29 Ekim 2011 Cumartesi

dünya dönüyor

kaç gündür iş ev dışında hiç bişey yapmıyordum. dün yakışıklıyla karşılaşma ihtimalini bile bile spora gittim. hani karşılaşırsak ne olurdu, ne hissederdim diye aklımdan geçti. garip ama içimde hala gizli bi umudun olduğunu farkettim o an. gittim yine de, ister istemez gözüm onu aradı. hatta bi ara onu gördüm sandım kalbim yerinden çıkacak gibi oldu. ama gelmedi. muhtemelen benle bi süre karşılaşmamak için gelmez. sporumu yaptım döndüm eve. iyi geldi.

ahmet aradı, blogtan görmüş. sohbet ettik. onun sorunlarını konuştuk biraz da. hayatın herkes için zor olduğunu hissettim hatta ahmet ile yakışıklının benzer taraflarını düşünüp yakışıklı ile ilgili empati yaptım. insan bu durumlarda bi mazerete sığınınca daha hafif hissediyor kendini. ben hala bu ayrılığın benden kaynaklanan bi durum olduğunu düşünemiyorum. hani dersimi çalışmış ve daha dengeli idim bu defa. yine de olmuyorsa başka şeyleri sorgulamak lazım belki de. erkek ruhunu, bi erkeğin diğer bi erkekle birlikte olabilirliğini belki de.

neyse, sonuçta terkedilmiş ve yalnız bi adamım bu koca şehirde. hiç bi mazeret bu gerçeği yoketmiyor. bunu yazarken içim ezilse de gülümseyebiliyorum. ilginç de mi. bence de öyle. ama gerekli de. her durumda hala akılla mantıkla düşünebilmek, hala hayattan zevk alabilmek lazım. sonuçta hayat devam ediyor. istesen de durmuyor, bitmiyor. o halde yaşamaya devam etmek lazım. tabii yaşamanın gereği ne ise artık.

bu arada cumhuriyet bayramınız kutlu olsun.

24 yorum:

  1. "yalnız bi adamım bu koca şehirde"

    sen önce bir etrafına bak ben artık bişey demiyorum bu noktada. yanımda olsan şöyle ensenin ortasına indirmiştim bir tane.

    YanıtlaSil
  2. bence kendini sorgulamka yerine onu sorgulaman daha doğru gibi geliyor.. çünkü buradan takip ettiğim kadarıyla ilişkinizde sıkıntı gerçekten karşı taraftan geldi..

    acaba yakışıklı ne kadar doğru kişiydi?

    bu arada şu an ne yaşadığını, hele hele o spor salonunda, onu araken gözlerin yüreğinin ne kadar ezildiğini öyle bir hissettim ki!!

    bende yaşadım bunları, çok iyi biliyorum.. bir ilişkinin en ama en zor zamanları bunlar. bırakma herkes yaşıyor bunları sende biliyorsun.. "morning period" diyor amerikalılar buna.. ilişkiden sonra kendine gelebilme dilimi...

    YanıtlaSil
  3. cumhuriyet bayramimiz ne kadar buruk da olsa kutlu olsun :(

    YanıtlaSil
  4. "yine de olmuyorsa başka şeyleri sorgulamak lazım belki de. erkek ruhunu, bi erkeğin diğer bi erkekle birlikte olabilirliğini belki de."
    ruhların cinsiyeti yoktur biseksüel...umudu asla yitirmeyelim:)

    YanıtlaSil
  5. umursanmadığımızı bi'kere daha anladım :) yalnız değilsin ki? Bi'mail atman yeterliydi kendini kötü hissettiğinde.Hepimiz yaşadık böyle şeyleri.Halini en az koşu bandı kadar biz de anlardık :(

    YanıtlaSil
  6. Birlikte ve mutluyken sorgulamıyordun bir erkekle birlikteliği,sadece aşktan bahsediyordun. Sorun olduğunda birşeyleri sorgulamak için geç hele de böyle genellemek (mazeretlere sığınmak) sorumluluktan kaçmak bence...

