29 Haziran 2010 Salı

kulakları küpeli

normalde tatiller ve akşam dışarı çıkmalar dışında canım istemedikçe küpelerimi takmam. ama hani delik olduğu dikkatli bakılınca belli olur. bugün çok lüzumsuz biri sordu kulağın delik mi diye. "evet" dedim ama yetinmedi, "niye" falan diye sordu.

hani böyle bi hakkı olacak biri de değilken ne diye insanlar burnunu sokarlarki hayatıma. ben onlarınkine sokuyor muyum. mesela güney taraflara bi iş gezimizde boş vakit bulup denize slip mayo ile girmişti, ben söyledim mi bişey? söylemedim. oysa acaip tiksinirim erkeğin slip slip mayo giymesinden. belki bu onun zevkidir deyip ses çıkarmamıştım. aynı saygıyı şimdi beklemek de hakkım diye sanırım. neyse yaa, ta sabahki olay ama tam uyuyacakken aklıma geldi huzursuz etti nedense.

yarın bu lüzumsuz adamı görmem umarım. yada şey mi yapsam. küpemi takıp mı gitsem işe. özellikle ona görünsem. yok yok ben kaşınıyorum :))

foto= gettyimages.com

13 yorum:

  1. bazıları nedense üzerine vazife olmayan şeylere karışmaya bayılıyor.sana ne kardeşim dimi ama..... bencede bir erkeğe slip mayo kadar yakışmayan başka birşey yok sanırım, yasaklansın bence :)

    YanıtlaSil
  2. tek kulağa minik pırlanta bir küpe. uuuu beybi çok seksi. :)))

    YanıtlaSil
  3. katiliyorum cilek ; bencede cok sexi :)

    YanıtlaSil
  4. Ya küpeyi falan geçtim de. Ben sondan başa okudum tüm bloğu 1 haftada.
    Aklıma takılan tek bir soru oldu, bunu cevaplarsanız çok sevinirim:

    "Başkalarının düşündükleri ve gelenek göreneklerin baskısı neden bu kadar esir alıyor sizi?"

    Kocaman adamsınız, görmüş geçirmiş, kariyerinde bir yerlere gelmiş, insan ilişkileri güzel, hayata umutla yaklaşan biri, neden, nasıl bu kadar takar etrafını?

    Bir ara buradaki yorumlar yüzünden kendinize özel olan bu bloğu bile boşladınız, bi ara dindi imandı diye açıklamalara giriştiniz, bi ara cinsel kimliğinizi açıklayıp durdunuz...

    NEDEN? Ne gerek var? Toplumsal sorumluluk, çocuklar okur özenir falan... ya şaka gibi, ne olur yapmayın. iki tıka bakar o çocukların istediklerine ulaşmaları, siz olsanız da olmasanız da. veya ailenizin düşünceleri falan...

    Eğer söylediğiniz kadar kendinizle barışıksanız lütfen kendinizi baştan bir daha sorgulayın.

    (endless dream)

    YanıtlaSil
  5. ya bi ck sewıorum snı ya gercektenn,her lafın her dusuncen benı hayran bırakıo sana.blogunu bı yıldan berı takıp edıorum ama ck nadıren yorum yazıorum.snnle gercek haytta karsılasıp tansmak ıcın neler wermezdım,snn gbı bırınn hayatmda olması arkdsm olması muthıs bısı olurdu.optm kocaman.kendıne ıı bak.

    YanıtlaSil
  6. Selam!!
    haah tam da beklediğim bir yazıyı buldum. Malesef hepimizin hayatında, üzerine vazife olmayan işlere karışan o kadar çok insan var ki!! Kurtulamıyoruz da, susturamıyoruz da.
    Onların hayatına bir zoom yaptığımda, bir b*k etmediklerini gördüm!
    Sinir oluyorum..
    Aldırmamak lazımmış.
    Böyle soğuk soğuk "benim tercihim" gibi yanıtlar vermek, deli edermiş onları. (:


    http://kuvettekisaskinbalik.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. istanbul pride 2010'da yoktunuz değil mi;? ben heteroseksüel bir kadın olarak göğsümü gere gere elimde pankartlarla oradaydım. sırf onun için ankara'dan kalktım gittim, sırf sizlerin sesini duyurabilmek, sesim kısılana kadar bağırabilmek için. siz sesinizi maçlarda kısıyorsunuz ben buralarda, ironik değil mi?

