17 Kasım 2011 Perşembe

eski dost

ahmet aradı dün akşam.

kendi kendine bloguma bakmamaya yemin etmiş bi süre önce ama tutamayıp bakmış dün. üzüldüğünü söylemek için aradı. sanırım kurduğum cümlelerde ona yapılan referanslara da içerlemiş biraz. "geçti" dedim, "artık kızgın değilim" dedim bikaç kez ama inandı mı bana bilmiyorum. hani burayı okursa anlar fikrimi.

evet çok güzel giderken hayat, tersyüz olmak kötü bişey. buna sebep olan şeyleri de hazmetmek zor. ama ahmet'e de söylediğim gibi, zaman herşeyin ilacı. bigün yakışıklı için de böyle anlayışlı cümleler kurabilirim belki. şuan içimden gelmiyor. içim acıyor hala.

hem ahmet'in araması iyi oldu biraz da. hayatımda kocaman izler bırakmış birinin hayatında hala kocaman bi yerim olduğunu bilmek biraz değerli hissettirdi. bi de yaptıklarından ders almış olması ve bunu benle paylaşabilmesi de olgun bi davranıştı.

tabii bunlar züğürt tesellisi bi yerde. asıl olan insanın kendisi. çünkü günün sonunda yatağa başını koyan tek sen oluyorsun. evin içinde duyulan ses tek senin sesin. ya da en fazla iki bardak olacak şekilde demleniyor çay. örnekler çoğaltılabilinir.

neyse, iç karartmayayım ben yine. aslında iyiyim biraz daha. böyle rahat cümleler yazmamdan anlamışsınızdır. daha da iyi olacağım. haftaya yurtdışında olacağım. ardından da yoğun dost gezmelerine bırakacağım kendimi. bu katarsisleri daha çabuk atlatacağım.

17 yorum:

  1. Ah Ali ah..Çok şey yazabilecek kapasitedeyim ama yazacak durumda değilim iyi dileklerimle ...Burhan

    YanıtlaSil
  2. tamam git gel altın gününe başlıyoruz bak :P bi çaydanlık çay demle :)
    Ya kıyamam sana :/ huuuf üzgün olma artık ya :( Düzel mutlu ol bizi şaşırtan mutlulukta post'lar at :)
    oluy mu :)

    YanıtlaSil
  3. Turkiyeden uzaklasmak iyi gelecektir umarim.
    Benim icin de tam tersi , en yakin zamanda turkiye ye gelmek iyi olacak.
    Yasadigimiz hayal kirikliklari ve kalp kirikliklarini listelesek sanirim kagitlar yetmez , ama hala yasiyoruz iste. Demek ki ustesinden gelecek yapidayiz ve bunun da ustesinden geleceginden eminim.

    YanıtlaSil
  4. İnsanların yazdıklarını okuyup katarsis yapacaklarını düşünebiliyor olman bile bazı şeyleri apaçık bir şekilde ortaya koyuyor zaten

    YanıtlaSil
  5. bana gittiğin yerden cockring al. L boy.

    YanıtlaSil
  6. burhan, sen kendine dikkat et asıl. benim geçiyor günden güne. uzaklara sevgiler.

    bi'adam, canımsın. atacağım söz. böyle mutlu anlarımda oturacağım bu blog editorunun başına. siz de birbirinize dikkat edin. 3. yılınız kutlu olsun bu arada. şaka gibi geliyor bana 1 yılı tamamlayamayan biri olarak.

    eser, evet kaldıramasak tanrı bize bunları yaşatmazdı diye düşünüyorum. sağlığımız azalmadıkça geri herşey bi düzene giriyor zamanla.

    YanıtlaSil
  7. adsız, ben mantığını çok elden bırakmayan biriyim sanırım. yapım böyle biraz. işten aileden gelen şeyler. kendimi bilmek ve yön vermek zorundayım. tabii kendime hükmedebildiğim ölçüde.

    x-coach, bigün girmeye cesaret edersem sex shop'a alırım, söz ;)

    YanıtlaSil
  8. her şey güzel olacak :)

    YanıtlaSil
  9. yazdıklarını okuduntan sonra, içimde olan azıcık da bir umut varsa, bu dünyada güzel bir ilişki yaşanabiliceğine dair, oda uçup gidiyor bugünlerde.

    YanıtlaSil
  10. o sek şoıpa girilsin ve ringim alınsın, takılsın.
    aaa.
    ne var ayol...

    YanıtlaSil
  11. anlaştık :) Teşekkür ederiz buarada :) Umarım seninde nice uzuun mutlu yılların olacak sevdiğinle beraber :) Buna tüm samimiyetimle inanıyorum; çünkü sonuna kadar hakediyosun.

    YanıtlaSil
  12. Yurtdışında da sex shopa girmeye cesaret edemiosan yani ! mutlaka giriosun ama alıp bavulda türkiyeye bişiler sokmaya cesaret edemiosundur yeme bizi

    YanıtlaSil
  13. insan koluna bilezik diye takar yine sokar ayol.

    aaa.
    gören de realistik monster ebatlarda zenci pipisi istedim sanıcak? (pişt. e-mail ile istemiş olabilirim bunu ama blogda ortalığa dökeceğimiz anlamına gelmiyor, değil mi? xoxo)


    :P

    YanıtlaSil
  14. Herşey çok daha güzel olacak..
    Tek ihtiyacın olan şey sadece biraz zaman ;)

    YanıtlaSil
  15. neyfa, evet benim de inancım o yönde. herşey güzel olacak.

    şimdilik adsız, keşke tersi şeyler yazabilsem. ama tek diyebileceğim bunlar. eminim daha uzun ve tutarlı şeyler yaşanıyor bi yerlerde. onları düşün diyebilirim.

    xcoach, ya giremedim ben. şu halka küpelerden alsam, aynı işlevi görmez mi?

    bi'adam, teşekkürler. hak etmek karşılıklı olunca uzun mutlu yıllar oluşuyor sevdiğin insanla. seninki gibi.

    sxshp, girmiyorum. ya giremem. ama tabii dediğin şey daha önemli bi ayrıntı. havaalanında öyle bişeyin görünmesi ilginç olurdu :)

    YanıtlaSil
  16. ozge, aynen öyle. ben de kendime iyiyim iyi diyorum. faydası oluyor mu bilmem.

    xcoach, hmm bilezik. bak bu da olurmuş. sana bi bilezik alayım küçüğünden, kapatalım bu konuyu :) zenci olayını ayrıca konuşuruz.

    bir gay, evet zaman ihtiyacım olan şey.

    YanıtlaSil