31 Mayıs 2010 Pazartesi

kahrolsun israil, yokolsun pkk

iki gündür ne olacak diye bekliyodum. umduğumdan da fazlası oldu. israil denen ülke sivilleri katletti yine. üstelik alıştığı filistinlilerin kanı değildi döktüğü. bir yığın türkü öldürerek, one munite'in intikamını aldı kendince.

umarım israil bu defa yaptıklarının cezasını öder tüm dünya nezdinde. pek ümidim yok ama hala vicdanı kalmış dünya liderlerinin varlığına ve olası uzun vadeli yaptırımlarına inanmak istiyorum.

bi de iskenderun'daki pkk saldırısı var. bir yığın genç insanı yok yere şehit ettiler. insanoğlunu anlayamıyorum. birbirini anlamak, acıtmadan anlaşmak bu kadar mı zor hakkaten.

türkiyemizin başı sağolsun.

8 yorum:

  1. yahudiler mi dediniz;
    onlar yumurtalarını pişirmek için dünyayı yakabilen LANETLERDİR!!!
    NECİP FAZIL....

    bu arada artık yahudi malları tüketmeyelim biraz duyarlı olalım lütfen!!!!
    en bariz olanları,
    vakko,mc,aril,nokıa gibi.
    en azından bu şekilde protesto edebiliriz.elimizden başka bişi gelmio:(((

    YanıtlaSil
  2. öncelikle tüm insanlığın başı sağolsun..

    gençbiranne nin yorumunu okuyunca işte o sapık noktaya geldik dedim..bu yahudi düşmanlığına dönüşmemeli..necip fazıl'ın ırkçı düşünceleriyle olmaz bu iş..vakko bir türkiyeliye ait dünya çapında bir giyim firması..diğer markalar da uluslarası sermayeye açılmış dünyanın büyük markaları..

    ben de sözlerimi üstat nazım hikmet'in dizleriyle bitiriyorum..

    yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür
    ve bir orman gibi kardeşçesine
    bu hasret bizim..

    YanıtlaSil
  3. agin;
    ne kardeşliğinden bahsediyorsun allesen şu durumda????
    neyi kimi ne şekilde savuncaksınız merakla bekliyorum....

    YanıtlaSil
  4. ben öncelikle blog sahibinden özür diliyorum tartışma alanına döndü burası..

    gençbiranne
    ben burda neler söylesem anlamak istemeyeceksin..
    bir kere kullandığın dil o kadar kavgacıki..ben burda ne israil devletinin şuan yaptığı zulmü,ne amerikanın dünya sömürüsünü,ne de bizim ülkemizin yaptığı zalimlikleri savunuyorum..ben insanlık değerlerini savunma derdindeyim..

    YanıtlaSil
  5. Necip Fazıl'ın bu sözüne bir iki yerde daha rastladım..kendisini sevmeme rağmen bu sözünü duyunca biraz irkildim..
    Sayın Fazıl açısından biraz önyargılı bir tesbit olmuş bu..
    İsrail ordusu yüzünden (ve onlara destek verenler) küçük bir israil çocuğu da nasıl aynı kefenin içine konulur, anlayamadım..
    ki bu yargıya varmamdaki sebeb Fazıl'ın o sözünde tüm yahudi topluluğunu insan dışı bir yaratık diye adlandırmış olmasıdır..
    bizler bu sözü benimsersek barış'ın gelmesi hayalden ileri gidemez..
    son olarak benim amacımda bir tartışma ortamı yaratmak değildi..
    o güzel yüreklerinize çok iyi bakın..

    YanıtlaSil
  6. neden hep biz haklıyız, neden bızden baska kımse dogru deıl? bıraz kendımızı durtukleme vaktı geldı. evet ısraılı savunmuyoruz burada, ama bırde (eger basarabılırsenız)dıger pencereden bakalım olaya. yardım gemisi evet,ama nıye oyleyse 500 kişi ,iclerınde bebekler kadınlar, 10 tane yetkılısı yokmu IHH'nın? ayrıca o gemıde ısraılın kacak saydıgı hamaslı teroristlerde vardı,bunu bılıyormuydunuz? yarın obur gun ıcınde fehrıye erdalın oldugu bır gemı kurtlere yardım dıye ıskenderuna yaklasırsa ne olur dusunun? bence israilin yaptıkları,bızım yapacaklarımız yanında hıc kalır... ayrıca ısrail, gemılere ısraılde bır lımana yanasmaları,yardımın ordan gazzeye ıletılcegını soyledıgı halde, neden ısrarla dırekt gazzeye gıdılmek ıstendı? hıcbır ulke boyle bır tesebbusu gormezden gelemezkı. haklılar demıyorum.sımdı bu msjdan sonra at gozluklu pekcok ınsan hakaretler yagdıracak ama, bence bazı seylere 2 taraflı bakmayı ogrenmelıyız artıkkk...

    YanıtlaSil
  7. evet olanlar hiç doğru değil ama Adsız'in dediği şeyleri de yok sayamayız.

    1 haftadır facebook'ta millet hitler'in hayranı oluyor yok israil barkotlu ürün almayın diye gruplar açılıyor. sanki hitler yaşasaydı müslümanlar ile dost olacaktı? ya da en başına dönelim olayın. facebook bile yahudilerin sahibi olduğu bir site.

    halkımız galeyana gelmeye bayılıyor. yardım gemisi için israil günler öncesinden neler olacağını söyledi. nasıl ulaştırılması gerektiğini söyledi. buna rağmen sen "ben gidiyorum" diyorsun. ne mantıkla? bi de çocuk almışlar yanına. nasıl bir manyaklıktır o annenin yaptığı.

    YanıtlaSil