23 Temmuz 2011 Cumartesi

öğreniyorum hala

bu akşam çok şiddetli bi tartışmamız oldu. anlatsam herkes  bana "sen suçlusun" diyecek diye anlatmayacağım detayları. evet ben suçluyum ama suçum da henüz sevmeyi, kıskanmayı, alttan almayı falan tam öğrenmemiş ve kanıksamamış olmak. öğreniyorum yavaş yavaş. biraz yıpratıyorum karşımdakini ama öğreniyorum gerçekten.

özür diledim, kabul ettimi emin değilim ama ben üzgünüm hala. uyuyamadım. muhtemelen o da uyuyamadı.

iç dağlayan şarkılardan açtı 3-5 tane çevirip duruyorum.
birini sizle paylaşayım, anlarsınız belki ne kadar kayıpta olduğumu.

neyse, sizi de sıkmiim gece gece. gözümü kapatıp şarkılara devam edeyim.

sevgiler.............


lhasa de sela - el payande --- http://fizy.com/s/1lwtgk

19 yorum:

  1. İlişkiyi yıpratan her hata -doğru dersler çıkarıldığı sürece- ileride daha sağlam adımlar atılmasını sağlar diye düşünüyorum..

    Umarım sizin ilişkinizde de böyle olacaktır..
    Bu kötü sürecin bir an önce geçmesini ve benzer tatsızlıkların bir daha asla tekrarlanmamasını diliyorum..

    YanıtlaSil
  2. karar: suçlusun üç gün katıksız hapis:p
    sık tartişmalar ilişkiyi yıpratır diye düşünüyorum umarım çabuk düzelir..

    YanıtlaSil
  3. neden ılıskılerın ılk ayları bıttıkten sonra karsımızdakını ıster ıstemez kırıyor , sonra pişman olup özür dileyip bıkac zaman sonra farkında olmadan yineliyoruz... ınsan olma ozellıgımızmı bu anlamıs degılım:((

    YanıtlaSil
  4. biseksüel'cim, 2 hafta önceki durumumdasın.Seni gene çok iyi anlıyorum.Fakat tartışırken ağzına gelecek her kelimeyi iki kere düşün.Bugün yarın barışırsınız ama o kelimelerin alıp götürdüğü şeyler bi daha geri gelmez.Sonunda da "anlamadım bi anda bitti" denen ilişkiler çıkar.Hepsi bi birikim sonucu olur.Onun için tartışmaya olabildiğince uzak dur.Çünkü ben de son tartışmamızda şunu anladım: Eğer tartışmalarımız devam ederse -ki çoğu saçma sapan şeyler- ilişkimizin bunu taşımayacak.Son tartışmada ayrılık noktasına geldim ben.

    Kıskanıo musun? Yatır kucağına bitaneni al yüzünü ellerinin arasına açıkla.."Seni kendimden bile kıskanırken, bana başkalarından kıskandığım için kızıyosun" de.Hatta yerinde olsam istersem dün kanlı bıçaklı tartışmış olayım, bugün kapısına yürürdüm.Dayanamaz biliyorum..

    Ama inan tartışmanıza çok üzüldüm.Siz ikiniz -neden bilmiyorum- tartışınca üzülüyorum çok.Bitaneme söylüyorum, "biseksüel tartışmış :(" diye.Biran önce barışıp bidaha hiç tartışmamanız dileğimle..

    Adsız sana kısmen katılıyorum çünkü tartışma evet bişeyleri öğretir ama bişeyleri de götürür.Sağlam ilişki kendini dizginlediğin için oluşur bence.

    YanıtlaSil
  5. İlişkimiz başlayalı aylar oldu,dahası öncesinde de arkadaştık,herşeyini biliyordum.Bilmek daha kötü aslında.Her defasında alttan alan ve dahası ben olsam da susamıyorum.Oysa o kadar suskunumdur ki.Sanırım ben de sabretmeyi öğreneceğim,ya da sindirmeyi ama hala hala sindiremiyorum.Hala eski yaşantısında neler yaptığını anlattıkça deliriyorum,hasret çekiyo gibi konuşuyor geliyor ve dahası sanırım o günleri özlüyor.Bilmiyorum bunları neden anlatıyorum ama öyle.Demem o ki,zamanla alışılmıyor,sadece öğreniliyor.

    YanıtlaSil
  6. (içses: çok malsın! desem ayıp olurmu acaba? neyse demiim bu çok alıngan birşeye benziyor, baksana suçlayacağız diye detayları vermiyor!!!)

    konu ne bilmiyorum ama; karşındaki insan seni "gerçekten" kalben seviyorsa ona güvenmemen, bence karşındaki insana yapılmış bir hakarettir! bari en azından açık konuş "pisiciğim" ile; gerekirse ağla "ben çok mal birisiyim" felan de! umarım aklından geçenlerin hepsini çok açık bir şekilde ifade edebiliyorsundur yakışıklına karşı :/ edemiyorsan şayet bu ilişki daha nelere gebe kimbilir!

    YanıtlaSil
  7. sevgilinin bulunmaz bir hint kumaşı olduğu bir ülkede yaşıyoruz ve sen haksız nedenlerden dolayı tartışıyorsun ve kırıyorsun yakışıklıyı.

    biraz kendi özüne güven, neymiş o kıskanmak felan filan. özgüveni zayıf ve kendileriyle barışık olmayan insanlar kıskanır.

    birşeyin değerini o şeyi kaybettikten sonra mi anlamalıyız?

    YanıtlaSil
  8. bunların temeli "ben bir rüya gördüm" bölümü ile başlamış olmasın sakın...

