25 Eylül 2011 Pazar

dayanışma

pek iyi geçti diyemem son birkaç gün.

yakışıklının dayısı kaza geçirdi perşembe akşamı. geçirmiş daha doğrusu. benim yanımda iken aradılar ve gelmesini istediler. durumunu sordu, pek iyi bi cevap vermediler sanırım. bana sarılıp ağlamaya başladı birden. birlikte koşarak indik evden, gittik hastaneye.

ben tabii önce uzak durdum. yakışıklı da ağlayan kalabalığın arasına karışınca uzaktan izledim onları. baktım kimse doktora yanaşıp bişey bile sormaya cesaret edemiyorlar. beceriksizlik mi o anın verdiği çaresizlik mi anlamadım. dayanamayıp girdim olayın içine. gide gele hastanedeki iş döngüsünü az buçuk bildiğimden süreci yakından takip edelim istedim. önce minnet rica doktorla görüştük, yapabileceklerimizi öğrendik. bekleyenleri teskin ettik falan. garip, kendi ailem gibi hissettim o an. ağlayanların acısını içimde hissettim. bi ara dışarı çıkardım yakışıklıyı, sarıldım sıkıca. hiç kimseden korkmadan, utanmadan.

sabaha doğru çıktık hastaneden, onu eve bıraktım ben de bikaç saat uyuyup işe geçtim. sonraki gün de gittim hastaneye, durumu daha iyi diye daha erken alıp getirebildim eve. benim eve bu defa. sarılıp uyuduk, sabah uyanınca kahvaltı bile yapmadan gidelim dedi. gittik, neyseki çok daha iyiydi hasta.

bugünde taburcu ettiler adamı. yakışıklının sonunda yüzü güldü. benim de tabii.
bi de zor anlarda yanyana olmanın ne kadar güzel bişey olduğunu öğrendik.

9 yorum:

  1. dayanışma ayol.
    pek beğendim bu huyunu.
    gamsız bi amca olmadığını biliyodum da...
    neyse...

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun. ama unutmadan kötü bir olay daima iyi noktalar sunar bakmasını bilene :)) sana orum yapmıştım telefondan ama sanırım adsız yorumlara kapalı blog ondan gelmemiş şimdi baktığımda.

    YanıtlaSil
  3. çok sevindim... dayının iyileşmesine, dayanışmanın verdiği mutluluğu tatmanıza.. ne güzel..

    YanıtlaSil
  4. ne kadar harika bir insansın sen ali :) seni özlemekte haklıyım
    geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  5. e t’ai embrasse
    Tu n’as pas dit non
    Tusemblais trouver ce baiser tres bon
    Et comme dejà je t’appelais cheri
    Tu parus trouble en disant ceci

    Ali ali ali ah

    Je ne comprends rien à tout cela
    Qui donc est cet ali là
    J’ai beau courir dans istanbul
    Je ne le vois pas dans la foule



    :P

    YanıtlaSil
  6. insanın sevdiğini çaresiz görmesi kötü ama orada iş düştüğü kadarıyla insiyatif alıp duruma müdahale etmek paha biçilemez derecede güzel, en güzeli de sona kalmıs sevdiğinle beraber sabahlamak iyiliğin karsılıksız kalmamıs
    ne diyeyim kalbinize göre devam etsin ....

    YanıtlaSil
  7. x-coach, aşkolsun ya. gamsız amca mı. değilim değilim. şarkı için de ayrıca sağol, iyi geldi şimdi dinlemesi. ali ali :)

    bi'adam, sağol teşekkürler. geçer biran evvel umarım. gerçekten yıpratıcı oldu ikimiz için de.

    serhat, ben yorum silmedim. sanırım gelmemiş yorumun. sağol teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. bi'gay, çok sağol. güzel oldu aslında. tabii dayanışma sadece benle yakışıklı arasında kalmış olsa idi. neyse gerilmeyeceğim, gerilmeyeceğim.

    adsız, ben seni hatırlayamadım ya neyse. malum 50 tane adsız var. sağol yine de.

    iyi biri, evet sona kalmak, birbirine kalmak güzel oluyor o çaresiz anlarda. garip bi his oluşuyor o anlarda. sarılırken hissettiklerim çok başkaydı.

    YanıtlaSil