30 Ekim 2009 Cuma

2 kişilik bursa ziyareti

puff.. ne gündü ama.

çok yoğundu gerçekten çook. bi kere sabah işe geç kaldım. telefonun şarjı bitmiş çalmamış yada çalmış duymamışım. gözümü bi açtım saat 10u 5 geçiyordu. 10:30'da da bir toplantıda olmam gerekiyordu. ve ayrıca traş olmamda lazımdı. o heyecanla nasıl yataktan fırladım, nasıl traş oldum, nasıl giyindim hatırlamıyorum. toplantıya geç kaldım haliyle. öğleden sonrada yoğun ve rutin cuma yoğunluğu vardı, birtek günü farklılaştıran şu komşu kızının araması oldu. işe kabul edilmiş, teşekkürlerini iletti. bende çok mutlu oldum böyle bir şeye aracı olduğum için. akşam dönüyorkende sanayiye uğradım. yarın şu kardeşimin adak kurbanı için bursa'ya geçmeden gerekiyorsa bi bakımını yaptırayım dedim. çünkü araba özel bi misafir taşıyacak yarın. :) kim olabilir? :))
hımm, evet. kararsızdım ama glaskas'ında gazıyla ahmet'i de çağırmaya karar verdim sonunda. ailemle tanıştırmaya. "nerden tanışıyorsunuz?" sorusunada uygun bi yalan bulduk. :) gülmeyin, başka çaremiz yok. internetten tanıştık deyip kalplerine indiremem geçen haftaki heyecandan sonra.
açıkçası ahmet'e benimle gel demek için gereğinden fazla düşündüm. yani ondan korktuğumdan güvenmediğimden çekindiğimden değil ama sonuçta gideceğimiz yer aile ortamı. herşey konuşulur yanında, tepkisi ne olur kestiremiyorum. yoksa başka bi şey yok aklımda. ben sonuçta ona tüm dünyamı açtım, ailemle tanıştırmak neden rahatsız hissettirsinki. aksine birbirimize olan güveni sağlamlaştırabilir. neyse işte, sonuçta dün teklifte bulundum bişekilde. biraz itiraz etsede ikna ettim gelmeye. şimdi sadece hata olmasın diye dua ediyorum. o biraz önce çıktı yola. gece erkenden burda olsun ve dinlensin istedim. birazda bana sarılsın, yanımda uyusun istedim.

20 yorum:

  1. hmm çok heyecanlı bence:)) güzel geçeceğine eminim:))

    YanıtlaSil
  2. damatla tanışıldığına göre artık isteme faslına geçebiliriz :P

    cipsimi kolamı alıp geliyorum sabah ilk otobüsle :)

    YanıtlaSil
  3. defol coach defol. çok fena birisin valla. o cipsi başından alaşağı edip 2,5 ltlike kola şişesini sallayıp yüzüne açarsam görürsün :)

    lorelai, heyecanlı gerçekten. asıl heyecan yarın eve varınca yaşanacak. ama şu var. eminim ahmet de heyecanlı olur.

    YanıtlaSil
  4. coach ben de cipsimi alıyım. ama farklı alalım iki çeşit olur:D kola da sevmiyorum.çilekli soda olabilr belki :D hehe.

    YanıtlaSil
  5. Uuuu pek heyecanlı cidden:)

    Ben de diyetteyim,bari ben de suyumu ve kepekli krakerlerimi alıp geleyim:)

    Hadi bol şans:)

    YanıtlaSil
  6. bende eşimi ilk ailemle tanıştırdığım gün heyecandan ölcektim.
    sanada bol şans alicim.ben unuttum bu heyecanları.
    bak sakın evlenme benden sölemesi:))
    ne aşk kalıo ne heyecan.evlilik tüketiyo herşeyi ne yazık ki:(

    YanıtlaSil
  7. aslında eğer aşk evlilik sınavını verebiliyorsa gerçekten aşk. gerçek aşkın tükeneceğine inanmıyorum zira...

    biseksüelcim bol şans size...annen çok sevinir.besler durur şimdi sizi.

