31 Ekim 2011 Pazartesi

feast of love

dün bi film izledim. tavsiye üzerine.
filmdeki adamın yaşadıkları ve tepkileri bana benzetilmişti.

uzun zaman sonra yalnız başıma izlediğim ilk filmdi bu arada. o da ayrı bi üzüntü sebebiydi benim için. film boyunca adamın bakışlarını ve hayatın ona hazırladığı pozitif ve negatif sürprizler karşısında tepkilerini izledim. hatta bir kaç sahnede yerimden kalkıp televizyonun içine girip adama sarılmak, yanında uyumak bile istedim. unuttum kendi acımı.

film biterken adamın umuduna hayran kaldım. herşeye rağmen hiç yıkılmamış gibi çabucak hayatına devam etme azmine. gerçekte bu böyle kolay mıdır bilmem ama benim için değil, buna eminim.
ama olsun umut hep olmalı bence de. hep bi yerlerde durmalı insan hayatında. dönüp dolanıp sahipleneceğimiz bi hazine gibi.

ama şuan umutlanmak gelmiyor içimden. tek istediğim kendimi dinlemek uzun bi süre. durup öyle kendimle konuşmak. yara denirse kalbimde olan acıya, bu yarayı onarmak istiyorum. insanlığımdan, iyi yanımdan taviz vermeden.

not= neyfa film tavsiyen için teşekkürler. kendimden çook şey buldum.

33 yorum:

  1. hala olanlara inanmakta, kabullenmekte gucluk cekiyorum. nasil neler oldu bilmiyorum ama yasadigin daha once benim yasadiklarimi hatirlatiyor ve neler hissedebilecegini dusunduruyor. erkek-erkek iliskilerinin kadin-erkek iliskilerinden biraz daha farkli oldugunu dusunuyorum(daha fazla engel var:hem cevreden gelen zorluklar hemde erkek karekterindeki/psikolojisindeki gereksiz gurur,kompleksler, vs gibi aksakliklar)... o yuzden daha cok ozveri daha cok caba gerektiriyor, iliskileri yurutmek.

    bu da tek tarafli olmuyor. tek bir tarafin ozverisi yeterli degil; sanirim sizinkide boyle oldu. bir taraf gerekli ozveriyi gosterecek kadar guclu degildi sanirim.

    sana kendin gibi cesur ve ozverili birisi olmaliydi, en bastan. zamanla hersey eski haline donecek; gecmis olsun

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. hayır. erkek-erkek ilişkilerde iki cinste birbirini tamamlayan özellikler yokta ondan. her iki tarafta birbirini ne kadar çok tamamlarsa tamamlasınlar. ne kadar çok severlerse sevsinler görüldüğü üzere hep bir eksiklik bir yarımlık düşüncesi olduktan sonra asla "mutluson" tabiri kullanılmaz.

    ailelerden gelen şeylr ve klasik dogmalar var biliyoruz. erkek evlenir çoluk çocukı sahibi olur evine bakar. farkında olmadan belkide ilişkileri buda yıpratıyordur. ne akdar kendimizi geliştirsekte ne kadar kendimizi çağdaş medeni görsekte bir domatesten salatalık olmayacağına göre karakter ve davranışlardanda vaz geçilemiyor.

    yani küçükken öğretilenler yanlış diyoruz hatalı diyoruz ama değiştiremiyoruz. çünkü o artık karakterimize oturmuş oluyor. sonra bişeyler başladığında da "yahu ben böylemi olucam hep" kaygısına düşüldüğünde çıkmaza giriliyor çünkü bize evleneceğimiz öğretildiğinden kaynaklanıyor. kısacası kendimizi geliştirirken fikirlerimizi geliştirirken özümüzü geliştiremiyoruz bakımımızı tam olarak yapamıyoruz. sonra sonuç: "gene ayrıldık"

    ben her yorumumda hep aynı şeyi yazmıştım. sakın korkma üzülme sevgiyle kal sevgiyi hisset. kaybetme korkun olmasın diye. ama sonuçta ne oldu? insanlar makine değil programlama yapamayız hislerimize ve duygularımıza göre davranırız. korkuyorsak bunu belli ederiz. sonuçtada hep başımıza gelir. mutluluğu bile yaşarken tereddüt edebiliceksek ozaman nasıl mulu bir birliktelik yaşıyabilicez?

