30 Aralık 2011 Cuma

3. şahıs

olmuyor. ben kaçmaya çalıştıkça, daha da çok yakınlaşıyoruz.

bugün akşam bi telefon geldi. bilmediğim bi numara. açtım, tanımadığım bi ses. kendini tanıtınca tanıtım. yakışıklının okuldan en yakın arkadaşı olan kız, hani şu kızdığım olay vardı ya, ilişkimizi itiraf ettiği kız. normalde o kızla karşılaşmamak için sözleşmiştik yakışıklıyla. ee tabii telefonda nasıl şaşırıp gerildiğimi siz tahmin edin. benim en mahrem durumumu bilen biri benle konuşmak istiyordu. "özür dilerim, konuşmak istemiyorum" dedim. kapattırmadı, kibarca ısrar edince dinlemeye başladım. öncelikle numaramı nasıl aldığını, niye aradığını anlattı. dün akşam yakışıklı buna gitmiş, zil zurna sarhoş olmuş ve olanları anlatmış. gece de onda kalmış. kız numaramı gizlice almış telefonu rehberinden ve gün boyu bizi düşünmüş sonra aramaya karar vermiş yakışıklının haberi olmadan. yakışıklının ruh halini, psikolojisini anlattı uzun uzun. sonra da benim nasıl hissettiğimi sordu ama pek bişey söyleyemedim hala kasılmış olduğum için. bi yığın şey anlattı yakışıklı ve aile yaşantısı hatta geçmişi hatta o kızla ilgili. dinledim, bazı ayrıntılara şaşırdım. yakışıklı hiç paylaşmamıştı bunları benimle. biraz beni konuşturmaya çalıştı ama ben yine kısa kısa cevaplarla geciştirince o da ısrarcı olamadı. hatta sanırım sonunda o da gerildi susmamdan ve kısa cevaplarımdam. rahatsız ettiği için özür dileyerek kapatırken "o seni çok seviyor, çünkü ben onu ilk defa bu kadar umutsuz gördüm. ne olur tüm kapıları kapatma ona, bi şans daha ver" dedi. hala kulaklarımda çınlıyor bu söz. hani kızın bana böyle bişeyi söylemeye böyle bişeyi benden istemeye hakkı var mı bilmem. ama yakışıklının yakın çevresinden sırrını bilen tek kişi o olduğu için kendini sorumlu hissetmiş sanırım. kızamıyorum ona da. keşke benim de öyle bi yakınım olsaydı, şu zor zamanlarda içip içip cesaret bulup dertleşirdim belki. böyle arabulucuklar yapması hoşuma gitmezdi ama dertleşme kısmı çoook güzel olurdu. neyse. konu bu değil, konu benim gerçekten ne istediğim. kafam çok karışık. üstelik kızın anlattıklarından sonra. offf... neyse ya. düşün düşün kafayı yiyeceğim bu gidişle.

en iyisi uyuyayım ben. daha doğrusu uyumaya çalışayım.

13 yorum:

  1. 2012 geliyo ya, ilk sana gelsin :) anladın sen ;)

    YanıtlaSil
  2. Nasil unutabiliyorsunuz? Bu kadar kolay mi?
    Hic bir sey yasanmamis gibi...
    Eski hayatiniza hemen dönmek hic bir sey yasanmamis gibi rahat kati ve kararli olabiliyorsunuz. Bunun sirrini banada verseniz.
    Bence siz,
    "onun sizi sevdigi kadar siz onu sevmemissiniz."

    YanıtlaSil
  3. Bazı numaralar hiç eskimiyor :) En yakın arkadaşının aramasını sağla ve gururundan ödün vermeden adamın sana gelmesini sağla.

    Biz bunu lisede falan yapıyorduk :) Hala yapılıyor mu yahu? Klasik tabi..

