4 Eylül 2011 Pazar

ayrılık, özleme, kavuşma


ayrılık ne kadar acıtan bişey ise, kavuşmak da bi o kadar güzel. o ilk an. görmek, sarılmak sıkıca, koklamak. 
sırf bunu yaşamak için bile kısa kısa ayrılıklar iyi olabilir bi ilişkide.özlemek hissi de öyle, acı ama çok güzel bi his. gerçi insan seviyorken yanında bile özlemeye başlıyor bi yerden sonra.

dün gece çok geç geldi, arkadaşlarıyla cumartesi kaçamağı yaptılar. eğlenmişler doya doya. kıskanmadım değil, ama ona özel bi alan bırakmak zorunda olduğumu biliyorum. çünkü böyle bi alana bazen ben de ihtiyaç duyuyorum. 

bu arada ben de bugün arkadaşlarımla biraraya geleceğim. bizimkilerden birinin kızının ikinci yaşgünü. ama akşam tabii buluşma.

neyse.. ben mutfağa geçeyim de yardım edeyim yakışıklıya. yoksa "tek başıma kahvaltı hazırladım" diye başıma kakar durur tüm gün :)

foto=xaguk.com

4 yorum:

  1. abartmiyorum bu blog hayatimda okudugum en guzel blog.. ve hic bir blogu boyle tekrar tekrar eski sayflarini karistira karistira okumuyorum.. bize yasama enerjisi veriyorsun ali tesekkurler))

    YanıtlaSil
  2. ali. benim de yaşam enerjisine ihtiyacım var...

    :(((
    :P
    :D

    YanıtlaSil
  3. Benim de enerjiye ihtiyacım var zor nefes alıyorum inan Diyarbakırdan olan Mardinli....

    YanıtlaSil
  4. adsız, ya bu moralsiz gecede acaip mutlu ettin. aslında iltifatlar ben de sadece mahcubiyet oluşturur ama hoşuma gitti cümlen nedense. teşekkürler ;)

    x-coach, benim de var şuanda :( evimi, evimdekini özledim.

    adsız, ne çok kişinin enerjiye ihtiyacı varmış. bu arada mardinli, ben senin ihtiyacın olan enerjinin merkezine yakınım :) hani bil istedim ;)

    YanıtlaSil