    demek istediğim: çok şey değil hiç bir şey yaşamadığım halde bile mantığım bana uzun süreli bir beraberliğin olmayacağını, işin sadece kısa süreli iki tarafın birbirini tatmin ettiğini (gerek duygusal gerek bedensel) ve daha sonra her ikitarafında tekrar köşelerine çekildiğini rahat rahat söylüyor.

    evet gay life gay yaşam bu yüzden hızlı olduğunuda çözmüş bulunuyorum. neden okadar insn aşk değilde sevgi değilde sadece tatmin aradığınıda anladık böylece. çünkü GEÇİCİ. sen kalıcı baksan bile ! o veya bu sebeple bir şekilde bitiyor. insanlar bu yüzden ya sosyal partner arıyor yada fuck body arıyor. iş ilişkiye döndüğünde iki tarafta çok şey kaybediyor çünkü.

    sana hatalı gelsede senin geçmişte yaşadıkların olmasaydı şuan bu konumda iyi bir birliktelik yaşayamazdın bunu unutma. çünkü herşeyin değerini kötü birşey olduğunda anlarsın.

    YanıtlaSil
  4. ne demek, elçiye zeval olmazmış... yalnız adam umut etmiyor, sadece "görmeyi" öğreniyor bence. :)

    YanıtlaSil
  5. Birbirini tamamlayan şeylerden kastın nedir Serhat??

    Mantığınla düşündüğünde doğruyu bulduğunu sanırsın ama aslında kendini kandırırsın? Mantık aptaldır çünkü... Bir araçtır sadece, kalbe ve vicdana hizmet etmesi gereken..

    Kafasında senin gibi önyargı olan her erkek ve kadın ilişkilerinde sorun yaşar evet.

    Evlilik te aşkı, sevgiyi öldüren birşey olduğuna göre o da çözüm değil. Boşanma davalarına bir bak..

    Bedenin değil de ruhun tamamlanması bir ömür alabilecek birşeyken bunu ilişki yaşadığn birkaç erkek ya da kadınla sınırlayıp uzmanmışsın gibi düşünme istersen:)

    Sorun bedenlerin değil zihinlerin cinsiyetlerinde olabilir belki birazcık..

    İnsan başlı başına bir sorun be kardeşim ne yazsak, ne çizsek, ne düşünsek boş.

    Anınızı yaşayıp fırsatları değerlendirin anacım.

    Bu kadar savrulmazsınız o zaman.

    Her bir erkek ve kadın da hemsincleriyle sırf bu ortak özellikten dolayı aynı ve tek tip midir ayrıca???

    Sen bedeni ve zihnin yonttuğu psikolojiyi mi görüyosun sadece..

    Ya da tek ben mi görüyorum incelkleri, detayları kendimizle sınırlı olmadığımızı, dünyanın etrafımızda dönmediğini..

    YanıtlaSil
  6. Her kadının içinde bir erkek, her erkeğin içinde de bir kadın vardır derken ne kastediliyor acaba??

    Hormonal, biyolojik, psikoljik vs..

    Zihinlerimiz cinsiyetli ve cinsiyetçi oldukça acı çekeceğiz...

    Maksat dengelenmektir ve bu karşındaki kişinin cinsiyetiyle ilgili değil.

    Düşünkü bedeni kadın zihni daha çok erkek ya da tersi, benzeri, daha karmaşığı:)

    İnsan karmaşık bir yapıdır, basitleştirmek için kullanma kılavuzuna bak, adına da vicdan mı deniyor acaba??

    Uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))


    Dabbe nidası gibi oldu

    Uyannnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)))

    YanıtlaSil
  7. SEVGİLİ GANİMEDESKİ; YAZDIĞIM YORUMDA BEN KLASİK YETİŞTİRME TARZLARINDAN VE BUNUN İÇİNDE ELDE OLMAYAN İLİŞKİLERİN BİTMESİNDEN BAHSETMİŞTİM. YANİ ŞUNU SÖYLEDİM. KARŞIDAKİ KİŞİYİ NE AKDAR RAHAT GÖRSENİZDE GÖRÜN BELİRLİ BİR YAŞA GELİNCE EVLENDE EVLEN BASKISINI HER AİLEDE GÖRÜCEKSİNİZ DİYE.