    YanıtlaSil
  4. bi'adam, ilk gelmek :) tam anlamadım. daha doğrusu doğru şeyi mi anladım bilemedim.

    isvicreden, hiç bişeyi unuttuğumuz yok. ama olmuyorsa bişey, sonra da olmaz. o beni, benim onu sevdiğimden çok sevmiş olabilir ama öyle bile olsa bana yaşattığı acı için geçerli bi sebebi yok hala. iletişim herşeyin üstesinden gelmemiz için yeterli idi. çocukça davrandı ve ben artık çocukça şeyler istemiyorum hayatımda. :(

    cinnamon, yok yok. kesinlikle arkadaşının arayacağını düşünmemiştir. tanırım yakışıklıyı. hele bu kadar ona kızgın iken böyle bişeye cesaret bile edemez. muhtemelen o da kabullenmeye başlıyor bittiğini, o yüzden gitmiş yanına. kızın patavatsızlığı biraz.

    YanıtlaSil
  5. Ali zor durumlardasın belli.Tez zamanda bu karmaşıklıktan kurtulursun umarım.Ya da Allah sana bu sıkıntıların üstesinden gelebilmen için güç verir inşallah...(Burhan)

    YanıtlaSil
  6. Üzülme istersen ben seni dinlerim bir kız olarak antremanlıyım bu konuda hem de pek çok :D o kız'a da kızma aynısını ben de yaptım zamanında insan arkadaşını karşısında o kadar çaresiz görünce ne yapıcağını bilmiyor bir umut acaba ben düzeltebilir miyim diyor ama ben uzun deneyimler sonunda anladımki ne kadar araya girersen olay o kadar karmaşıklaşıyo sen kendi içinden gelen gibi hareket et eminim senin yakışıklı da üzülüodur ama olmıcağını hissediyorsan kendini bu kadar üzme sal aklının iplerini

    YanıtlaSil
  7. heh heh, sen kararını vermişsin arkadaşım, kendine itiraf etmemişsin daha sadece...
    eh hayırlısı olsun diyelim şekerim, istediğin gibi olsun herşey;)

    YanıtlaSil
  8. ay bomba!
    cipsim ve kolamla yakında uzun bir paragrafa imza atmak üzere bu blogda olacağım.


    bekleyin anacım!
    xoxo

    YanıtlaSil
  9. ilerde "keşke" demede!!! ama acı ama tatlı hayat böyle güzel... çok gaddar birisine benziyorsun! affedilmeyecek ne yaptı ki bu oğlan? neyse, sana 2012 de sevdiklerinle mutlu bir sene dilerim...

    YanıtlaSil
  10. burhan, tanrının bize kaldıramayacağımız yükler yüklemediğine inanan biriyim. demek ki üstesinden gelebileceğim şeyler bunlar ki başıma geliyor. umuyorum yeni yıl çok güzel olacak. teşekkür ederim.

    one girl two boy, yeni keşfettim blogunu. çok ilginç geldi bana. kalan kısımları da okuyacağım geniş bi zamanda. bi de dediğin gibi olmuyorsa olmuyordur. aklın iplerini salmak iyi olabilir.

    neyfa, ya kafam karışık açıkçası son duyduklarımdan sonra. neyse anlatırım. yazarım daha doğrusu, eğer itiraf görevi de görecekse.

    YanıtlaSil
  11. x-coach, bekliyorum yorumunu. yalnız cips yerken klavyeyi kirletme :)

    karakedi, gaddar mı :) aslında bazen fazla merhametli bile olduğumu düşünüyorum. hatta bu yönümü bilen insanların kurgulayarak olmasa da bilinçaltında bu tarafımı kullanabildiklerine inanıyorum bazen. ama insan hayır demeyi de öğrenmeli. gereken yerde diyebilmeli.

    YanıtlaSil
  12. her zaman beklerim bloguma. Gerçekten bir kız arkadaşla bunları paylaşmak istersen de onegirltwoboy@hotmail.com mail at bana ve yeni yılda kendini hep mutlu hisset senin için dileğim bu :D

    YanıtlaSil
  13. yorumumu buraya yazarak sana prim vermek yerine kendi blogumda yayınlamayı ve ziyaretçilerini çalmaya karar verdim.

    Sonuçta hala üsturupsuzla bayram harçlıklarımızı almadık ve bloglarımızın giderlerini çevirmemiz gerekiyor. Çünkü bu aralar havyar, şampanya ve pralin gibi giderlerimizi karşılamakta zorluk çekiyoruz.

    İşte seni acımasızca eleştirdiğim yepyeni blog yazım:

    Biseksüel İşkenceler 3

    gelin. okuyun.
    ayh.


    :P
    xoxo

    YanıtlaSil