17 Ekim 2009 Cumartesi

bir uğrasan diyoruz

ilk dün farkettiler canımın sıkıldığını. işyerinden bir bayan arkadaş farketti hatta. bu konuda kadınlar daha iyi gözlemci sanırım. çok ısrar etti "neyin var" diye ama "yok bişey" diye geçiştirdim hep. yine de inanmamış. bugün öğlen arada o ve birkaç arkadaş gelip "akşam biyerlerde buluşalım mı?" dediler. olayın benim için olduğu aklıma gelmedi. neyse kabul ettim ve akşam 8'de çıktım evden. onlarla kadıköy'de biyerde buluştuk. konu konuyu açtı ve bendeki durgunluğun sebebi soruldu. "özel bi durum yok" falan diyorum ama yok inandıramıyorum. en son anlatayım dedim. zaten içimde sakladıkça olay büyüyor. "hayatımda biri var bi süredir. seviyorum sanırım." dedim ve onlar gülümsemeye başladılar. bende sustum utandım, kızlardan biri "eee" diye devam ettirdi. "işte, bikaç gündür aramız bozuk" dedim. nerden aklına geldiyse kızın bana "bahsettiğin kişi o eski kız arkadaşınmı" diye sordu. "yok" dedim "o bahis çoktan kapandı bitti. bi dahada görüşmedim onunla" dedim ama bu sefer hayatımdaki kişi hakkında kimmiş nasılmış neye benziyormuş gibi şeyler soruyorlar. o an "böyle iri yarı, kıllı, yakışıklı biri" deyip onları duvara çarpmış gibi yapmak vardıya tabi yapmadım. işte tavsiyeler telkinler geliyor bi yandan. "biz kadınlar böyleyiz, şunlara dikkat et" gibicesinden. onlar konuşurken beni bir sessiz gülme tutmazmı. olay gerçekten komik. ben bi erkek için acı çekiyorum ama onlar bana kızlarla nasıl birlikte kalabileceğimi anlatıyorlar. moralim düzeldi anlıycağınız. güzin ablalarım beni iyi hissettirdiler gerçekten. geç olmadanda kalkalım dediler, kalktık.

ama gece bitmemiş meğerse. eve dönüyorken telefon geldi. bi baktım ahmet. heyecanlandım sağa çektim arabayı. uzun zamandır telefonları heyecan yapmıyordu. ama birkaç günlük soğukluk demek ona özlemimi ve hasretimi arttırmış. dışardan arıyordu, gürültü vardı anlamadım söylediklerini. tekrar edince anladım. otogar'daymış ve 12 istanbul otobüsüne biniyormuş. "sabah görüşürüz" dedi kapattı. ne yalan söyliim, o an sevinçten ağladım valla.

tanrım sesimi duydu, dualarımı kabul etti. en ihtiyacım olduğu günlerde onu yanıma yolladı. ne kadar teşekkür etsem az.

şimdi biraz uyuyayım 4:30 gibi uyanıp geçerim otobüs firmasının terminaline erkenden. onu bekletmektense ben beklerim biraz çünkü onu beklemek bile güzel.

mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle. hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. sevgiler.

9 yorum:

  1. Wuhu! :) Güzel bir haftasonu sizin olsun biseksüel :) Yat uyu erkenden ve bekletme Ahmet'i çok. Sonra da sabahtan sarılır uyursunuz beraber :) Yarım kalan uykunuzu beraber tamamlarsınız :)

    YanıtlaSil
  2. Ahh o tatlı heyecan... Nasıl özledim. Ben de 4/4'lük birini buldum sanıyordum, ama beni ne arıyor ne soruyor. 2-3 kez aradım, mesaj yazdım yanıt yok. Onu özlüyorum ve o telefonda sesini duymak istiyorum.
    Gözün aydın!

    YanıtlaSil
  3. The summer son'un son teması yazılarını okumayı güçleştirmiş, ona ulaşamıyorum, burayı okur mu acaba?

    YanıtlaSil
  4. IslamcıMucuk17 Ekim 2009 11:08

    Tatlışım neden daha önce direkt olarak söylemedin aranızın bozuk oldğunu? Ben de senin için dua ederdim.
    Bu arada aranız nden bozulmuştu?
    Saygilar. Islamgirl.

    YanıtlaSil
  5. ah canım ya :((
    cidden sevindim senin adına.umarım gününüz güzel geçer sorunlarınız halolur.(amin)
    :))
    bu arada ben taze blog sahibesi selen :)))

    YanıtlaSil
  6. @ kremkaramel;

    Bende yazılar düzgün okunuyor. Bir arkadaşım da baktı temaya ve bir sorun olduğunu söylemedi. Blogumdan bana ulaşabilirsin ;) Temada sorunlar tam olarak nerelerde olduğunu bana yazarsan, çok memnun olurum :)

    YanıtlaSil
  7. thesummerson ve kremkaramel güzel dilekleriniz için teşekkürler. umarım herşey herkesin istediği şekilde güzelleşir, sizinde.

    selen biliyorum. google rss listeme aldım hemen. takiptesin yani, ayağını denk al :) aşak tabi, hayırlı olsun.

    islamcımucuk, ya aramızın bozulma sebebi evlilik vesaire baskıları. yada benim öyle anlamam falan. saçmaydı. neyse iyi herşey şuanda. sağol, düşünmen yeter.

    YanıtlaSil
  8. Mutlulugunuzun bozulmamasını dilerim.Takipteyim.

    YanıtlaSil