9 Ekim 2011 Pazar

susmak ya da konuşmak

sessizim hala. blogu da öyle deli deli kullanmıyorum. biçok şey içimde kalıyor. bi de dün gece biraz kötüleştim. biraz içmek iyi geliyor böyle zamanlarda. insanın acısı geçiyor gibi oluyor o anda ama sabah kalkınca başağrısı ile yine aynı şeyler aklına yerleşiyor. aynı korkular, aynı şüpheler. hani diline bilmek almak istemiyorsun ama şeytan gelip sokuyor aklına.

hayatımın en güzel zamanlarını yaşarken geldiğim şu noktayı anlamakta güçlük çekiyorum saatlerdir. nerede yanlış yapıyorum ya da nerede fazla bişey yapıyorum. böyle nefes alamaz gibi oluyorum bu sorulara mantıklı bi cevap bulamayınca.

daha ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. olacak kötü şeylere sebep olmak korkum da var yada belki olmuştur o kötü şeyler de ben habersizim. off çıldıracağım. saatlerdir dua ediyorum tanrıya. bana yardım etmesi ve beni bi şekilde bu durumdan kurtarması için.

belki de yanılıyorumdur. beni bu kadar seven birinin bu kadar acı çektiğimi bilmesine rağmen bişey yapmaması için gerçekten mantıklı bi sebebi vardır ve açıklamak için bişeyin sonuçlanmasını yada doğru bi anı bekliyordur. bilmem, bu ihtimal daha tahammül edilesi geliyor aklıma.

yarın, dedim kendime. yarın konuşacağım o konuşmazsa. ama kurabileceğim en tutarlı cümlelerle, sıkmadan, herşekilde yanında olduğumu hissettirecek bi dilde. yoksa bu durum yani bu sessizlik beni de onu da bizi de bitirecek.

foto=eharmony.co.uk

15 yorum:

  1. Icmek cözüm degil, sana bunu anlatmama gerek yok, benden yasca büyüksün, sen daha iyi bilirsin. Sarhosken sonradan seni pisman edebilecek seyler yapabilirsin. Tanri'ya inaniyorsan dua et, manevi olarak rahatlarsin. Olgun bir insansin, medenice konus, kaygilarini anlat ona. Korktugun seyin olacagi varsa olur zaten, bunu sen engelleyemezsin, sadece kendine daha fazla zarar verirsin.

    YanıtlaSil
  2. biri girer hayatımıza, o yoksa herşey anlamını yitirir bazen bütün dünya size karsı olsa o sizinleyse sorun yoktur herşeyin üstesinden gelmek kolaydır... ve onu kaybetme hissi herşeyin sonu gibidir... konusamamak değil bir cevap alamamak ya da ters bir cevapla karsılaşma korkusudur bizi susturan oyle çok yasadım ki bunları... kolay söyluyorum gibi olacak ama sabır ve dua sanırım bunun da çaresi.... (bunları söyleyen söylenenden çok fazla bilgili tecrubeli değil ama sanırım benzer şeyler yasadı yasıyor )
    ask ve hakettiklerin güzelliklere sahip olman dileğiyle

    YanıtlaSil
  3. sence bu durum o kızın yüzünden mi?
    ay valla seni üzeni yolarım ben.
    gidip kızdan oğlanı rahat bırakmasını mı istesek minik'len?
    kürk etollerimize sarınır çekeriz bir kenara kadını. hanım hanım deriz; çekeriz paçasını aşağı...

    ya hatta ben kızıl peruk bile takabilirim.


    ama yeterki sen böyle üzgün olma :(((

    YanıtlaSil
  4. her seyin hayirlisi. iliskilerde en onemli sey denge ve bu da her iki tarafin katilimiyla gerceklesiyor. varsayimlarla kendi bogmak da bir dengesizlik - varsayimlara neden olmak da... zaman gene her seyin ilaci, her ne kadar sen degil diye dusunmussun de... cunku sonunda senin icin en hayirlisi olacak, eger olmasi gerekiyorsa bu yoksa baska bir sey olacak. akisa guven ve acikta kalmayacagini bil. bir sekilde olay her zaman senin icin en guzel sekilde gelisecek :)

    YanıtlaSil
  5. hayırlısı ne ise o olsun ://

    YanıtlaSil
  6. walla dogrusunu soylemek gerekirse bu cocugu benim gozum basindan beri tutmamisti... hep bir gariplik bir kacamaklik hissettim...zorlama artik gonlu baska yerlerde bence...

