10 Aralık 2011 Cumartesi

belgesel


bursa'dan merhaba.

kuzenin bi haftalık eğitimi vardı istanbul'da. p.tesi gününden düne kadar bendeydi. gerçi işyeri otel ayırtmış onun için ama ben duyunca gidip getirdim. eğitim yeri yolumun üstü olunca sabahtan bırakıyordum. yakışıklının son görüşmemizde cebime sokuşturduğu anahtar vardı yedekte, onu verdim akşam erken çıkıyor diye. eve geldiğimde yemek falan hazır durumları oldu bi hafta. güzeldi. bi de ilginç biridir kendisi. hem bilimsel konulara, hem de farklı hobilere ilgisi var. belgesel izledik bol bol. vahşi doğa, mimari konular, savaş tarihi falan :) uzun süredir izlemediğimden belki de biraz garipsedim önce. ama hoşuma da gitmedi değil. giden vakte yanmıyosun. bişeyler öğreniyorsun enazından. ama aralarda odama çekilip yada kaçıp kaçıp internette vakit geçirmedim desem yalan olur.

dün akşam bitti eğitimi. işten biraz erken çıktım, dönmesi için onu otobüs terminaline bırakacaktım. sonra ben de geleyim dedim. iyi de oldu. özellikle annem çok sevindi. tatlı yapmış akşamdan, gece gece onu yedirdi. spora düzenli gidemediğim için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum aslında ama konu annemin yemekleri olunca tüm kurallar geçersiz oluyor. biraz önce de 3 günlük bi kahvaltı yaptım sanırım :) ama pişman değilim, yarın olsun yine yaparım :)

foto=jerry lofaro

4 yorum:

  1. Ohhhh :) Afiyet olsun. Annem hep der: "Atin olumu arpadan olsun." Tatli gunun her ani yenebilir bence :D

    YanıtlaSil
  2. keşke normalde de blogtaki gibi olabilsen...

    YanıtlaSil
  3. Çevrende ınsanların olması cok guzel.. kabuguna cekılıyor olsa ıdın daha karamsar bır ruh halıne burunmus olacaktın,bende bır ara baya kaptmıstım kendımı dıs dunyaya sadece ıcıyordum.. ama bu cozum degıl..

    YanıtlaSil
  4. adsız, tatlı değil benim için yemek de heran yenilebilir bişey :)

    adsız, anlamadım. keşke blogtaki gibi olsabilsem derken? normalde nasılım ki?

    stubborn, ben o durumun çözüm olmadığını öğrendim geçmişte. hayat devam ediyor diye düşünmeye çalışıyorum. aklıma geldikçe olanlar içim acısa da.

    YanıtlaSil