2 Temmuz 2011 Cumartesi

gitme kal bu şehirde


yakışıklı ile şiddetli bi tartışma yaşadık çarşamba günü. sanırım aramızda olan en şiddetli ve yıkıcı şeydi bugüne kadar.

haftabaşında ona eski bi arkadaşı iş teklifinde bulunmuş. avrupa'da daha önceki çalıştığı ülkeden prestijli bi işyeri ve reddedilemeyecek bi maaş aralığında. bunun kafası karışmış ister istemez. biz bi ara yurtdışında hayat kurmaktan konuşmuştuk ama hani birimizin diğerinden önce gitmek zorunda olması ve o arada ayrılık çekmek ihtimalinden ötürü çok da üstüne gitmemiştik bu planın.

teklif iyi olunca adamlara direkt negatif yanıt dönmemiş. düşüneceğini söylemiş. onun türkiye'ye dönüş sebeplerini de bildiğim için bu fikri bana ilk açtığı anda çılgına döndüm ister istemez. "asla" dedim. önce alttan aldı beni ama tepkimin sertliği değişmeyince o da sertleşti. derken bağırmaya başladık evin içinde. elim ayağım titriyordu en son hatırladığım. ondan hiç duymak istemeyeceğim sözler söyleyerek kapıyı çarpıp çıktı evden. o gece sabahı zor ettim. sonraki gün de bitik bi halde gittim geldim işe. ne o ne ben aradık düne kadar. biraz gurur, biraz sinir işte. ta dün akşama kadar. o aradı, "bi yerde oturup sakin sakin konuşalım" dedi. ben hala aynı sinirle "konuşacak ne var ki, sen kararını vermişsin" diye tersledim. güldü, "olsun bi de senle konuşalım, hem daha cevap dönmedim" dedi. ben o sinirle çoktan evet demiştir diye düşünüyordum. öyle olmadığını duyunca sevindim ister istemez. "tamam" dedim ve buluştuk dün akşam. ikimizde mahçuptuk ve komik ama iki yabancı gibiydik ilk anda. özür diledi kötü sözleri için, sinirle olan bişey olduğunu ve ciddiye almamamı söyledi. buluşmaya gelmeden önce iş teklifine ret maili yazdığını da söyledi. ben sadece "seni seviyorum" dedim sessizce. gözleri doldu o an. sarılmak istedik ama kalabalıkta yapamadık. arabaya kadar tuttuk kendimizi. arabada doya doya sarıldım kokladım, koklandım :)

eve geldiğimde üzerimden 3 ton bi taş kalkmış gibi hafiftim ve daha da önemlisi mutluydum. onun beni ne kadar sevdiğini bi kez daha anladım.

foto=lifehack.org

16 yorum:

  1. çook güzel ! :)

    YanıtlaSil
  2. önünüzde varsa böyle bir plan çocuğun önünü şimdiden kesme. gitsin o oraya ayak uydursun en azından birşeyleri kursun. sen de sonra gidersin.


    ay hatta düğün organizasyonunuzu yaparsın! biz de geliriz size kalmaya! aaayyy. heyecanlandım şimdi.

    ota boka birbirinizi kırmayın. hayat sürprizlerle dolu.
    bak.
    bir gecede karar verdim kalktım geldim istanbullara.
    sıkma oğlanı.

    YanıtlaSil
  3. x-coach haklı! tepkin fazla olmuş "asla!" ne yaa? loto vurmadıkça çalışmak zorundasın, o da ilerisini düşünmüş! belki dayanamaz geri gelirdi? bencillik yapmışsın!

    seven insan, sevdiği için katlanmayı bilebilmeli...?