    YanıtlaSil
  7. ben tum bu blogu nası okucam?
    nerden baslayım?
    nası yapıyım
    cıldırcam

    :D

    YanıtlaSil
  8. ay bişiy diyim mi.
    yanılıp yenilip de ahmet'e filan sığınmaya kalkma.
    geçmişe mazi derler unutma.
    ayrıca evet,
    bir erkeğin diğer bir erkekle olan birlikteliği... bunu sorgulamalıyız.
    ciddiyim.

    spor salonundan kopma.
    gerekirse ben gelirim, fingirdiyomuş gibi yaparız :D
    ahahahah

    xoxo

    YanıtlaSil
  9. Erkeklere aşık olunmaz bir daha bir erkekle asla gibi sorun erkeklikteymiş gibi bir sonuca mı varıcaaz acaba:))

    Sorgulayın bakalım:)

    YanıtlaSil
  10. Eğer kafalarındaki soru işaretlerinden kurtulmuşlarsa, kendilerini iyi tanıyor, ne istediklerini biliyorlarsa "bir erkeğin bir başka erkekle birlikte olabilirliğinde" hiçbir sorun olacağını düşünmüyorum..

    Erkek arkadaşımla olan birlikteliğimiz 3,5 seneyi geçti, dördüncü yılımıza doğru keyifle ilerliyoruz. Tabi ki, sorunlar yaşadığımız günler de oldu ama her türlü sorunumuza ortak çözümler üretmeyi başardık..
    Bizden daha uzun süredir birlikte olan kişileri de biliyorum..

    Bence senin durumundaki sorun, karşındaki insanın doğru kişi olamayaşı.. Her seferinde ya ne istediğini bilmeyen, ya da kendini tam olarak kabullenememiş insanların karşına çıkmış olmasıydı..

    Umarım bir gün karşına senin gibi biri çıkar ve yaşadığınız sürece mutlu olursunuz..

    YanıtlaSil
  11. Karşına çıkan Ahmet ve yakışıklı ne kadar acımasız.sen daha iyilerini ve kendini bilenleri hakediorsun unutma.her gün blogunu takip eden biri olarak yüreğinin güzelliğini görebiliyorum.lütfen daha çok yaz.bizi mahrum bırakma senden.

    YanıtlaSil
  12. harry goaz nedemek istemiş :D tam olarak çözemedim ben

    YanıtlaSil
  13. benim eski sevgilim de ben daha onu unutamadan -aradan 2 ay gecti- evleniyor. resmen 11 kasimda evleniyor. bu sonbahar herkese bi'sey oldu yapraklar gibi bizde sarardik .. :/

    YanıtlaSil
  14. serhat, olaydın da indireydin be süt oğlan. ama kasdettiğim yalnızlığın ne olduğunu anladın sen.

    bi'gay, onu da sorguluyorum ama onun tarafı bi muamma. bu durum beni daha çılgına cevirebiliyor. en azından kendimi sorgulayınca daha az hata bulup ferahlıyorum. doğru kişi sorusuna gelince, ben hiç öyle tanımlamadım onu. sadece sevdim. yanlış kişi olmuşsa bile farketmez, sevdim. hala da seviyorum. öyle işte. morning period. geçer belki bigün.

    adsız, teşekkürler hepimiz için mutlu bi bayram.

    YanıtlaSil
  15. insan, ruhların cinsiyeti olmadığını düşünenlerdenim ama ruhların zamanla cinsiyet kazandığına inanmaya başladım. umut yitirmek manasında değil bu sözüm ama sanki var böyle bişey.

    bi'adam, umursanmadığını neden düşündün bilmem. maillere ve yorumlara biraz geç bakabildim, cevap dönemedim. özür dilerim.

    ganimedeski, kaçmıyorum. mazeret de bulmuyorum. ama arada gelip gidiyor aklıma bu ihtimaller.

    YanıtlaSil
  16. bisexie, zamansız geldin. keşke mutlu bi zamanda ağırlamak imkanı olsaydı.

    x-coach, spora geçicem birazdan zaten. atla gel. kasların solmamışsa tabii.

    bir gay, kendini kabullenmenin tanımı nedir. out olmak mı, aklından evlilik geçirmemek mi. ben böyle net şeyler söyleyemiyorum kendim ve diğer insanlar hakkında. herkes bi oranda bilir kabullenir kendini. mutlu olmaya çalışır. dener. deniyorum ben de. teşekkürler iyi dileklerin için.