    HEM ÇOK ESKİYE GİTMEYE BİLE GEREK YOK. ALİ ABİNİN AİLESİDE ONUN EVLENMESİNDEN YANA OLDUĞUNU OKUYORUZ. HATTA YAKIŞIKLIYLA İKİSİNİN BU KONUDA ORTAK NOKTASI BİLE VAR. “NİŞANLANIP AYRILMAK GİBİ” BUDA ŞUNA İŞARET “ZATEN EVLENİCEZ” EE PEKİ BU İLİŞKİNİN TEMELİNİ SARSMAZMI? ZATEN MİNİCİK BİR CÜMLE İÇİNDE BİLE BU KONU GEÇTİĞİNDE İKİSİNDEN BİRİ ŞÖYLE DÜŞÜNMEZMİ? “OLUM DÜNE KADAR NİŞANLIYDIN SEN AİLENDE BASKI YAPIYO BEN NAPIYORUM?”
    BAHSETTİĞİM BUYDU. BUNUN İÇİN ÇOK ŞEY YAŞAMAK GEREKMEZ GANİMEDESKİ. BU HER BİSEKSÜELİN BAŞINA GELİCEK BİR ŞEYDİR.

    AYRICA DUYGULARDIR MANTIĞA HİZMET EDEN. MANTIK SENİ YÖNLENDİRİR. MANTIK DÜŞÜNCELERİNDİR ÇÜNKÜ. DUYGULARSA BU DÜŞÜNCELERDE HİSSETTİKLERİNDİR. BU KONUDA BEN KİMSEYİ SAVUNMUYORUM. BEN HATTA KIZIYORUM. ALİ ABİ BUNU KENDİ İSTEDİ ÇÜNKÜ MANTIĞI BU İLİŞKİYLE ÇELİŞİRKEN DUYGULARI OLSUN İSTİYORDU. HATTA ÇOK SAÇMA GELSEDE ONUN BAZI KARARLARINI OKUYORUZ BURADA. DÜNE KADAR YAKIŞIKLIYLA İLİŞKİSİ OLDUĞU HALDE FUCK BODY ARAYIŞINA GİRMEKTENDE BAHSETMİŞTİ BU BLOGUNDA? YANİ BENDE BUNDAN BAHSEDİYORUM İŞTE MANTIK VE DUYGU ÇATIŞMASI YAŞADIĞINDAN BELKİDE BU BAŞLARINA GELDİ? İLLAHA BUNU GÖREBİLMEK İÇİN ÇOK ÇOK İLİŞKİ YAŞAMAKMI GEREKİR?

    YOKSA DÜZGÜNCE OKUYUP EMPATİ YAPARAKMI?

    YanıtlaSil
  8. BİZ NE KADAR EMPATİ YAPARSAK YAPALIM HAYAT DENEYİMLEYENEREK ÖĞRENİLİR BÖYLE KÖTÜ TARAFI VAR İLLA CANIMIZ YANACAK ÖLCEZ ÖLCEZ DİRİLİCEZ YOKSA OLMAZ İŞTE
    AŞKTA MANTIK YOKTUR ÇÜNKİ BİRBİRLERİNE ZIT ŞEYLER

    YanıtlaSil
  9. :) Sadece gülümsüyorum

    ego ve aşk üzerine adlı alıntımı okumanızı tavsiye ederim sizlere

    Genellemeler ve çokbilmişlikler hepimizin hatasıdır, isteyen buna binbir çeşit kılıf uydursun ve yoluna öyle devam etsin....

    başka yoruma gerek yok.

    YanıtlaSil
  10. Ne garip..
    Burada bir hayat sözkonusu, bir yaşam, bir insan var ortada.

    Ama insanlar sanki izledikleri bir filmi, okudukları bir kitabı eleştirir gibi satırlarca ahkam kesmişler birinin yaşamı üzerine..

    Hatta karşılıklı fikir ayrılıklarını ortaya döküp, kendi savundukları üzerine yeni tezler, açıklamalar koymuşlar ortaya, sanki bir eleştri programındaki açık oturuma katılmış konunun uzmanları gibi...

    Arkadaşlar üzerine ahkam kesip beylik laflar ettiğiniz şey bir insanın yaşamı.
    Eğer bugün üzüntülü bir dönem yaşıyorsa ve sizler bu adamın -sanal da olsa- dostları olduğunuzu iddia ediyorsanız, bugün yapmanız gereken şey ulema edasıyla ahkam kesmek değil, kendisine destek olmaktır bence..

