22 Ekim 2009 Perşembe

asker traşı

şu cv konusunda dün gece arkadaşıma ulaşamayınca sabahtan aradım. dün akşam erkenden uyumuş, telefon sessizdeymiş falan. hal-hatır sohbeti sonrası, konuya girdim. işte komşunun kızı var, senin orda okuyor, parttime iş falan dedim. "tamam sen yolla ben inceleyip, sana döneyim" dedi. maile ekleyip yolladım cv'yi, 10 dk sonra aradı. "ben bi insan kaynaklarıyla da görüşeyim. ama bişi sorcam kızmazsan. özel bi durum yok değil mi?" dedi. şaşırdım. ne diyeceğimi bilemedim önce. sonra "yoo. komşunun kızı, kendisi zaten söylemedi, ben yardımcı olmak istedim o kadar." dedim ama o biraz espriyle karışık "bilmem, bana bişi var gibi geldi de. hem güzel kız" falan dedi. birazda pislik yapmak amacı biliyorum. okulda ikende beni kızdırmaya bayılırdı. "neyse, sen halledersin artık. boşuna kooooskoca müdür olmadın yaa" diye takıldım bende. damarına basınca o da güldü. durum eşitlenince ciddileştik tekrar. sonra bikaç eski arkadaş hakkındaki güncel şeyleri konuştuk. bildiğiniz dedikodu yani. :) sonrada kapattık, işlerimizin başına döndük.

onun dışında akşam çıkışta berberime uğradım. önceden plansız, radikal bi kararla saçlarımı asker traşı yaptırdım. ahmet biraz kısaltsan daha güzel durur demişti ama bu kadarı o dahil herkes için sürpriz olacak. bakalım görelim yarınki tepkileri. :))

foto=menshair.about.com

7 yorum:

  1. Ühü...
    Ben seviyorum kısa saçı da, asker tıraşını da hele de SUBAY tıraşını...
    Öyle işte...
    Sıhhatler olsun:)

    YanıtlaSil
  2. eee görelim o zaman saçının yeni halini:)))
    görmeden yorum yapılmaz ki!

    YanıtlaSil
  3. ali sana mail atmıştım gelmedi mi?
    geldiyse neden cevaplamadın:(

    YanıtlaSil
  4. noneless, başım yarım kilo hafiflemiş gibi :) yarın bi şapka takıp gitcem :) içerde çıkarcamki şok etkisi daha büyük olsun :)

    selen, mailini cevaplamıştım ama gelmedimiki. tekrar cevap yazdım şimdi. resme gelince, keşke hiç bu taraflarımı açmamış olsam. sıradan bi blogger olsam koyardım valla. ama işte :P

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan:)
    Mis olmuş işte...:)
    Bakalım arkadaşların ne diyecek:)

    YanıtlaSil
  6. ben sanırım yavaş yavaş kendi fotolarımı koymaya başlıcam:)))
    sizleri bu güzellikten mahrum etmek istemiyorum ehhehehehe:)))

    YanıtlaSil