    kalkın aktivist olun demiyorum asla, yanlış anlaşılmak istemem. ama bir yerde bir yanlışlık var. ve neden bunu ben dile getiriyorum onu da anlamıyorum.

    kabullenmek, bastırılmak, sinmek....neden? nedir buna sebep olan? bu kadar geleneklerin etkisinde kalmak, bu kadar toplumsal baskıya yenik düşmek bir tek bana mı anormal geliyor?

    bir biseksüelin "diğerleri" (her kim olursa fark etmiyor) bunca etkisinde kalması neden beni rahatsız ediyor da kendisini rahatsız etmiyor? Eşek kadar adam neden "bu benim hayatım, bir kere geldim dünyaya, mutlu olmak ve istediğim gibi, hissettiğim gibi yaşamak benim de hakkım, diğer milyarlarca insan gibi" diyemiyor?

    "yaşamadın bilemezsin" ile gelmeyin bana, en yakın 3 arkadaşım eşcinsel, 7 yaşımızdan 30yaşımıza kadar sırlar olmadan paylaştık hayatımızı, hala da devam ediyoruz. ben çok çok iyi biliyorum her şeyi. hangi yolun mutluluğa çıktığını, hangisinin depresyona çıktığını.

    bunca okudum bloğu, iki tane yorum yapayım, bir daha da rahatsız etmem.

    ama lütfen biraz sorgulayın kendinizi. size dayatılanları, dayatılanların sonuçlarını, etrafınızdakilerin etkilerini, annenizin evlenme baskısının etkisini, yetişme tarzınızı, buna ne kadar daha hapis olacağınızı, ailenizin oğlu mu yoksa hayatını istediği yönde çizen bir adam mı olmak istediğinizi...

    güzel bir hayat dilerim size.
    (endless dream)

    YanıtlaSil
  8. tüm adsızlar doluştuk mu buraya? rahat bırakın Bi'yi :)
    o yazdığı an atıyor bunları üstünden, yapışıp kalmıyor hiçbirisine
    mutluuu :)
    bu arada gençbiranne neden ses vermiyor uzun süredir. Bu silsileye eklenmesi Bi'ye bir el uzatması lazım gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  9. özledin yawww coachla seni:))
    benim tatil süper geçio şuan kemerde sahilden yazıyorum.

    dönünce görüşmek üzere cici bak kendine öptüm:))

    YanıtlaSil
  10. Slip mayo giyen birinin söylediklerini umursamak mı,saçmalama...Ne sinir etmeye ne etmemeye çalış canın ne yapmak istiyorsan onu yap

    YanıtlaSil
  11. depresif ayu, yasaklansın bencede :) görüntü kirliliği. isteyen evde giysin :P

    çilek ve özge, küpeyi beğenen kişilere denk gelmek güzel bişi :)

    endless dream, başkaları tarafından esir alınmak değil benimkisi. kocaman adamım, evet. benim kimseyi taktığım yok aslında. tek istediğim sevdiklerimin üzülmemesi ve saçma sapan lafları daha az duymak. hayat asla tek kişilik yaşanmıyor bunu sende bilirsin. ayrıca bu hislerin politik boyutuna uzak duruyorum. karşı değilim ama benim için böylesi daha doğru. aksi durumda daha çok başım ağrırdı, takardım gibi geliyor.

    lulu, evet bazen kıl cevaplar onları gıcık eder.

    gencbiranne, özletme kendini fazla. iyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  12. cadı kazanı, öylemi dersin :)

    YanıtlaSil
  13. hala pek delik meraklısı millet. Hala kaş küpe kadın erkek...
    ham çökelek.
    yazmış biri.

    YanıtlaSil