20 Ekim 2009 Salı

basit masum kelimeler

yalnızlık zor mesele. insan kendine saçma sapan uğraşlar ediniyor. aslında hiç sevmem ama hatır gönül için çeviri yapıyorum mesela. bir iş arkadaşımın kardeşinin üniversite ders projesi olan bi kitabın önemli yerlerini çeviriyorum. ama yine de canım sıkılıyor.

birşeyler karalamak istedim. tutarlı bişeyler. ama olmuyor. ne yazsam içinde bi şekilde ahmet geçiyor. ahmet'ten ve ilişkimizden minimum bahsetmeyede söz vermiştim oysa. o yüzden yazıp yazıp siliyorum. onu yazmamak için onun dışında kalan şeyleri düşünüyorum. ama aklıma pek bişey gelmiyor. şimdi daha net anladımki onun dışında pek bişey yok hayatımda şuanda. başka bişeyede gerek yok zaten. enazından bunu yazabilirim diye düşündüm. onun hayatımda ne çok olduğunu ve onu ne çok sevdiğimi. bu onu afişe etmek olmaz, sevgisini ortalığa düşürmek olmaz. bunu görse bana kızmaz. sonuçta hislerimin aslı benim kalbimde, burdakiler sadece kelimeler. basit ve masum kelimeler. değil mi????

10 yorum:

  1. ali sen ne mezunusun canım ??
    epeydir merak ediyorum da:))

    YanıtlaSil
  2. saçmalamalarım21 Ekim 2009 16:06

    benim düşündüğümü çok daha güzel kelimelerle ifade etmişsin.söylediğin gibi burada yaşadıklarını bizimle paylaşman sevginden hiçbir şey götürmez.onu alaşağı etmez.hatta sana faydası olacağına eminim.çünkü yazarak duygularının farkına varıyorsun ve ahmeti sevdiğini çok daha iyi anlıyorsun.yazmak bu yüzden senin kişisel gelişimin için önemli.keşke herkes senin gibi yapabilse.ayrıca senin de söylediğin gibi yazdıklarınla ahmeti afişe etmiş olmuyorsun.sadece dünyaya aşkını haykırıyorsun.samimiyet çok az bulunan bir duygu.seni,ahmeti ilişkinizi yazdıkların kadarıyla bilsem de samimiyetinize güveniyorum.ahmete bu yazıları okuttuğunda değil sana kızmak daha çok bağlanacağını düşünüyorum.yaptığın dünyaya duygularını anlatmak.ve bunu engellemek gerçekten iyi olmaz.bundan doğal ne var ki.çok içten ve hiçbir engele takılmayan yazılar yazıyorsun.kendini eğer sınırlandırır ya da sansür uygularsan bu özelliğin zarar görür.insan bir şeyleri anlatırken hiç düşünmemeli.akmalı yazdıkları.sen de bunu görürken lütfen bu özelliğini kaybetme.ve senin yazılarında genelleme yapılmış soyut duygulardansa gerçek sevgiyi okumayı tercih ederim.farkediyor musun bilmiyorum ama yazdıkların bir çok eşcinel için önemli.sen eşcinel aşkın olabileceğini,yaşanabileceğini gösteriyorsun.ve dünya bu kadar kötü bir hal almışken duyguların en güzelinden bahsediyorsun.kendim böyle şeyler yaşamamış olsam da olabileceğinin bir kanıtı olan ahmetle seni okudukça çok farklı şeyler hissediyorum.bu benim düşüncelerim.küçük bir iç döküştü sadece.

    YanıtlaSil
  3. selen, özelden cevapliim sorunu :)

    sacmalamalarım, senin neden yazmayı biraktığını hala bilmiyorum. şiir gibi yazan sensin. dediğin gibi yazmak heranlamda iyiydi. sanırım bir süre sonra tekrar formuma dönerim.

    YanıtlaSil
  4. saçmalamalarım21 Ekim 2009 20:20

    yazdıklarıma ilk defa iyi diyen biri çıktı :) hatta hiç yazamadığımı düşünürüm.blogtaki yazılarım genelde karamsar olduğum zamanlarda oluşuyordu.bu da beni karamsar yapıyodu.hoşuma gitmemeye başlamıştı ben de hesabımı kapattım.bir de kendimi internet ortamlarından silmek istedim biraz.buralara uzaktan bakmak hoşuma gitti.saçmalamalarım nickini de bir tek senin blogunda kullanıyorum.zaten başka bir nickim filan da yok öyle.senin blogunu takip etmeyi seviyorum.yaşadığın ilişki beni aşkın olabileceğine inandırıyor.ve bunu günü gününe üzüntüsüyle sevinciyle paylaşmak beni mutlu ediyor.o yüzden yukarıda düşüncelerimi uzun uzun açıkladım.yaptığın şey ahmeti ya da ilişkinizi ifşa etmek değil.hatta sizi daha da yakınlaştıran bir şey demek istedim.ve ahmetin böyle bir şeyi öğrendiğinde değil kızmak memnun olacağını söyledim.adaşım ordan biliyorum :) ayrıca merak ettim forum derken hangi forumu kastediyorsun.belki ben de arada takip ederim.

    YanıtlaSil
  5. hahah :) forum değil, formum demek istedim. yani yine tıkanmadan, ne denir diye düşünmeden yazabildiğim formuma :P

    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. yazdıklarını hergün büyük bir keyifle okuyorum,yeni yazı yazmışmısın diyede hergün kontrol ediyorum,yaşadığın hayata çok uzağım ama aşkını anlatışın çok doğal ve içten,ve asla o kişiyi deşifre ettiğini düşünmüyorum, ilk başlarda büyük bir önyargıyla okuyordum şimdi ise bakış açımı biraz daha esnek tutmaya çalışıyorum.bence senin yaşadığın şeyi bukadar özel yapan,içine fazla cinsellik bulaşmamış olması ve itiraf edeyim bunu sağlayanda ahmet gibi geliyor,onun inançlı olması ve yavaş adım ilerlemesi,ilişkinizin daha uzun soluklu olmasını sağlıyor,tabi senin aşkını bukadar güzel ifade etmeni ve emeğini gözardı etmiyorum..

    YanıtlaSil
  7. saçmalamalarım21 Ekim 2009 22:05

    :) sanırım coachbear ile bi forum hakkında konuşuyordunuz.yorumlarda okuduğumda aklımda kalmış.sen orada bir şeyler yazmışsın.ama tam anlaşılamamışsın.

    YanıtlaSil
  8. sacmalamalarım, evet disco diye bi foruma takıldım bi ara. ordaki bazı bacılarla birbirimizi yiyecektik. bacı diyorum, cidden yazış üslupları falan bildiğimiz kadın gibi adamlardı. neyse, takıl istersen ama gerilebilirsin baştan söyliim.

    sen, teşekkür ederim yorumun için. evet ipler ahmet'in elinde seninde dediğin gibi. kontrol onda. ben iradesi zayıf biriyim. hızlı tüketen biriyim. inançlarımda özdeğerlerimde onun kadar güçlü ve sağlam değil. ama ona benzemeye çalışıyorum. onun gibi oluyorum farkında olmadan.

    YanıtlaSil
  9. saçmalamalarım22 Ekim 2009 14:38

    ben senin yazdıklarını merak etmiştim.ondan sordum forumun adını.

    YanıtlaSil
  10. nickim aynı ordada. sanırım yazdıklarımı silmediler. nickimi sildiler sadece. bakabilirsin kavgamıza :) aslında hiç üslubum değil ama cidden gerilmiştim orda.

    YanıtlaSil