ) tepkisini anlamıyorum. sen neden cinsellik kokan öpücük diye bahsetti,n onu hiç anlamıyorum. bence içten gelen sıcak bir öpücüktür o. o konuda kendine haksızlık etme bence. O noktada bence kız biraz oynuyor. Ama hediye konusundan hoşlanmaması normal. ortada hiç bir şey yok, adını koyalım demek istemiş olabilir

    çilek

    YanıtlaSil