    Ali'nin bu akşam blogunu açtığında görmek ve okumak isteyeceği şey yukarıda satırlarca anlatmış olduğunuz engin fikirleriniz, derin bilginiz midir sizce?
    Yoksa kendisine destek olduğunuzu ve her an, her durumda sizi yanında hissedeceği içten duygularınızı mı okumak isteyecektir?

    Karar sizin...
    Bence bir daha düşünün...

    YanıtlaSil
  11. Ben kendi adıma onu anladığımı düşünüyorum üzüntüsünü paylaşıyorum tez zamanda mutlu olmasını diliyorum Mardin den selamlar sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. Burası ne dersen de sanal bir ortam, dostluk falan da yok kandırma kendini..

    Ne yazarsak yazalım, ne yaparsak yapalım Ali bu acıyı çekiyor, çekecek ve zamanla atlatıp yaşamına devam edecek, bir sürü güzel temenni yazdığımı varsay.. Yeni biri de girer hayatına o da çıkar, bir başkası bu böyle sürer. Yaşam 3 günlük ve ömrümüz dahil hiçbirşeyin garantisi yok...

    Sanıyor musun ki Ali bunları okuyunca geçici bir rahatlık duysa da acısını unutuyor ya da paylaşmış oluyor.. Her aşk ta acı da kendini yaşar, kişi kendi yaşar..

    Burası bir blog sonuçta, Ali de bunun farkında, yaşamını bu kadar açıklıkla dile getirmesi onun tercihi...

    Her zaman günlük güneşlik diildir hayat ama her zaman güneş doğar ve batar, yaşam devam ediyor senin anlayacağın..

    Ali'yi tanıyan, yanında olan kişiler onun dostudur, bizler diiliz...

    Bu tartışmalar, Ali'nin bir fikri üzerine çıktı zaten, bayramda oruç tutmaya kalkmadık..

    Adsızcığım, tarzım biraz serttir benim kırılmadın umarım:)

    YanıtlaSil
  13. ha birde tekrar tekrar yazamayacağım

    başta serhat sonra kim ilgileniyorsa artık şu yazımı okusun lütfen:

    http://erkenolgunlasmis.blogspot.com/

    "Yeni bir başlangıç"

    Link olarak koymak isterdim ama sizi biraz kopyala yapıştırla uğraştırmak istedim:P

    YanıtlaSil
  14. başından ne geçerse geçsin
    bunların hayatının birer rengi olarak algılaman gerektiğini, acını, sevinicini, hüznünü, tebessümünü yaşamak için kendine bir zaman dilimin tahsis etmeni ve bu zamanın bitiminde de artık geçmişi mazi olarak görmeyi başarmanı daha kaç sefer söyleyeceğim bilmiyorum.

    hayır bu zaman dilimini belirle artık ve git spor salonundan başkasını düşür.!!!


    ailenizin otobüs tekerleği
    x-coach


    xoxo

    YanıtlaSil
  15. bir ilişkiyi uzun süre gizli saklı yürütmek zordur kanımca; bilmiyorum ama uzun ciddi bir ilişkiyi göze alıyorsanız out olmayı da göze almalı insan, sürekli gizli saklı olmakta onur kırıcı... herşeyin zamanı gelecek birgün; biraz daha cesaret! şahsen bir ömür boyu gizli saklı yaşamak gibi bir niyetim yok...

    o cesareti kendinde buluyor musun biseksüel?

    YanıtlaSil
  16. Biseksüel :)
    Blog'umu takip ediyor musun bilmiyorum ama bi'buluşma organize ediyorum bloggerlar arasında.
    Tanışma kaynaşma amaçlı..Gelmek istersen davetlisin :) Detaylar blog postumda var :)

    Saygılarımla;
    bi'adam :)

    YanıtlaSil
  17. biseksüel neredesin çık artık kabuğundan bari bizimle paylaşarak bir nebze rahatladığını biliyoruz inş iyisindir

    YanıtlaSil
  18. Ganimedeski, kırılmadım ama şaşırdım..
    Senin için yüzünü göremediğin, fiziki olarak yanında olamadığın biri için dostluk diye bir kavram olmayabilir..
    Hatta burada bulunmanın tek amacı(bir hayatı ve dostluğu paylaşmak olmadığına göre) blogunun reklamını yapıp engin fikir ve tecrübelerinin daha fazla kişi tarafından okunmasını sağlamaya çalışmak da olabilir..

