16 Mart 2013 Cumartesi

heyecan

yeni işte bazı zorluklar yaşıyorum. şuan çalıştığım sektör daha önceden pek bilmediğim bir sektör. konumum gereği insanları ve teknik dili anlamak için ekstra zaman harcıyorum. toplantılarda yada ayaküstü sohbetlerde bahsi geçen bazı konuları kimseye çaktırmadan araştırıyorum. hatta eve gelince nette vaktimin çoğu araştırma yapmakla geçiyor. güzel birşey yeni şeyler öğrenmek. insanları anlamak falan. zor ama olsun. 

hem düzenli spor yapmaya da başladığım için iş zamanımın tamamını almıyor. e-book, dizi, podcast derken verimli zamanlar yaşıyorum. dostlar da var tabii.

bir de vereceğiniz tepkileri bilmesem de yazmak istedim şuan. yeni şirkette bir kız var. 3-4 kez görmüştüm. muhtemelen benden yaklaşık 9-10 yaş küçük. mesele şu, kızı görünce gözlerimi alamıyorum. onunla karşılaşınca bi garip oluyorum. konuşmak istiyorum, hatta arkadaşı olmak istiyorum ama yanaşmaya bile korkuyorum. hayatında biri olup olmadığını bile bilmiyorum. zaten herşey ok olsa bile yaşımdan ötürü bana yaklaşmak istemeyeceğini düşünüyorum. 

derkeeeeeen bugün asansörde karşılaştık. daha doğrusu koşturup asansöre binişini yakaladım. yalnızdık. 1 dakika için nasıl yaptım bilmiyorum ama "herhalde yeni başladınız, hayırlı olsun" gibi bir girişle kısa muhabbet açtım. isimlerimizi söyledik ve sonrası yok tabii. 

çocukça gelebilir söylediklerim ama benim için değerli bir his böyle birşeyi hissetmem. canımı acıtan onca şeye rağmen kalbim herhangi bir sebeple atabiliyorsa bu benim için çok önemli birşey.

4 yorum:

  1. ay pardon da,
    sen bizim tepkilerimizi neden o ûlvi ve son derece çekici sikine takıyosun ki?

    biz konuşur-yoluşur, kendimiz çalar kendimiz söyler sonra çeker gideriz. hep söyledim bizi boşver sen.

    ne yazmak istiyosan onları bizimle paylaş.


    şimdi.



    detayları alalım.
    hem de hemen.


    ayrıca e-book'ları paylaşsana benle :(

    YanıtlaSil
  2. GEÇ YAZMA AGA.ALIŞTIK OKUMAYA...

    YanıtlaSil
  3. xcoach, valla ne yalan söyliim homoseksüel-biseksüel tartışmaları geriyor biraz. kalıplara sokulmak çıkarılmak falan. e-book olayına gelince paylaşayım mailden. ne tarz seversin :)

    herkesgibibiri, tamam dikkat ederim :) ama biraz içimden gelsin diye bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Alicim yaşını bu kadar problem ediyorsun da daha kaç yaşındasın yahu ?

    YanıtlaSil