11 Ekim 2011 Salı

biraz yalnızlık

konuştuk.
tartıştık.
biraz zaman istedi.
"tamam" dedim. uzatmadım.

şuan nasıl mıyım? duvar gibi. tepkisiz.
garip ama ağlamak bile gelmiyor içimden. kızmak da, sövmek de. hatta sevmek de.

yarın uyanınca ne olur bilmiyorum.
ama şimdi böyleyim işte. iyi değilim sanırım. ya da iyiyim. bilmiyorum.

yazarım belki ya da susarım üzülmeyin diye.

belki ilk defa yazıyorum ama bilin istedim şimdi
"sizi seviyorum". tanımasam da. görmesem de.
iyi ki varsınız

10 yorum:

  1. asil sen iyi ki varsin temiz kalpli adam

    YanıtlaSil
  2. sen ne kadar yürekten söylüyorsan ben de o kadar yürekten söylüyorum...
    ben de seni seviyorum sevgili Ali...
    yaşamdaki duruşunu,AŞK a olan hassasiyetini,içtenliğini...
    hep umutlu ol Ali...
    sakin ve sabırlı ol...
    "HER ŞEY GÜZEL OLACAK... HERŞEY GÜZEL OLACAK"
    bunu söyle hep...
    inan bana olacak...herşey güzel olacak Ali...
    tıpkı senin gibi...

    YanıtlaSil
  3. yanlis anlama ama sen daha iyilerine layiksin. senin sevginin degerini anlayan, seni üzmeyen birisi. senin gibi bir adama yapilir mi bu?

    YanıtlaSil
  4. hep durağan değildir sevgi, bazen çok sevmek isterken öyle bir hayat girerki araya sevmeye de korkar insan sevmemeye de. bazen yalnız kalmak ister insan, en mutsuz bedbaht halini en sevdikleri görmesin ister. kendini düşün ali,ailenin karşısında durumunu, insanlar karşısında hissettiğin şeyleri. belki o da bir çıkmazın içindedir. belki de bulamadığı çıkış yollarında senden kaçarak çözmek istiyordur. burada senin sevgin kadar, senin gözünden onun sevgisini de gördük biz. o yüzden şimdi sevmiyor demek doğru değil, bazen yavaştır yaşamın anlamı, durup dinlenmek istediği bir durak vardır belki ve seni en az kırarak, inciterek yapmak için bulduğu yol budur. hani yoktur başka biri, arada bazen lanet ettiğimiz hayat vardır. sen yüreğini ferah tut, o adamı hepimizden iyi sen tanıyorsun, düşünüp tart, herzaman sevemez insan, o yüden beklemek gerekiyorsa beklemeli. değer bence.
    sevgiyle.

    YanıtlaSil
  5. Mrb.. nerede ise 2 seneye yakın seni takip ediyorum..kimi seninle güldüm,kimi hüzünlendim,kimi ağladım. acaba ali bugün ne yaptı bile dedim.yani hep seninle idik. Hayat düşlerin olduğu kadar kabuslarında yansıması. Cennette olabiliyor cehennemde. dileğim bunu da atlatman tabii ki biraz sabır..Sen vAR İSEN bizde VARIZ..

    YanıtlaSil
  6. Çok üzülüyorum sizin için.ama malesef ki üzülmek bi'şeyi değiştirmiyor.Üzülme geçer, sıkma canını gibi saçma safsatalara girmicem boş çünkü.Sadece şöyle düşün; "eğer başıma bi'şey geliyosa hayatımda, benim iyiliğim için geliyordur."
    Söylemesi benden uygulaması senden.Biraz derin bi'düşünce.Gerisi sana kalmış..

    YanıtlaSil
  7. adsız, kim iyi kim kötü bilmiyorum. bu durumda ortada iyi-kötü de yok. ama herşeye rağmen yaşamak sevmek güzel şey.

    azra, iltifatın için çok teşekkürler. insan olmamın gereğini yerine getiriyorum sadece. hayvan gibi yaşamanın ne demek olduğunu iyi bildiğimden. sakin olmaya çalışıyorum, sabırlı da sayılırım. güzel ihtimallerin olmasını bekliyorum. teşekkür ederim iyi dileklerin sözlerin için.

    adsız, ben yakışıklıyı bile fazla bulurdum ve ona bakarken tanrıya şükrederdim gizlice. bana yaptıkları kadar kendine de yaptığını düşünüp iki kat üzülüyorum.

    YanıtlaSil
  8. y., güzel tesbit. zamanla azalıp artar içimizdeki duygular. dediklerine katılıyorum o yüzden beklemem gerektiği kararına vardım. bekliyorum. beklediğime değecek.

    adsız, siz hep varsınız orada. farklı hayatlar, farklı şehirler, farklı sevgiler-aşklar. ben keşke hep güzel şeyler paylaşsam güldürsem sevindirsem sizi. ama bu blog, yani günce. yaşadıklarımı paylaşabildiğim tek ortam. umarım güzel şeyler yazarım en yakın zamanda. sevgiler.

    bi'adam, yaşanan hiç ama hiç birşey sebepsiz değil. bunu hep tutarım aklımda. sabır da olunca bi şekilde tahammül edebiliyorum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  9. http://www.youtube.com/watch?v=kJ0khib1mVw

    =**

    YanıtlaSil
  10. :(
    Sen iyi ol,inan bana nadir tanıdığım can adamlardansın.

    YanıtlaSil