    Ancak gördüğün gibi burada, yüzünü göremeseler de, sesini duyamasalar da, fiziki olarak yanında olamasalar bile; düşünceleriyle, hissettikleriyle, içlerinde büyüttükleri sempatiyle Ali'ye yanlarındayamış hissini verebilen onlarca insan var. Bu insanlar için dostluk kavramı karşılıklı fiziki bir alışveriş değildir.

    Olur ya, bazen burada söyleyecekleri bir cümle Ali'nin daha önce cesaret edemedeği, ama hayatını güzelleştirecek bir şeyi denemesine sebep olabilir.
    Olur ya, bazen bir tek cümle daha önce hiç aklına gelmemiş bir şeyi yapmasına bile neden olabilir.
    Ya da bunların hiçbiri olmayabilir.
    Ama her bir cümle Ali'nin acısını "geçici" de olsa azaltmaya yarabiliyorsa, acıyı azaltmasa bile, "geçici" bir rahatlamaya neden oluyorsa ne mutlu bize.. Çünkü o geçicilik hali geçtiğinde acı zaten hafiflemiş, hayat yeni güzellikler getirmiş olur..

    Ali, biz seni burada anlattıklarınla seviyoruz.. Ve ne sıkıntı yaşarsan yaşa, en azından dertleşmek için bile olsa her zaman yanında olduğumuzu unutma, ve bir an önce toparlan artık ;)

    YanıtlaSil
  19. :)))

    hahaaaaaa

    çok komiksinnnn


    Mış gibi hayatlarınız sizin olsun güzelim.

    Yorma kendini

    YanıtlaSil
  20. bikomoko, inanamadığım anlamadığım şeyler var benimde ama erkek-erkek ilişkileri konusunda sana katılıyorum. özveri karşılıklıydı ama bişeyler hızla değiştirdi herşeyi. artık ne olduğunu merak bile etmediğim bişeyler.

    neyfa, evet görmeyi öğrenmek daha doğru bi tanım ama umut olmazsa kalmazsa gözleri de kapanırdı.

    pistiss, evet hayat böyle bişey. canın acıyacak bazen kahkaha atarken.

    YanıtlaSil
  21. adsız, bazen hikayemin gerçekten hikaye gibi algılandığını düşünüyorum, moralim bozuluyor. ama başka insanların gözünden yaşadıklarımı görmek bazen çok faydalı da olabiliyor. o yüzden tepki vermeye hakkım yok. buralardan da sevgiler mardin'e.

    x-coach, kaç kere söylersen söyle insan her güzel şey sonunda bunları yaşıyor. sen de yaşadın, biliyorsun. spora gidiyorum, başkası düşsün diye değil. ben biran evvel kalkayım diye.

    karakedi, out olmanın ilişkiyi daha farklı bi boyuta çıkaracağına ben de inanıyorum ama insan önce yalnızken out olmayı kabullenmeli. buna hazır mıyım bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  22. bi'adam, reader'dan takip ediyorum, gördüm. tekrar okuyayım yorum yazarım oradan.

    serhat, birebir konuşmalarımızda fikirlerimi söylemişimdir. biliyosun. yaşadığım hiç bi gün için pişman olmadım, aska keşke tanışmasaydım demedim hiçkimse için. hayat ancak öyle ilerliyor ve belki daha güzel yeniden yaşanacak. teşekkürler desteğin için.

    ganimedeski, görüşlerine saygım var, bazılarına katılıyorum ama yine de tartışma şeklinde olmasa iyi olurmuş. o veya bu şekilde hepimiz mutlu olmak için yaşıyoruz. sorguluyoruz bazı şeyleri. bazen doğru taraftan bazen yanlış taraftan bakıyoruz ama her halükarda yaşıyoruz. umarım sen kendi doğrularınla başarırsın mutlu olmayı, bize de anlatırsın. zaten blogunu takipteyim. bi de daha yumuşak olsa cümlelerin sözlerin daha etkili olur sanırım. sevgiler

    YanıtlaSil
  23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  24. Ganimedeski seviyeni gayet net bir şekilde ortaya koymuşsun. Benim artık sana söyleyecek bir sözüm kalmadı..

    Eğer senin de kimsenin okumadığı blogunun reklamları bittiyse bu "mış gibi hayat"lar yaşayan samimiyetsiz olduklarına inandığın insanların arasından çekilebilirsin!..