    YanıtlaSil
  9. Tatilim bitti artık aranıza döneceğim coach blogumu kapadı?laptopum hala tamirde iphondan görebildiğin kadarıyla yaninizdayim :)))) bu arada bugun Bursa'dan gecti yolumuz durduk İskender yedik ozdilek avmde ne kadar nevresim varsa aldım kocam daha Bursa'ya gelmemeye yemin etti:))özledim ayol bu ortamı :))

    YanıtlaSil
  10. sen suçlusun.


    yani kesin öylesindir.
    git bişiyler yap kalbini kazan
    yolmayayım tependeki 3 saçı da.



    xcoach

    YanıtlaSil
  11. ali abim tartışma antibyotik gibidir.
    kimine göre ilişkinin bağışıklığını arttırırken kiminin
    ilişkisindede yan etkiler yaratır. farkına bile varılmaz yan etkinin ne olduğu
    insan beyni işte. bir anda karar verir herşey son bulur.
    neyseee diğerleri gibi suçlu yada suçsuz yorumunu yapmıyorum ama
    sadece karşılıklı konuşun beyninizi ve kalbinizden geçenleri açın konuşun
    korku olmamalı ilişkilerde cam gibi hatta değil cam hava gibi olmalısınız.
    ilişkiniz bu şekilde dahada sağlamlaşır çünkü :)) eğer dikkatli olunmazsa zor zamanlar
    kapıda gibi yada mutlu günler. bu sizin elinizde! ikinizin ortak kararı çünkü.

    YanıtlaSil
  12. adsız, ilk dediğine katılıyorum. yine de ben de bi daha en ufak bi tartışma olmasın istiyorum. teşekkürler.

    bikomoko, yıprnmak olmamıştır umarım. :S

    stubborn, elde etmenin verdiği güvenden belki de. sahiplik böyle bişey. elimdekinin kıymetini bilmemek diyemem çünkü biliyorum sanırım. ama kırmamak ayrıca bi çaba gerektiriyor.

    bi'adam, konuşurken düşünmek benim işim ama bu ara herşey üst üste geldi. buradan yazmadığım ailevi sıkıntılar falan da birikince kaldıramadım sanırım. nazım geçiyor diye de yüklendim falan. ama farkettim hatamı, dikkat ediyorum artık.

    YanıtlaSil
  13. üsturupsuz yazar, hikayeler biraz farklı olsa da sonunu güzel özetlemişsin. zamanla alışılmıyor, öğreniliyor. başlığa da tam gitti.

    karakedi, :) güvenmemek değil. garip bişey. anlamadım gitti. hani ortada kıskanılacak bişey yokken kıskanmak falan. geçmişinden geleceğinden kıskanmak oluyor bazen. neyse ki yüzyüze konusunca biraz daha iyi hissettim o da anlayabiliyor halimi sanırım.

    adsız,kesinlikle. insanın yanında ttümmm kaygılardan arındığı birini bulmak o kadar zor ki.

    YanıtlaSil
  14. neyfa, kesinlikle. yersizdi anlatmam, olay oradan çıktı büyüdü :(

    minik, hoşşgeldin. inan çok sevindim seni tekrar gördüğüme. nevresim olayına da sevindim. memleketime senin gibi turistler lazım :) blogunu takipteyiz. anlat bakalım tatilini, gidemeyenler falan var, belki özenenler olur :)

    x-coach, suçluydum ve yapamam gerekeni yaptım. saçlarımı yeni kestirdim ayrıca. yolacak uzunluğu yok :)

    serhat, güzel cümleydi "cam gibi hatta hava gibi olmalısınız". cam olduğumuzu düşünüyorum, ben ona bakınca kendimi görüyorum. ama hava olmak için biraz daha çaba laım sanırım :) güzel yine de herşey.

    YanıtlaSil
  15. heh heh tahmin etmiştim:)

    YanıtlaSil
  16. ben manikür setimin muhteşem cımbızıyla tek tek yine yolarım merak etme sen.

    YanıtlaSil
  17. neyfa, sen fal bakmaya başla yavaştan :) inan ki tutar

    x-coach, ççok acımasızsın. cımbızla saç mı yolunur. tavuk mu bu :) affet lütfen, bi daha olmuycak :s

    YanıtlaSil
  18. yok yahu siz sadece kıskançlık potansiyeli yüksek bir çiftsiniz gözlemlediğim kadarı ile. Ondan bekliyordum böyle birşey. Uzun süre gözlemleyince tahminlerin tutuyor bazen. Tanıdığın insanlarla ilgili daha kolay tahmin yapmanla aynı...Hayatta herşeyi uzun süre gözlemleme şansı yok ama:)Neleri göremediğimi bilsen:)saftirik dersin:)

    YanıtlaSil

  19. Xavi Gerad Jude Am. Aiicco Sigorta plc temsilcisi. Biz 3% geri ödeme oraninda kredi sunuyoruz.Bu(CEO)e-posta adresine bizimle irtibata ilgilenen varsa:xavigeradloanfirm@yahoo.com
    Sadece Aiicco sigorta plc izin alir 20 yas üzeri edin.
    Bireysel Krediler Yatirim.
    Isletme Kredileri Yatirim.
    Konsolidasyon Kredi.
    Insaat Krediler.
    Bir veya ödeme yasindaki seçin.
    Plan kapsaminda aylik ve yillik ödemeler arasinda seçim yapin.
    Esnek kredi kosullari.
    Yil 5000 8000.000.00 Euro kadar kredi yok.
    Firmamiz Güvenilir, Verimli, hizli ve dinamik bir islemdir. Bize bugün.SR GERAD JUDE Yatirim plc: Yanitlar Isim gönderilmesi gerekmektedir,E-posta:xavigeradloanfirm@yahoo.com


























    YanıtlaSil