    YanıtlaSil
  4. hmm biraz yaramazlik yapmişsın gibime geldı:) ben olsam oyle hemen aramazdim. peki sende özür diıledin mi ondan? aslinda anliyorum seni bende olsam cok bozulurdum; uzak ilişkılere ınanmayan birisi olarak.kolay değıl öyle ayrı kalmak sevdiğinden.benımkıde haftada 4 gunlugune sehır dışında calışmıştı bır kac ay onda bıle sorun çıkartmışttım:... ama yurtdışında yaşamak gıbı bir düşüncenız varsa ılk önce o gıder sonrada sen gıderdın hemen kestırıp atmak olmaz. eğer turkıyede mutluysanız ve ılışkınze de kımse karışmıyorsa e ışınız de var öyle yenı maceralara da atılmaya gerek yok dıyorum. aslinda bilmek issterdim yakişıklı neden yurtdışından gerı gelmıştı onceden.buraya yada ozele yazarsan sevınırım cünki zaman zaman bende düşünüyorum geri gelmeyı.

    YanıtlaSil
  5. Gitme kararını tamamen ona bırakmalıydın Aliş... Hem yurtdışında birlikte yaşamanız imkanı gerçekten daha geleceğe yönelik ve daha sağlam bir düşünce. Belki bunu başarırdınız bu vesile ile... Buralarda ne umuyorsun ki?
    Zaten yürüyeceği varsa her koşulda yürür bence.. neyse vardır bildiğin diyeyim.. "asla" yı çözemedim..

    YanıtlaSil
  6. adsız, güzel derken sanırım son cümleleri kasdettin. :) benim için pek güzeldi değildi bikaç gün çünkü.

    x-coach, yazmadığım durumlar var onun oradan geliş sürecinde olanlarla ilgili. pek istemiyorum o şehirde yaşamasını. yoksa o kadar sert bi tepki vermezdim. yoksa ben de belki hazır ayağımıza gelmiş böyle iyi bi fırsatı değerlendirelim diye düşünebilirdim.

    karakedi, koç'a da dediğim gibi buraya yazmadığım durumlar var orayla ilgili. o yüzden onun yalnız yada benimle oraya gitmesine müsade edemem. yoksa benim amacım onu kırmak yada sıkmak değildi. biraz öyle oldu gerçi :(

    YanıtlaSil
  7. bikomoko, üsttede belirttim. tabiiki yurtdışında yaşamak ihtimalinde ikimizin aynı anda gitmesi seçeneği çok zayıf biliyorum. başka bi sebebim olduğu için kızdım. yine ona olan sevgimden ve kaybetmemek korkumdan. o da biliyordu sebebini, o yüzden o aradı, o özür diledi. ben dilemedim sanırım :) dilediysem de farkında olmadan dilemişimdir :)

    neyfa, onun oraya gitmesi, tekrar aynı insanların arasına düşmesi ve aradaki uzaklık çok şeyi değiştirebilirdi. korktum işte. bahsi açılınca bile gerildiğim bişeyin gerçek olması ihtimali çıldırttı beni. sanırım "asla" dememin sebebini üstü örtülü de olsa anlamışındır :s

    YanıtlaSil
  8. bir yandan sevindim durumun düzeldiğine bir yandan da kafamda hep aynı şey ne oldu ne oldu ne oldu??? düşüncesi vardı. neyseki düzelmiş rahat bir ohhhhh dedim şimdi. :)))

    YanıtlaSil
  9. bikomo...
    kapris ayol bunun yaptığı da.
    homoseksüel kaprisi.
    ne çektiriyosunuz bi bilseniz...

    YanıtlaSil
  10. "onun beni ne kadar sevdiğini bi kez daha anladım." Demişsin son cümlende. Peki sen onu ne kadar seviyorsun sorusunu sordun mu kendine?

    Birini sevmek neye malolursa olsun yanında kalmasını istemek mi? Yoksa sevdiğin kişinin geleceğini, kariyerini, yükselmesini düşünerek her koşulda ona destek olmak mı?
    Bana kalırsa senin sevgin biraz bencil bir sevgi.