    Ali, bu arada ben o iki uzun mesajı yazan adsız olarak istanbul'dayım, Mardin'deki arkadaşla bi alakam yok :)

    YanıtlaSil
  25. pistisvejanus, :) ne desem bilemedim. cevabımı bloguna yazdım. sevgiler.

    adsız, pardon o zaman. basit bir nick seçsen böyle karışıklıklar olmayacak. o zaman istanbul'a sevgiler bursa'dan.

    YanıtlaSil
  26. Noooolurrrr bloğumu okuyunnnnnn:) Ben onun reklamını yapıp büyük karla satacam çünkü:P Gerizakalı denir böylesine....


    Kimse kusura bakmasın ya da isteyen baksın gerçekleri söylüyorum..
    yapmacık kibar olamam, etkili olması da değil amacım Ali, sadece söylüyorum..

    her yapmacık, yapış yapış yorum sahibine ait, gerçeklerse tektir...

    Senin bu saygı, sevgi, nezaket, adalet tarzında üstü kapalı yazılarından da şüphelenmeye başladım artık...

    Gerçekten eşitlikten yanaysan sansürleme de görsün okusun herkes..

    NASIL BİR KALP sanal bir ortamda hiç tanımakdıkları birinin sözleriyle kırılabilir?? Söyliyim sanal bir kalp:)

    Pembe dizi mi le bu?? Kendinize gelin, şapşallar:)))

    Valla tarzım böyle, işine gelene.

    Kafası basmayan insanlarla ne uğraşıcam, sen anla beni o yeter.

    YanıtlaSil
  27. Vay, demek insanların elleri klavye ile temas eder etmez, o kişiler "insan" olmaktan çıkıyormuş. Tüh! Tevekkeli değil her ekran başından kalktığımda elbiselerimi parçalanmış buluyor ve hafıza kaybı yaşıyorum. Bir de Hayyam uğradı geçenlerde hayal meyal hatırlıyorum ama sanırım yine "ekran başındaydım". Neyse şey dedi: Bilge olan varlığın seyrine dalar, gafil olan onda dostluk düşmanlık arar, deniz sadece deniz olduğu için dalgalanır, çöpe sorsan sadece onun için dalgalar" didi. Ya da şey mi demişti acaba "bana bir burger alsana". bilemedim.S

    YanıtlaSil
  28. ayh dayanamıyorum:)) bir de şu langır lungur konuşmak, harrbbiii olmak vs vs erdem sayılıyor ya ah günümüz insanı! Biraz bizden 2 bin yıl önce aklı erenlerin yazdığı retorik, kinaye, ironi hakkında okuyun efendim. Konuşmak da sanattır. Seda Sayanizmle olmaz bu işler...

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. Bak sen Neyfa'ya nasıl da dayanamamış, laflar sokmuş:)

    Yürü kim tutar seni beaaaa:))))))

    Sizlerle taşlama oynamak çok zevkliydi ama artık başka baharlara anacım...

    Bunun sonu yok çünkü

    Herkes dilediği gibi düşünecek ve yazacak tabii:)

    Hoşçakalın...

    Bakarsın bi gün yine gelirim:)))

    YanıtlaSil
  31. ganimedeski, senin tarifine göre ben bi sanal kalp taşıyorum. bazen bi yorumla mutlu olabilirken bazen gerilip üzülebiliyorum. sanırım tek doğrunun senin düşündüğün şekilde olduğunu düşünüyorsun ama öyle değil işte. keşke biraz dikkat etsen insanlara fikrini anlatırken. şapşal demek seni haklıyken haksız duruma düşürüyor olabilir. seni anlamaya çalışıyorum ama insanları aşağılamanı hoşgöremiyorum :( git diyen yok, gerilme ve tek doğru bakışın sana ait olduğunu düşünme yeter.

    neyfa, güzel bi tesbit. klavyeye dokununca uçuyor hisler. hayyam'a da selamlar. getir bi ara şarabın dibine vuralım, sıla dinleriz falan. seda sayan bile dinleriz yeterince sarhoş olursak.

    YanıtlaSil
  32. Banane sizin doğrularınızdan.

    Şapşallık burda zaten...

    Gerçekten burdan yazılanlarla avunuyorsan evet kalbin sanallaşmış demektir, halbuki yakışıklı gerçek (ti)

    Bu sana özel son yorum Ali'cim:)

    YanıtlaSil