20 Haziran 2010 Pazar

biliyorum. oradasın..

eminim aranızda yapanlar vardır aynısını.
hani böyle canınız sıkılır ve bi plan yapmadan kendinizi dışarı atarsınız. sonra elinize telefonu alır rehberi sıradan karıştırmaya başlarsınız. "kimi arasam, kim müsaittir, kimle olmak şimdi beni mutlu eder" sorularının kesişimindeki arkadaşlarınızı sırayla ararsınız. ilk evet diyenle geçirirsiniz tüm gününüzü. bugün bende bunu yaptım. hani rehberdeki sıraya sadık kaldığım için belki 6 aydır görüşmediğim bir arkadaşımı aradım ve ilk aramada müsait insanı yakaladım. bi saat kadar sonra buluşabileceğini söyledim, "sorun değil" dedim. ben o sırada bi yerde oturdum, çay içip oyalandım. sonra dediği yerde buluştuk sohbet ettik. bi süredir göremediğim başka arkadaşlar hakkında da haberler aldım. güzel bi gündü. akşam yemeğini de birlikte dışarda yedik. bi kitapçıya girdik kitap aldık. o sonra ayrıldı ama ben de eve geldim ve aceleyle elime kitabımı aldım okumaya başladım. o sırada beni iyice unuttuğunu düşündüğüm ahmet aradı. biraz sohbet ettik. ne kadar soğumuş olsa da aramız sanırım konuşurken en rahat olabildiğim insan o. bana ait herşeyi ona açmıştım sonuçta ve beni iyice tanıdığını düşünüyorum. sohbet etmek iyi geldi, hatta aramıyor sormuyor diye istemeden sitem bile ettim. artık böyle şeylerden gerilmiyoruz zaten. sevgi denen şeyin azalmasından olsa gerek.

telefonu kapatınca onun gibi birisinin hep hayatımda olmasını diledim. biliyorum onla olmaz artık, ama benim için de birileri bi yerde bekleyiş halindedir gibi geliyor. kadın mı erkek mi bilmiyorum bile. ama hani bi yorumda çilek'in dediği gibi biri bi yerlerde beni de bekliyor aynı benim onu beklediğim gibi. bu fikir beni mutlu hissettiriyor.

foto=flickr, knight zeisy

3 yorum:

  1. Hep derdim ki güçlü olmak lazım,kimsenin sevgisi umurumda değil annemden başka elbet bi gün biri beni sever ya da ben çaba harcamadan beni bulur.Ama olmuyormuş,insan kalbi her zaman sevgiye ihtiyaç duyuyormuş.Umuyorum o sevgiden nasibinizi alırsınız.Eminim oradadır birileri.

    YanıtlaSil
  2. İnan buna, gerçekten biri bekliyor seni. Evrene mesajını yolla, onu istediğini beklediğini bilsin. Bak zamanla ona o kadar çok alışacaksınki daha tanımadan hayatının bir parçası olacak o. Gerçi ben benimkine kızgınım. Ben onu beklerken o kimbilir kimlerle vakit geçiriyordur :))

    YanıtlaSil
  3. Ayrıca seni bekleyen umarım kadındır. Bir kadını mutlu edecek kadar aşık bir adam, bir çocuk içinde en iyi baba olursun bence. O yüzden bir kadın olsun seni bekleyen, çok güzel bir çocuğun olsun. Bu benim kendi aklımca istediklerim tabiki.

    YanıtlaSil