    Söylemeye dilim varmıyor ama sen de biliyorsunki birkaç istisna hariç, iki erkeğin ilişkisi ne yazık ki heteroseksuel ilişkilerdeki gibi ömür boyu süremiyor. Ya bir süre sonra tamamen alakasız bir konu yüzünden bu ilişki biterse, O'nun geleceğini, ve daha iyi şartlarda yaşamasını engellediğin için hiç pişmanlık duymayacak mısın?

    YanıtlaSil
  11. X-koç
    Yazıyı okuduğumda içimden bak sen şu prensesin nazına dedim. Eski turk fimi gibi:p
    Nayır nolamaz NASLA :)
    Neyse ki barışmışlar sevindim .
    Bisex... Dediğim gibi anlıyorum durumu. Senin de kendine göre nedenlerin vardır tabiki. Gideceği sehirde ilişkinize yönelik tehlikeler gormuş olmalısın.. . Neyse seni ne çok sevdiğini anlamissindir bu sebeple. En Önemlisi mutlu olunda nerde olursanız olun...

    YanıtlaSil
  12. adım bende saklı3 Temmuz 2011 20:24

    bir süredir blogunu takip ediyorum.tartıştığınızı okuyunca nasıl üzüldüm anlatamam.umarım sizin için herşey çok güzel olur.

    YanıtlaSil
  13. serhat, telaşa gerek yoktu da işte ben büyüttüm biraz :S

    x-coach, kapris de denmez ya :) ne çektiriyomuşum bea. git sor sana hayatımın en güzel yılı demezse :) bana öyle diyo enazından.

    adsız, onu ne kadar sevdiğim sorusunu çok kez soruyorum kendime. cevabım hep "onun kadar değil" oluyor. belki biraz yapımdan dolayı tamamen herşekilde kendimi birine bırakamıyorum. ama bu onunla yada kendimle ilgili tereddütlerim var demek değil. karmaşık bi his işte, anlatmam bile zor. kariyer-gelecek olaylarına gelince, o burada da güzel bi kariyere sahip. zaten orada da daha önce başka bi şirkette çalışmış olduğu için çok da üzülmedim. dedim ya benim mani olmak istediğim aynı kişiler yüzünden onu türkiye döndüren sebeplerin yeniden oluşması ve ondan mahrum olmak. sevince insan biraz bencilleşiyor haliyle. inkar edemem. ama ikimiz de olanlar için hiç pişman olmayız. çünkü tattığımız şeyin maddi bi karşılığı yok şu hayatta.

    YanıtlaSil
  14. bikomoko, biz de bunu konuştuk zaten. iki kuruş az, iki alt bi şirkette çalışsak da yanyana mutlu kalalım. kolay değil bizim denk geldiğimiz mutluluk, bunu kaybetmek de kolay olmamalı. biraz fedakarlık yapmalı.

    adım bende saklı, üzmek istemezdim kimseyi aslında çünkü ikimiz yeterince üzülmüştük. ama biz mutluyuz. umarım güzel şeyler yazarım hep.

    YanıtlaSil

  15. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz.Bu(CEO)e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa:xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir,E-posta:xavigeradloanfirm@yahoo.com


























    YanıtlaSil
  16. İş Planlama, Ticari ve Kalkınma Finansmanı, Mülkler ve İpotekler, Borç Konsolidasyon Kredileri, Ticari Krediler, Özel krediler, Bireyler, şirketler ve kurumsal kuruluşlar için yıllık düşük faiz oranına sahip Konut Yeniden Finansman Kredileri gibi geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunuyoruz. Genel Kredi programımızla aileniz için en iyisini alın ve hayallerinizdeki eve sahip olun. İlgilenen adayların bizimle iletişime geçmesi gerekir
    Yalnızca WhatsApp: {+ 44} 7480 729811
    Tel .... {+ 44} 7480 729811
    E-posta: (iskandalestari.kreditpersatuan@gmail.com)

    YanıtlaSil