29 Aralık 2011 Perşembe

daha da yalnız

neden bilmiyorum ama yılbaşı, doğum günü ya da sevgililer günü gibi özel günler yaklaşırken hayatımda kimse yoksa kendimi normal zamanlardan daha çok yalnız hissediyorum. üstelik sabahtan akşama kadar dışarı çıkıp nefes alacak kadar bi vaktim olmasa bile bu düşünce iki gündür yapıştı kafamın içine çıkmıyor.

hani aslında bi yandan da yalnız kalmaya çalışıyorum bikaç gündür. o akşam ki tartışmamız, söylediğim için biraz pişman olduğum itiraflarım, onu kovmam, o gece attığı mesajlar ve geçen akşam tekrar kapıya gelmesi ama benim yine konuşmak yerine bu defa kibarca geri çevirmem yeterince yordu beni. artık bitsin istiyorum bu olaylar. bittiyse, bitti demek istiyorum. biran evvel herşeyin eskisi gibi olmasını istiyorum, hem benim için hem de onun için. ilk defa böyle karmaşık bi olayın içinde ve kararsız olduğumu hissediyorum. bazen kaldıramayacak gibi oluyorum bu yaşadıklarımı.

bugün bi ara dosyaların arasından çıkarıp kafamı kendimi dışarı attım. geçen gün bende kalan arkadaş da sigara içmeye çıkmış, görmedim. ben öyle aval aval etrafa bakınırken gelip "iyi misin?" diye sordu. o sorana kadar kötü göründüğümün bile farkında değildim. sonra konuyu yılbaşına getirdi. yılbaşı için bi planım olup olmadığını sordu. "yok" desem beni davet edecek gibi sordu üstelik. neyse ki bu yılı da dostlarımla geçirmek üzere sözleştik. o gece felekten bi gece çalmak, hayatımdaki pürüzleri ve sıkıntıları 2011'de bırakmak istiyorum. umarım bi pürüz çıkmaz.

10 yorum:

  1. Ya ne yazacagimi bilmiom ben bir gayim blogunu daha yeni gordum fazla bisey okumadim karmasik cok karmasik donemlerden geciyorum belki bu yazinin altina yazmam cok sacma oluyo ama acikcasi yazacak yer bulamadim sadete geliyim daha cok az sey okumama ragmen benim umudum oldu gibi bu blog sanki cunku cok karamsarim bu ara ilerde iyi bi gelecegim olmayacagini dusunuyorum ama senin hayatin ne kadar uzuntulu zamanlarin olsada yasayabiliyosun bence. yasini felan gormedim ama buyuk gibisin sanki kesinlikle aklİmda sacma sapan seyler gecmiyo sadece sohbet etmek istiyorum tmm itiraf ediyorum bunu daha once cok kisiye yazdim bunu ama konustugum kisilerin ilk sordugu sorular yas boy kilo olunca anliosun zaten karsindakinin konusulmayacak biri oldugunu sana yazarken konusabilecek bi abim olacagini dusunuyorum ayni zamanda korkuyorum niye bilmiyorum.
    Evet bunlari yazmak bile iyi geldi eger yanlis bisey yazdiysam affet cok tesekkur ederim:)

    YanıtlaSil
  2. Keşke tipin olsaydı şu adam:P

    YanıtlaSil
  3. ay yılbaşında sana mı gelsem?
    hiç yoktan iyidir...
    :P
    ahahah.

    YanıtlaSil
  4. ahahah x-coach :D
    pürüz çıkarsa zımparalarız biz merak etme sen ;)

    YanıtlaSil
  5. onu evden kovman cok hosuma gitti, bende evimden birini kovmak isterdim :D ayrica yalnizliktan bahsetme; aileni unutma, nankorluk etme :(

    YanıtlaSil
  6. Eğer ikinci kez geri çevirebildiysen artık hissettiğin her şey bitmiş demektir. Geçmiş olsun, bunu da atlattığın için senin adına sevindim :)

    Umarım bundan sonra herşey daha güzel gelişir, hem belli mi olur, belki o "sende kalan arkadaş"la bişeyler gelişebilir :)
    Belki sadece geçiş dönemi için bile olsa sana iyi gelebilir ;)

    YanıtlaSil
  7. adsız, bu halimle umut verebileceğimi sanmıyorum. ama tabii blogta da paylaştığım mutlu ve umutlu zamanlarım oldu. senin bulunduğun konumu bilmesem de karışıklık hissinin benzer olduğunu sanıyorum. affedilecek de bişey yazmadın. bi sıkıntın olursa gmail adresimden iletişim kurabilirsin. birseksuel@gmail.com

    ganimedeski, keşke diyemeyecek kadar yorgunum. hem iş ortamından böyle bişeyi hayal bile edemem. şu düştüğüm durumu iş ortamından biriyle yaşadığımı düşünsene. işten ayrılırdım muhtemelen.

    x-coach, gel ama usturuplu oturacaksın. hakkaten bi planın yok mu. inanmam.

    YanıtlaSil
  8. bi'adam, ehum ehum. nasıl yani :) tamam, pürüz durumunda alternatif olarak alayım ben bu sözü

    ozge, umarım böyle bişeyi yaşamak zorunda olmazsın. üstelik canının bi parçasına yapmazsın bunu. bi de ailemi de unuttuğumdan değil yalnız hissetmem. başka bi yalnızlık bu. mutlaka biliyorsundur ne demek istediğimi.

    bir gay, teşekkür ederim. evet, yaşadığım o bekleyiş beni çok yıprattı ve bazı şeyleri hızlandırmış sanırım. o arkadaşa gelince, ıı ııh. olmaz. olamaz. ben biraz dinleneceğim. kendime sözüm var. :)

    YanıtlaSil
  9. vallaha yok lan.
    :D
    bi tren biletine bakar. valla.
    alır gelirim.
    tel no. biliyosun.
    ara beni.
    :P


    hahaha

    YanıtlaSil
  10. Placebo'nun Twenty years adlı şarkısını dinlemenizi öneriyorum. sözleri üzerinde düşüne düşüne. sanırım biraz da bizi anlatıyor. ilişkiniz bana bu şarkıyı hatırlattı.
    sevgiler.

    YanıtlaSil