24 Haziran 2010 Perşembe

hızlı buluşma

dün yazamadım. bugün uyumadan paylaşayım istedim.

şu kız, annemin altın gününde bulduğu kadının kızı. aradım dün saat 11 gibi. tanıttım kendimi. nezakette doruktayım bu arada :) işte "isterseniz müsait bir zamanda tanışmak isterim" dedim. neyse baktım kem küm ediyor, bişeyler geveliyor, istemdışı "peki siz uygun zamanınızı belirleyin. haber verirseniz benim için zaman sorun olmaz" deyip kapadım.
bi yarım saat sonrada biraz kızdım kendime ayıp oldu diye. daha tanımadan bi bayana beni ara demek hoş değil derken telefonum çaldı. hemen o akşam görüşmek için uygun olup olmadığımı sordu. söylediği saatte buluştuk. daha doğrusu ben gittim onu bekledim bi 15 dk kadar. :))

neyse geldi kız. oturdu, ben şoktayım tabii. hani 3 çocuk yapmış bir bayan ondan daha genç ve sağlıklı görünür eminim. bi yandanda "salak, ne vardı hemen anneme evet diyecek" diye içerliyorum :)

sohbet başladı, benim içimde kahkahalar kopuyor. öyle yavan öyle yüzeysel sorularki, resmen zor tuttum kendimi. bi de böyle hemen evlenecekmişiz gibi çok detay sorular ortada uçuşuyor, iyice gerildim. sanırım kıza aksettirmedim ki kız gayet mutluydu dialogtan. çıkarken gideceği yere kadar bırakabileceğimi söylediğimde hiç de hayır demedi. neyseki bitti o akşam. tek umudum beni fazla ilgili sanıp sonradan aramamasıydı. 2. gün itibariyle henüz böyle bişey yok, umarım da hiç olmaz.

şimdi o anlar aklıma geldikçe gülüyorum. bi taraftan kendime ve anneme kızsam bile komik gerçekten. veeee ben bu komediyi uzun bi süre bi daha yaşamak istemiyorum.

foto="date night" filminden

8 yorum:

  1. Öf nefretlik bir durum. Malum, eş dost konu komşu pek sever buluşturmaları,tanıştırmaları. Ama ben sevemedim gitti. Kabul etsen bir dert, etmesen ayrı bir dert. E tabi mecbur kalıyorsun buluşuyorsun. Of, dakikalar geçmek bilmez.Gereksiz sorular bıyk bıyk..Ha tabi buluşma sonrası bi de ev ahalisine rapor verilecek. Eeee? Eeesi beğenmedim. Hadi şimdi bunu anlat anlatabilirsen :) Velhasılı kelam,nefretlik işler bunlar.. Ha geçen hafta haber geldi, biri varmış. :P

    YanıtlaSil
  2. durmak yok yola devam. biraz çaba göster. bunu beğenmedin diye başkalarınıda beğenmeyeceğin manasına gelmez. o yüzden yeni biriyle tanışma fırsatını tepme.

    YanıtlaSil
  3. Valla Çilek elim mahküm, fazla itiraz edemiyorum yoksa beyin cimciklemesi yaşatıyorlar evde :))

    YanıtlaSil
  4. biraz sabredersen geçiyor hevesleri. benim öyle oldu.

    biseksüel; sende yeni fırsatları tepme bence.

    YanıtlaSil
  5. ama ben demistim gitme diye!

    YanıtlaSil
  6. kıza kızma bence.onu biraz ağır eleştirmişsin.oysa tüm özgüvenini toplayıp gelmiş.kendisi de az çok fark ediyordur görsellik nedir yaşı kaçtır vs vs .neticede birini beğenmemek aşağılamak demek olmamalıdır.ayrıca sığ sorular sorması seni beğenmediği anlamına gelebilir belki:) bak aramamış bile...hep tek taraflı bakan erkek zihniyeti ne zaman evrimini tamamlayacak acaba?
    dünyada görsel olarak seni tatmin edecek bir sürü kadın var değil mi:)sende özgüvenini taoplayıp onlardan birini seçip çıkma teklif edebilirsin belki?
    sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  7. biseksüel; bunu az önce okudum, bana seni hatırlattı. mevlanadan..

    Can konağını arıyorsan Can'sın
    Bir lokma ekmek arıyorsan ekmeksin
    Şu nükteyi biliyorsan işi biliyorsun demektir:
    Neyi arıyorsan o'sun sen.

    YanıtlaSil
  8. iyi kızımdır vesselam, sana kolay gelsin diim. ben sıramı savdım şimdilik :)

    çilek, bu tür şeyleri fırsat olarak görüp beklenti içine girmek istemiyorum. ama insanın içinde hani bi umut oluyor. love at first sight rüya olmamalı belki de :))
    bu arada sonra yazdığın mevlana sözü için teşekkür ederim.

    ozgee, evet gitmem bencede aptalca oldu biraz.

    gu, evet herkes kendisi istemedi diye bitti diye düşünmek ister. yani insan olarak böyle düşünmek bizi rahatlatır :) tabiiki o da beğenmemiş diye aramayabilir. etrakımdan birine böyle bişi teklif etme meselesine gelince, bilmem belki olabilir. öyle birine denk gelirsem.

    YanıtlaSil