    YanıtlaSil
  7. suan keske az bılsem ve bıldıklerımde basıma gelmese modu.. en kotu olanıda bu işte:(( ınsanın içi üşür bogazı düğümlenir ve yüreğine bir yumru tıkar... bıran once atlatırsın ınş.

    YanıtlaSil
  8. gecerken ugrayan10 Ekim 2011 18:48

    tekrar merhabalar,
    insanız aklımız karışabilir.geçmişimizden gelen biri rahatlıkla hayatımıza sızabilir.bunu yaparken samimi de olabilir.ama samimi oluyor derken tuzaklar da kurabilir:) kendi hayatıma baktığımda hayatıma sızmak isteyen geçmiş yüzler görmedim mi?-gördüm...bazen izin verdim buna bazen izin vermedim.bazen izin vermediğim halde en duygusal zamanımda sızdılar hayatıma..sonrası mühim ama...sızım sızım sızladım..kendime kızdım...burada sevgilinizin dgl,arkadasının neyin peşinde oldugu önemli.belki biraz kaba oldu ama...hemcinslerimi tanırım..bosuna geri dönmemiştir.bir hesabı vardır mutlaka...tamamen kaybetmemek için beklemelisin bence..veya konusacaksan da o büyük ayrılık konusması olmamalı...açık bir kapı bırakılmalı.ilk etapta hyr diyen bir kadın ikinci üçüncü etaplarda evet demez.bence geri dönecektir.kalbinin kırılacagının farkında dgl henuz...

    YanıtlaSil
  9. aklına hemen öyle şeyler getirme. Sadece bi süreç belki de bu yaşanması gereken. Kafa dinlemek istemiş olabilir ya da kendşnce başka bişey yapıyordur. Senin üzülmene izin vermesi tabiki saçma ama belki onun içinde fırtınalar kopuyor. Umarım en kısa zamanda her şey eskisi gibi olur.

    YanıtlaSil
  10. adsız, sarhoşken daha dengeli olduğum bile olur. öyle dağıtan biri değilim. zaten evde içerim böyle bi sebepten içersem. zararım kendime yani. sadece biraz unutmak için, bişeyleri engellemek için değil.

    iyibiri, herşeyi bi insanın üzerine kurmak hatta onu düşünüp bi dünya yaratmak çok güzel ama çok tehlikeli bi adım insan hayatında. umarım yanılmadım son adımımda. zaman lazım biraz. biraz da sabır.

    x-coach, kız gibi gelmedi bana. hani evlilik olaylarını konuşmuştuk. o tür bi adımı olsa benle paylaşırdı. başka bişey, ama artık merak da etmek istemiyorum. çok yıprandım gerçekten. kavgalık saç baş yolmalık bi durum olursa aklımdasın :) bu arada gülümsettiğin için sağol. kaç gündür pek başaramadığım bişey.

    YanıtlaSil
  11. bi'adam, :(

    adsız, herşeyin hayırlısı olsun diyorum ben de. öyle olacağına inanıp teselli oluyorum, ısrarcı görünmemeye çalışıyorum.

    o gay ben de, teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  12. adsız, kaçamak durumlar belki benim yazışımdandır. ee bi de hiç hazır değil iken homoseksüel bi ilişkiye girmesinin de etkisi var olabilir. bişeyi de zorlamıyorum. bekle dedi, bekleyeceğim dayanabileceğim kadar.

    serhat, üzülme sen. ben daha da üzülüyorum.

    stubborn, güzel ifade etmişin. boğaz düğümlenir, kalbine bir yumru sıkışır.

    YanıtlaSil
  13. gecerken ugrayan, seni gördüğüme sevindim. duruma sebep olanın o kız olduğunu bilmiyorum açıkçası, yakışıklı da hayır dedi ve ona inanmak istiyorum. ama sebep ne olursa olsun ikimize de acı veriyor. tek bildiğim bu. kalbim kırık, hem de çok. hani gelse, unutur muyum bu olayı bilmiyorum.

    fridgeir, en güzel ihtimal. bi süreç, geçecek. dönecek. özür dileyecek. gitmeyecek bir daha. bekliyorum bunun olması için. teşekkürler.

    YanıtlaSil