8 Temmuz 2011 Cuma

güzel ankara :)


yazamadım ama ilginç geçti son 2 gün. çarşamba acilen ankara'ya gelmem gerekti. işle ilgili bazı pürüzler vardı. gelmeden önce görememiştim yakışıklıyı, işler yarına sarkınca da araya sanki bi ay girmiş gibi oldum. gerildim, üzüldüm biraz.

ama bi açıdan ani de olsa ankara'ya gelmek iyi oldu. ilk akşamı benim daha önce bahsettiğim dindar arkadaşımla geçirdim. ben dışarıda yeriz diye düşünmüştüm ama o yine harika şeyler hazırlamıştı sırf benim için. üstüne 3 soda içtim, artık ne kadar yediğimi siz anlayın :) bu akşam da ahmet'lere davetliydim. güzel oldu ailesini görmek o kadar uzun zamandan sonra. sonuçta onlar da zor zamanlar yaşadılar, ahmet'in nişanı ve sonra nişanın atılması falan. onları görmekten daha güzeli ahmet'in bu akşamki tavrıydı. artık blogumu takip eden biri olarak hayatımdaki tüm detayları okuduğunu biliyorum. o yüzden bana karşı daha kırgın ve sitemli bekliyordum onu. aksine durumumu kabullenmiş ve sanki başkasıyla da olsam mutlu olmamı ister gibi bi kaç söz etti akşamın sonunda. tam kapıda "uykun yoksa gel bi yerlere gidip oturalım" dedim ailesinin de duyacağı şekilde. kıyafeti uygundu zaten, telefonunu cüzdanını kaptı çıktık birlikte. oturduk sakin bi yerde konuştuk biraz. garip oldu bu sefer dialogumuz. ilk defa bi dost gibi konuştuk belki de. ilk defa o da benimle ilgili empati yaptı her lafımdan sonra. kendiyle ilgili de kafasındaki bir iki plandan bahsetti. biraz kariyer hırsı sarmış sanırım onu bu ara. umarım şartlar onun istediği gibi gelişir.

ben de biraz önce geldim otele. aslında çok yorgunum ama uykum da yok gibi. aklımda yakışıklı var. zaten bugün arayamadım hiç, o aramış cevapsız aramasına da dönüş yapamadım, demin sms yazabildim uyanmasın diye. yarın sabah ilk işim onu aramak olur artık. bi de rüyama girerse herhangi bi şekilde :) süper olur.

7 yorum:

  1. Ahmet. bu blogu okuyosan lütfen sözlerime kulak ver.

    bırak şu kızın peşini. bak yuvası yıkılcak bi gün bu eski kırıkları yüzünden. arama-sorma. telefonunu filan da sil. bizim biseksüelden sana yar olmayacak. Kaprislerinle kendini bitirdin bari bırak şuncacık yavrucağız bi kaç sene gün yüzü görsün.

    Ayh.
    Gelelim sana.
    Ne işin var bakıyım senin Ankara'da? İnsan gelirken alo der de biz de hazır üzerimizde rahat birşeyler varken birşeyler içmeye çıkarız.
    neyse.
    by.
    xoxo

    YanıtlaSil
  2. güzel ankara mı heh heh:)

    YanıtlaSil
  3. hemde o ankara degil, angara :-)

    YanıtlaSil
  4. x-coach, iyice kız ettin bizi ha :) kimsenin yuvamı yıktığıda yok. herşey yakışıklının bilgisi dahilinde oldu :) ya ankara olayı da ani oldu. iki gece kalabildim döndüm hemen. sen istanbul'dan dönmüşün ağır sözlerle sanırım. blogunda okuduk :S umarım iyisindir şimdi.

    neyfa, o kadar da kötü bi şehir değil aslında. fazla beklentiyle bakmamak lazım ankara'ya.

    adsız, hmm.. tamam güzel angara diyeyim o zaman. :)

    YanıtlaSil
  5. işte böyle Ankara dışında yaşayanların hali de; iki gece kalabiliyolar anca... bilseler Ankara'da yaşayanlar bir gece bile tahammül edemiyorlar... neyse.

    gelelim yakışıklının bilgisi dahilinde olanlara. nedir ne değildir, söyledin mi yoksa?
    ay çatlatma da bilgi ver.
    aa.

    YanıtlaSil
  6. x-coach, o zaman işkence sizin için hayat, öyle desene :(

    yakışıklıya söylemiştim ahmet'in yemek davetini. "tamam git" deyince şaşırdım, kızdı sandım önce. "yok, sana güveniyorum" dedi. güvenilmek güzel ama biraz da kıskansa hani, fena olmazdı :)

    YanıtlaSil

  7. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz.Bu(CEO)e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa:xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir,E-posta:xavigeradloanfirm@yahoo.com


























    YanıtlaSil