15 Nisan 2013 Pazartesi

evlenmek lazım

insan kendi kaderini çizemiyor sanırım.
kafamda olmasını istediklerimle olanlar yine çok başka.

evlenmek istiyorum, söylemiştim. aklımdaki tek aday da ofisteki genç kız. kızı görünce kalbim yerinden fırlıyor ama uzakken günde bir iki kez dışında aklıma gelmiyor. ne hissettiğimi ben de anlamadım aslında. diğer taraftan sanal ortamda yazıştığım arkadaş. garip bi çekim yarattı üzerimde. etkileniyorum ve bunu gizleyemiyorum. çünkü o da benden etkilenmiş durumda. onu kırmadan dizginlemeye çalıştıkça sanki ben de onun heyecanına kapılıyorum biraz.

çözemedim ruhumun kalbimin kimyasını. bu adam kimi niye sever, aynı anda kaç şey gezer aklında, kaç kişi için heyecanlanır kalbi. hani herşey olacağına varıyor olmasa oturur bunu kendimi tanımak için çabalardım ama çok da kasmaya gerek yok. ne demiştik, herşey olacağına varıyor :)

bu arada akşam bir düğüne gittim. haberim yoktu, apar topar oldu. düğün de oturtulduğum masada çılgın bir teyze vardı :) kadının yapmadığı şebeklik kalmadı. düğünün sonuna doğru "evlen de senin düğününde oynayayım" demez mi herkesin içinde. ondan sonrası şu kız nasıl, bu kız nasıl. gelinin kızkardeşi de bekarmış falan filan. herkes birşeyler dedi. kabus gibi anlar yani :)

ben iyisi mi biran evvel evleneyim de kurtulayım bu muhabbetlerden :)

9 yorum:

  1. Bazen herseyın rahatlıyacagı an evlenmek dıyorsun.. ama ya sonrası pısmanlık olurmu dıye demedende duramıyorsun..! aynen suan bende oyleyım

    YanıtlaSil
  2. Bu (!) sana sitemdir Ali...

    :(

    vivimos y venceremos

    YanıtlaSil
  3. stubborn, rahatlamak da değil. bi düzen olsun isteği, baba olmak arzusu. hep birine ait olmak hayali gibi şeyler. bunların tabii hissettireceği şey de rahatlık biraz.

    vivimos, sitem niye anlamadım??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende öyle isterdim ama yaşayacağını yaşadıktan sonra evlilik yapmalıyız.cunku sen biseksuelsin canın erkek istese eşini adatmış olursun yani dur bakalim eşin senin biseksuel olmana neder en iyisi söylememek ( hollandada hem kizla hemde erkekle evleniyor mu?) Güzel olurdu :)

      Sil
  4. Ufak bir kırgınlık yüzünden...
    Blogun ayrı bir mail adresi var mı? Varsa öğrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
  5. davetiye yollamazsan hatırım kalır.

    YanıtlaSil
  6. vivimos, yeni mail adresimi buradan paylaşmak istemiyorum. benim ulaşma imkanım olsa olrdu da.

    xcoach, arabamın arka cam önünde bir düğün davetiyesi duruyor günlerdir. bagajı açıp kapatırken görüyorum. niyeyse almıyorum hep aklıma gelsin diye sanırım. benim de olacak mı öyle bir davetiyem diye.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. davetiyeni bizzat ben tasarlamak istiyorum.

    YanıtlaSil