30 Haziran 2010 Çarşamba

geçmiş uzak yollardan

geçmiş günleri özlüyorum bazen. hani evde yalnızken geçmişi hatırlayıp deli gibi sırıttığım oluyor. biri görse bu kesin kafayı yemiş der. gelecekle ilgili umudum dışında da hiçbi fikrim yok. elimdeki tek hazine geçmişim. kimseyi unutacak kadar değişemiyorum zaten. her anı benim için değerli, hayatıma bi şekilde giren herkeste aynı şekilde kıymetli.

en çok da geçen sene yaşadıklarım gelip gidiyor gözümün önüne. ne biliim işte, belki kızacaksınız. saçmaladığımı düşüneceksiniz yada aciz olduğumu söyleyeceksiniz. ama napiim, bende böyleyim. yalnızken arada geçmişi düşlüyorum. bilinçsizce oluyor bu. biraz canım yanıyor, biraz mutlu oluyorum. bi de şimdi bi şarkı dinliyorum. belki onunda etkisi olabilir. arkadaşım yollamış facebooktan. bende sizle paylaşayım. bakalım sizde nasıl bi etki yaratacak.

3 yorum:

  1. Hepimiz geçmişi özlüyoruz bazen.Ama gelecekte yeni heyecanlar getirecek emin ol. umut güzeldir. hatta lafı bile var :d umudunu kaybeden kafirmiş.

    YanıtlaSil
  2. insan eğer tamamen yeni bir şey öğrenmezse yada beynini farklı yönde çalıştırmazsa bir gün öncesi ile yüzde 99 aynı şeyi düşünürmüş. Buna zihinsel kısır döngü deniyor ve bu şekilde yıllarını geçiren insanlar var.
    bir de her zamanki yaptığınız hatalardan farklı hatalar yapın görürsünüz ki mutlaka değişeceksiniz demiş biri...
    yazmış biri.

    YanıtlaSil
  3. sarkı muthısmıs ya,ck saol.ama ck da paylasma bole sarkılar:)

    YanıtlaSil