14 Ekim 2009 Çarşamba

acıtan sessizlik

tahmin edebileceğiniz gibi kötü bi akşamdı. saat 23:30lara kadar bekledim arar diye. gün içinde veya akşam müsait olmamışır falan dedim. kurdum durmadan kafamda. hatta kafam dağılsın diye iki film izledim bu arada. ama ikinci filmin ortalarında aklım hep onda olunca kapattım filmi. sonra canım viski içmek istedi ama sanki bian o gözümün önünde yine "içme" der gibi oldu vazgeçtim. başımın ağrısını alsın diye aspirin aldım bitane. yatağa uzandım. yaklaşık 2 saate yakın yatakta bi o yana bi bu yana debelendim durdum. saate baktığımda en son ikiydi. aslında bugün işe biraz geç gitmeyi düşünürken alarmın 7'de çalışıyla uyandım. tekrar uyumak isterken aklıma telefonda bi cevapsız arama yada sms olabileceği ihtimali geldi. ııı ııghh. yoktu bişi. düşündüm biraz onun açısından. düşündükçe bana ait olduğunu düşündüğüm hakları ona veriyorum. onun yerinde olsam benim gibi birini sevmezdim mesela. işin her pisliğine batmış, iflah olmaz birine hiç bulaşmazdım. kendi saf dünyama yakın birilerini arardım. benimle olmak istemesi bile onun ne kadar fedakar olduğunun ispatıydı. piyasada onca dindar, efendi, sadık tip varken ben vardım kalbinde. şimdi düşünüyorumda ben herşeyi fazlaca dört dörtlük olsun istiyorum. çevremdeki en mutlu evliliklerde bile bundan daha ciddi tartışmalar bozuşmalar var. kaldıki bu eşcinsel bi birliktelik. yani gizli yaşanan ve toplum hatta en önemlisi ailelerimiz ve çevremiz tarafından kabul edilmeyen bişey. yani insan bu tür bir ilişkinin içinde enaz iki katı yoruluyor. gizleme çabası, ayakta tutma çabası, evlilik cüzdanı ve çocuk gibi bağlayıcı etkilerin bu ilişkilerde olmaması, ee kendi inandığımız dini değerlerle çelişkimiz vesaire. düşünen bi insan "amaaaaaan.... banane milletten, seviyorum ulen" diyemiyo işte. muhtemelen onun mücadelesi benden daha çetin. ben vahada serap görmenin mutluluğuyla bu tür şeylerin mücadelesini çok vermiyorum. ailemle birlikte yaşamıyorum. tanrı inancım hem onunki kadar kuvvetli değil, yani olayın dini tarafını çok düşünmeden yaşıyorum hislerimi. o bu noktada benden daha farklı. daha büyük bi saavaşın içinde. gerçi yıllar önce o savaşı kısmen bende yaşadım ama işte insan kaşarlanıyo bi zaman sonra. artık lut kavmi dediklerinde içim ürpermiyor. kendimce o tür şeylerin bir cevabı var kafamda. rahatsızlık vermiyor bu yüzden.

işin aslı anladımki ben hatalıyım. birazdan onu arayacağım ve istediği herşeyi uzun uzun açıklamaya hazır olduğumu söyleyeceğim. bu durum onunda canını sıkıyor biliyorum. onun benim yüzümden üzülmesini istemiyorum.

foto= deviantart, biszkopciik

6 yorum:

  1. Sevgili Bi,

    Öyle bir kaosun için girmişin ki ne desem de sana yardımcı olsam bilemiyorum ama biraz sakin ol ve bence her şeyi oluruna bırakarak yaşa. Zorlama kendini, zorladıkça Allah muhafaza kendini ve ilişkini ister istemez daha da yıpratmaya başlayacaksın.

    Biliyorum bunları duymak uygulamaktan daha kolay ama ben başaramıyorum bari sen bunları başar:)

    Sevgiyle kal,

    YanıtlaSil
  2. n'oldu ki birden böyle??? :/

    YanıtlaSil
  3. Bazen gercekten ani yasamaktan,simdiyi yasamaktan baska yolu olmuyor insanin.Yani hayatin kendisi zorluyo bizi buna.
    Gelecekte biseyler olacak,belki sevicez,belki ayrilicaz,iyi kotu biseylerin olacagi cok acik,ama yinede kaygilarimiz son bulmuyor tamamen.Hepimizin icinde acisiz,sorunsuz,her ani mutluluk icerisinde olan bi hayat ozlemi var,ama o hayatin bu dunyada gerceklesmesi teknik olarak imkansiz.Oyle bir hayat sadece cennette olacak.Elimizde ise eksik olan dunya hayati var.Eksikde olsa,aci da verse,hala kalbimiz tiktik atiyo,ve hayattayiz.Bazen en iyisi,basinda da soyledigim gibi simdiyi yasamak.Seninde suanda sevdigin bi adam var abi.
    Varsa sev o zaman!
    Elimizde sadece simdi var cunku.

    YanıtlaSil
  4. biseksuel, yaptıklarına rağmen öyle şeyler düşünüyo musun cidden? bunca değişmişken, hem de iyi yönde! e dahası ne, bencillik yapıp kendin için bile onun seninle olmasını istemelisin bence. ayrıca ahmet de gayet memnundur hayatından ama bahsettiğin çelişkiler insanı acaip yıpratıyor işte..

    ahmet evlenmeyi düşünüyor ve aynı şeyi seninde isteyebileceğini, buna hakkın olduğunu belirtmiş aslında. yani seni senle bırakmış. sen değil miydin karşısına biri çıksa asla mani olmam diyen? e o da sana mani olmamaya çalışmış aslında, bunca sevmek ayrı, karşı tarafı düşünmek ayrı. bence o da seni gayet seviyo ve sevdiği için seni düşünüyor. aranızdaki buzlar eriyecektir bence, Allah'tan bunu diliyorum biseksuel.

    kendine çok iyi bak!

    YanıtlaSil
  5. boşver gitsin herşeyi...
    bırak canın acısın, yansın yüreğin geçecek nasılsa....
    bir zaman sonra kalbinde acı hissetmeyeceksin...
    gözlerini kapat...dinle kendini, ne istediğine karar ver, gözlerini açtığında inan bana doğru yolu bulmuş olacaksın...
    o güzel kız senin şansın bu güzelliği neden elinin tersiyle itiyorsun ki?
    mutluluğu yakalaman için acıyı çekmen gerek ali...
    lütfen iyi düşün.

    YanıtlaSil
  6. şu duyguları yaşıyor olman bile kendini özel hissetmen için bir fırsat. aşkı yaşamak zor, erkek erkeğe aşk yaşamak bir o kadar daha zor. elinden tutamazsın, sevgini paylaşamazsın, vs. Hiç dramatize etmeye gerek yok. elbette bu da geçecek, kalbindeki sızının tek çaresi zaman. seni dahada güçlendirecek. Aşkı yaşarken, tensel yakınlıktan alınan hazzın, en az duygusallık kadar önemli olduğuna inanırım. Bu tür "tatlı-sert didişmeler diyelim" gerginliklerin sonrası çok keyifli olur inan bana. Ve sizi birbirinize kenetler. Tecrübeyle sabittir!

    YanıtlaSil