    YanıtlaSil
  17. adsız, asla öyle düşünmedim onlar hakkında. herkesin kendine göre haklı sebepleri oldu. belki bencilce idi tavırlar ama insanız sonuçta en önce kendimizi düşünürüz hep.
    yazmak olayına gelince, yazacak pek bişeyim yok. yine de karalarım iyi hissettikçe.

    harrygoaz, thanks.

    serhat, sanırım blogu bulmuş bişekilde, anlamasa da iyi dlekte bulunmak istemiş.

    ozge, unutmak herkeste farklı işler. umarım o kendi adına mutlu olur. sen de kendi yoluna gidersin bi yerde.

    YanıtlaSil
  18. Doğru ya da yanlış kişi tanımlamasına hiç takılmaman çok hoşuma gitti. Kim nereye, ne zamana, kime vb. doğru olacak ki? Aslında herkes zaman zaman hem yanlış hem de doğrudur...

    YanıtlaSil
  19. Ruhlar değil, zihinler cinsiyet kazanır biz izin verirsek..

    Sorumluluk almaktan da kaçarız bildiğin, kötü şeyleri bizim dışımızda ya da daha üstün bir güce mal eder, iyileri de kendimize mal etmek isteriz..

    Zihin kendini erkek, kadın ya da arada kalmış zanneder ama onun için o kadar gerçektir ki bu biz de ona inanmayı seçeriz:)

    Bedenimin cinsiyetinden memnunum, kadın olsam da olurdum, eminim.

    Ama zihnimin cinsiyeti olmasın mümkünse:)

    YanıtlaSil
  20. Kendini kabullenmekten kastım asla out olup, her önüne gelene bakın ben bir 'gay'im demek değil..
    Anlatmak istediğim şey kişinin kendisini olduğunu gibi kabul etmesi..
    Ama ne yazık ki içinde bulunduğumuz toplumun normlarına uyma zorunluluğu hissediyoruz nedense..
    Her erkek bir gün mutlaka evlenmeli, bir yuva kurup hayatını bir aile olarak tamamlamalı gibi anlamsız bir genel kanı içerisindeyiz.
    Çok fazla detay vermesen de yakışıklı'nın da böyle düşüncelerle bu ilişkiyi sonlandırdığını hissediyorum..
    Oysa senin ömrünün sonuna kadar bir erkeğe bağlı kalarak yaşayabileceğini düşünüyorum. Bunun için out olmaya filan da gerek yok. İki kişinin yaşadıklarını sadece ikisinin bilmesi yeterli. En azından kendi adıma ben böyle yaşıyorum..
    Eğer karşına çıkan insanlar bu mantıkta olabilse bence çok sağlam bir ilişkiyi yıllarca sürdürebilirdin..
    Bu yüzden artık karşına doğru kişinin çıkmasını diliyorum..

    YanıtlaSil
  21. Destek olmam için mail atmadın diye sitemim, cevap vermedin diye değildi :)

    Biseksüel, şuan içimden bi dilek tutasım geldi ve bunu senin için yapmak istedim ve tuttum. Umarım en kısa zamanda olur ve burada okuyup şahit oluruz :) ve gene umarım biraz daha iyisindir :(

    YanıtlaSil
  22. beni kimsenin sallamaması da iyi olmus ya

    YanıtlaSil
  23. Aile, toplum, töre mahalle, adına ne derseniz deyin

    Gerçekten mutlu musunuz bahaneleriniz ardında yaşamaktan...


    Birey olmak ve özgürlüğüne sahip çıkmak insanları korkutuyor nedense


    Duygu, düşünce, anı, ve haller biz onları tutmak istediğimiz sürece kalırlar. Yaşadığımız herşey birer seçimdir.

    Gelecek gibi var olmayan bir şey için nasılsa ya olursa gibi kaygılarla hareket etmek bizi ne zaman mutlu etti??

    İnsanın aklı kendini mutlu etmeye yetseydi, duygular olmazdı ki zaten...

    YanıtlaSil