13 Haziran 2010 Pazar

yeni arkadaş

dün akşam misafirim vardı. spor salonundan tanıştığım, daha doğrusu istemdışı çelme takarak yaraladığım arkadaş geldi. demiştim o da bursalı diye. istanbul'da iki bursalı yanyana gelince tabiiki memleket muhabbeti olur. yemeği o gelmeden hazırlamıştım. o da gelirken tatlı almış sağolsun. birlikte kurduk masajı, yedik. bendeki filmleri kitapları kurcaladı biraz. hatta bikaçını ödünç istedi.

laf lafı açınca fotoğrafçılığa ilgisi olduğunu söyledi. ben de üniversitede heves etmiştim ama sonra kalmıştı, onu anlattım. o hala aktif olarak fotoğraf çekiyormuş. bi de kız arkadaşı varmış. bazı haftasonları kız arkadaşıyla bi yerlere kaçıp doğa fotoğrafları çekiyorlarmış.

bana benim hayatımda ciddi biri olup olmadığını sordu, var diyemedim. direkt yok deyince de garip karşılanıyor diye "biri var gibi ama ciddi miyiz bilmiyorum" diye geçiştirdim. onlarda 3 yıldır birliktelermiş zaten. epey uzun bi zaman birbirini tanımak için. ne güzel. onun adına sevindim. benim hiç öyle bir ilişkim olamadı. kız arkadaşımla bile o kadar süremedi. sorun belki de bendedir yada şans belki de. doğru zamanda doğru insanlara denk gelememe problemim olabilir. neyse, pazar pazar içimi karartmak istemiyorum. çıkıp biraz sahilde turlasam fena olmaz, hem dışarıda kahvaltıda yaparım. ohhh, mis gibi...

foto=flickr,doko

2 yorum:

  1. bence çok yanlış yapıyorsun. tanımadığın insanlarla çok çabuk samimi olup, çok çabuk yakınlaşıyorsun ve çok çabuk kalbin kırılıyor.

    çilek

    YanıtlaSil
  2. sayfanın böyle kararmasının sebebi hoşlanılan adamın, ortaya çıkan kız arkadaşı olabilir mi acaba? :)

    YanıtlaSil