8 Ekim 2011 Cumartesi

zaman herşeyin ilacı yalanı

geçen cumartesi tartışmamız ve gidişi sonrası hiçbirşey olmamış gibi davranmaya çalıştım. hatta pazar akşamdan aradım buluşalım diye. evdeki misafirleri bahane etti. pazartesi de arkadaşları ile buluştu. ona da bişey demedim. ancak salı biraraya geldik. o da bikaç saat. gözlerime bakmadı bile yemek boyunca. sağla solla ilgilendi. yine de bunu büyütmeyeyim dedim.

içim içimi yerken, "biraz sıkıntılı bi süreçten geçiyoruz.. bunlar bitecek geçecek mutlaka" deyip içimden, sustum.

salı gününden bu yana da biraraya gelemedik. çarşamba aradım yorgunum dinleneceğim dedi, ben de spora gidip yordum kendimi. perşembe de müsait değilim dedi, olunca ararım dedi ama aramadı. enson "bugün spora gideceğim gelir misin" dedim. "sen geç ben evden gelirim" dedi. biraz gecikti, artık gelmez diye düşünüyorken geldi. birlikte spor yaptık, ara ara şakalaştık ama arabasına binip giderken konuşmak istedim. "sorun ne" diye sormak istedim ama cevabının her ihtimaline hazır olmadığımı hissedip sustum. aslında beni korkutan kızla görüşüyor olması değil artık. ben sadece bana bu soğukluğun büyümesinden korkuyorum.

irademin ve sabrımın sınırlarını zorluyorum. daha fazla ne kadar dayanabilirim bilmiyorum. cidden dayanamıyorum.

10 yorum:

  1. ben diyecek bişey bulamıyorum. zamana bazen inanmıyorum. sonuçta zamanıda kullanan biziz. düzelirsiniz umarım ali abim umarım!

    YanıtlaSil
  2. Alicim tabiri caiz ise "sittir et". Kimse böyle bir sabrı hak etmez, yine de tebrik ederim, gerçekten. Ben olsam çoktan derdin nedir derdim... Hiç üstüne gitme bence, ne hali varsa görsün. Süreçmiş kararmış, sinirlendim burada... Yanındakinin ne düşüneceğini bile bile böyle davranan insanlara sinir oluyorum. Açıkca söyle o zaman, zamana ihtiyacım var de bir şey de.. Dangalak... kusura bakma aliş çok sinirlendim.. ne hali varsa görsün hiç gitme üstüne... tövbe tövbe..

    YanıtlaSil
  3. Allah kolaylik versin abicim.

    YanıtlaSil
  4. Yakışıklı zor bir süreçten geçiyor, seninle paylaması gerektiğini düşünsem de sabırlı olmanı ve aklına kötü ihtimalleri getirmemen gerektiğini düşünüyorum. İlişkinizin ve sevginizin bu süreci atlatacak kadar güçlü olduğunu biliyorsun.

    YanıtlaSil
  5. serhat, zaman irademizin kölesi gibi birşey işte. sen sabır yüklersen tahammül sağlıyor.

    neyfa, gülümsedim yorumunu okurken. ben de kızıyorum biraz yakışıklıya ama ne diyeceğimi de bilmiyorum. bencilce yaptığı biliyorum ama sevmek böyle bişeymiş demek ki. bazen susmak. sabretmek, beklemek. bekliyorum.

    adsız, teşekkür ederim.

    adsız, evet ben de benzer şekilde düşünüyorum. aşacağız bunları.

    YanıtlaSil
  6. ben içki içmiyorum ama çoüğumuzun içerek dağıttığı efkar bulutlarını ben blogları okurken başarıorum sanırım
    yazılanları okumak yalnız olmadığı bilmek bazılarınızla neredeyse birebir aynı şeyleri hissetmek güzel şey, hissedilenler her zaman çok güzel olmasa da ....

    ask ve sabrınızın karsılığını bulmanız dileğiyle...

    YanıtlaSil
  7. ay neyfa,
    bunlarınki artık siktirmekten daha ilerde bişey.
    varsa aslında bişey açık ve net biçimde söylenmeli, konuşulmalı.
    valla yalan rüzgarında bile bu kadar arkası yarın havası esmiyodu.
    kendi adıma baya üzüldüm yani.
    neyse.
    detayları yaz...
    xoxo

    YanıtlaSil
  8. üzüldüm ben çok :( ama ilişkinizde bi'samimiyetsizlik var gibi geliyo bana.Hani bazı şeyler atlanır gibi? durup durup soruun çıkması, senin sevdiğini haykıramaman, birbirinden korkan sevgililersiniz :/

    YanıtlaSil
  9. bilmiyorum bence vazgeçilmezin sınırı çok daha ileride bir yerde... insan hali her şeyi kapsıyor. dolayısı ile ilişkinin de her ihtimali göz önünde bulunduran bir ruh hali yürütülmesi taraftarıyım. bu olduğu zaman karşılıklı güven ve sağlam bir zemin olacağına ve "vazgeçilmez" olacağına inanıyorum. açık açık konuşulmayan yerde ne demişler:
    karışır her şey birbirine, konuşmayınca vakti ile...

    YanıtlaSil
  10. iyibiri, içmediğin iyi. çok bişey farketmiyor. işte anlık unutma rahatlık hissi, o kadar.

    keşke hep güzel şeyler yazabilsem ve hissettirebilsem. temennin için teşekkürler.

    x-coach, beklemek o kadar iğrenç bişey ki. hani bu üniversite sınav sonucunu beklemek gibi de değil, hayatını değil ruhunu etkiliyor.

    bi'adam, ben insanları tanıyorsam eğer bir samimiyetsizlik hissetmedim. yakışıklının yapısından ve benim yapımdan kaynaklanan bir farklılık vardı, onu da makul gördüm hep. sorun başka. ama ne bilmiyorum.

    neyfa, fazla ısrarın ne gibi tepkiler doğurduğunu işim gereği çok iyi bilen biriyim. kaçan kovalanır olayı da var biraz da. susmak istedim ben de. bu durumda yapabileceğim en iyi davranıştı bu.

    YanıtlaSil