    YanıtlaSil
  8. yok canım yok tükeniyo tükeniyo!!
    hemde nası tükeniyo.benim yaşadığım aşkı çoğu insan hayal bile edemez.kocam tapıyodu resmen bana,hoş yine öyle ama aşk değil şimdiki sevgi saygı aynı yolda beraber yürümek.
    zaten o aşk ömür boyu sürse insanın kalbi an fazla 1 yıl dayanabilir o heyecana.küt diye gidersin walla.neyse evlenin o zaman konuşuruz.
    alicim aşkolsun nolur eklesen beni msn ye evli barklı hatunum ben nolcak sanki??
    işimiz bitince silersin:))

    YanıtlaSil
  9. selen msn için söz verdim. dur ama webmessenger açayım. ama tabi bi hotmail msn almam lazım. yada gmaille giriliyormu bakiim bi.

    coach, gumusdiken ve noneless. öbür dünyadada ben size gülcem. (çocukken kedileri taşladığımızda öyle derlerdi. onlarda sizi taşlayacak diye:)

    mehtap aslında genc anneye katılıyorum kısmen. o belge, o evlilik denen sahiplilik hissi bazı şeyleri artık önemsenmez hale getiriyor. yoksa sevgiye kolay kolay bişi olmaz. ama o aşk denen heyecan bitiyor gibi. şimdiye kadar iki istisna gördüm evlenipte aşkı azalmayan. onlardan birininde çocukları oldu, aşkın yarısı ona yöneldi :)

    YanıtlaSil
  10. eh ben aşkın eğer evlilikten sağ çıkabilirse gerçekten aşk olduğuna inanıyorum. sevgi çok büyük olabilir ama her büyük sevgi aşk değildir. aşk çok özel ve nadir rastlanan bir şey. ee o da kolay kolay tükenmez:)

    YanıtlaSil
  11. şuan itibariyle bende hepsi bitti:(

    YanıtlaSil
  12. biseksüel, yapacağını biliyordum ve inanamazsın ağzım kulaklarımda okudum bütün yazıyı.:D olması gerekn buydu ve evet, Allah'ın izniyle çok güzel geçecek bütün her şey. öncelikle unutma ki adak var ortada, onu dağıtmak var ki annen onlarla uğraşırken ahmet'in yanında pek bişey diyemez. hoş o komşu-kızın da yardıma gelir ya ben sana diyim, olsun ahmet onu da görsün de sonra kendine güveni gelsin. ama bunu sağlayacak olan sensin, diyim. yoksa ahmet çok bozulabilir bu duruma, aman haa... onun önemli olmadığını belirtmen gerek, hoş ahmet direk onla muhabbete girecektir bence. öyle bir yapısı var onun:)) nasıl tanıdıysam iki günde? peh.

    bana bak, ben de icetea mango'mu alıp geliyorum yanınıza, orda öyle dikilip ahmet'in yüz ifadesini izlemek istiyorum:)) bursa'yı gezdir ona bol bol, tadını çıkartın birlikteliğin.:))

    aman Allah'ım ne çok konuştum, ne çok heyecanlandım! çok direktif verip canını sıktıysam affola biseksüel, tüm kalbimle yanındayım! Allah yardımcınız olsun..:))

    ooff off... :D

    YanıtlaSil
  13. :) Misilleme diyorsun :) Peki :)

    YanıtlaSil
  14. dansdelisi :):):)31 Ekim 2009 21:03

    ben üçler dersanesinden ilkay yazılarını çok beğeniyorum

    YanıtlaSil
  15. aaaaaaaaaaaaaa. niye ya? kolama dokundurtmam :D (bi an için sahne gözümün önünde canlandı da :D )
    fanta da alabiliriz istersen Gümüşdiken. Noneless. sen sus. sen altınbaşak suntalarından yersin bi köşede hepimiz bir görünmezlik pelerininin altında otururken. Nilüfer'de yer kalmadığı için gelemedim :P
    ee. anlatsana ya?

    dansdelisi hanfendinin yorumuna bayıldım bu arada :lol: :D

    YanıtlaSil
  16. Susturma beni :) Ben Altınbaşak yemem,hıh,bayat oluyor onlar:)Belki üzümlü kepekli olanlardan mis:) Ayrıca, ben de bayıldım dansdelisine:) Bu kadar olur yani:)

    YanıtlaSil
  17. dansdelisi :):):)1 Kasım 2009 15:07

    a a ne var ki =)

    YanıtlaSil
  18. ay bide soruyo:))
    daha nolsun ayol yarıldım şurda gülmekten akşam akşam..
    ilahi coach sende çok yaşa emi!!

    YanıtlaSil
  19. ilkay sana da sevgiler, beni de gülümsetti samimi yorumun. üçler dersanesine de arkadaşlarına da sevgiler başarılar. ;)

    YanıtlaSil
  20. baksanıza kızlar, biseksüel'de sanatçı kıvamına girdi :P
    öpüyom hepinizi :D

    YanıtlaSil