26 Temmuz 2011 Salı

dondurma

yavaş yavaş oturuyor taşlar yerine. iyiyiz yani. aslında stresli zamanlar geçiriyorum, belki de bu yüzden çabuk kızıyorum falan. daha da kötüsü bunu ona çok yansıtıyorum.

cumartesi gece oturup konuştum, anlattım içimdeki sıkıntıları. hatta konu konuyu açtı onu ne çok sevdiğimi özlediğimi söyledim. gözleri doldu gülümser gibi dursa da. öyle birbirimize sarılıp uyuduk huzur içinde. aynı uyuduğumuz gibi kalktık sabah. birbirimize kenetlenmiş olarak. bu muhteşem bişey, tarifi mümkün değil.

pazar sabahı da kahvaltı yapmak için dışarı çıktık. mado'ya geçip kahvaltı yaptık. aslında normalde mekan ismi vermiyorum ama olayı kalkarken ayrıca aldığımız dondurmaya bağlamak için söyledim. evet, dondurma. bu ara takıntımız oldu. iki günde bir mado'nun dondurmasını yemeden duramıyoruz. ben sade yada maraş dondurmasına bitiyorum resmen, bağımlılık yaptı. o biraz daha yenilikçi her seferinde farklı şeyler koyduruyor, limonlu karadutlu falan. adamlar gerçekten iyi yapıyorlar işlerini. bak gece gece bile ağzım sulandı cidden.

dondurma şuan en büyük ortak zevkimiz birbirimiz dışında :) 
masum güzel bi zevk değil.......

13 yorum:

  1. Is hayatinda yogun bir sekilde calisirken insan galiba biraz kendini unutuyor ve esasen sevkate ihtiyaci oldugunu anlayamiyor. Sevgiliyle sevismek yerine kavga ediyor; bir nevi rahatlama yolu buluyor bu sekilde. Hepimiz yaptik, yapiyoruz, cekiyoruz :)

    YanıtlaSil
  2. ali iki senedir blogunu takip ediyorum bor cok takipcin gibi ooff ve deli gibi senin gercek hayattaki halini merak ediyorum /// yok mu seni gormenin en azindan bi fotografini gormenin bi yolu ? kimligimizin fotokopisini,parmak izimizi fln yollasak fln tanimadiin biri olmadimizi kanitlamak icin :P ??

    YanıtlaSil
  3. bi yorumda ne cok turkce hata yaptim yahu seni bi an gormek fikri bile heyecanlandirdi )))

    YanıtlaSil
  4. o kenetlenip yatmayı bizde yaşadık bitanemle.Sabah aynı şekilde kalkmışız hiç kıpırdamadan.Ya bu kadargüzel bişey olabilir mi yaa:)
    Dondurmayı başka "işlere" de katın bence ben nutella'dan başladım hoş oldu :P Nası olsa masumluktan çıkmış :P

    YanıtlaSil
  5. çocuklar ya,
    size samimi olarak bişey sorucam
    (burada biseksüel ve kocası iğaret ediliyor)
    fizyolojik konularda bir tıp desteğine ihtiyaç duymadığınıza emin misiniz?
    lan ben sevgilimin eline dokunsam taş kesiliyorum (genelde tabii), sen diyosun ki sarıldık yattık öyle kalktık. Çcouklar sizde bişeyler var gibime geliyo benim. Varsa böyle bişey bak cidden 7 mahalle aramızda para-mara toplayıp sizi bi doktora götürelim. sizin mutluluğunuz sonuçta ayol.
    aaa.
    :P
    xoxo
    sizi seviyorum :)
    sizden başka kimsem kalmadı zaten sevebileceğim :))

    YanıtlaSil
  6. 1.adsız, kesinlikle katılıyorum. kendini unutmak bu biraz. sonra da sağa sola saldırmak. zor geçiyor bikaç gün ve kendi kendime aşmaya çalışıyorum sırf bu yüzden. ona kötü şeyler yansıtmamak için.

    1.adsız, fotoğrafımı bu blogta tam gören bi kişi var aslında :) ama yarım eğik bükük hallerini koymuştm bi ara, "kaldır belli oluyor, tanıdığın biri rahat tanır" deyince bi arkadaş kaldırdım ben de. hem böyle bilinmiyorken daha rahat hissettiriyor ve daha rahat yazıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. bi'adam, dondurma mı :) uvv. üşümeyelim sonra.. hmmm ben düşüniim bunu :)

    x-coach, hahahaha. yardın beni gece gece. tıp desteğine gerek yok, taş kesilme olayı oluyor haliyle her sağlıklı erkekte olduğu gibi ama bi zaman sonra onla da yaşamayı öğreniyorsun. hem sen de bilirsin ki bazen sarılmak diğer şeylerden çoook daha güzel olabiliyor. inan ben de seni seviyorum. niye böyle bilmem ama ben bu blogtan bikaç kişiyi sanırım tam bi arkadaş gibi seviyorum :) tıp çözüm tavsiyen için sağol. sana da tersi bi tedavi lazım sanırım. dünyadaki kraliçe vakaları azalsın diye.

    YanıtlaSil
  8. yok yok üşümezsiniz, ateşinizi alır :P ya bişi dicem şaka bi yana gerçekten nutellayı denemelisiniz :) Bambaşka bişey o :P

    YanıtlaSil
  9. ay bilsem sana sorar mıyım?
    :(
    ben bilmem öyle şeyleri :(
    benim sarılabileceğim kimsem yok :(((

    YanıtlaSil
  10. tamam nasil istersen oyle olsun... aslinda haklisin boyle daha heycanli oluyor ))

    YanıtlaSil
  11. bi'adam, bi arasın, bi çağırsın da nutella dahil herşeyi denemeye razıyım :S

    x-coach, aynı durumdayız şuanda :( çok zooor.

    adsız, ileride tepkim nolur bilmiyorum. dün olmaz dediklerim olduguna göre.

    YanıtlaSil

  12. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz.Bu(CEO)e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa:xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir,E-posta:xavigeradloanfirm@yahoo.com


























    YanıtlaSil
  13. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil