13 Ekim 2009 Salı

evlilik şakası ya da iması

sessizlik bazen iyi bişi değilmiş.
bikaç gündür kendimi dinlemekle geçti. hareketli haftasonu, yanlış anlaşılmalar, olayları tarafları üzmeden toplama çabam falan cidden yorucuydu. 2 günlük dinlenme sonrası tam kendime gelmişken bugünkü telefon konuşması ile sarsıldım. ahmet'le öğlen arada konuşurken konu yine nasıl olduysa döndü dolandı evliliğe geldi. bana "sen evlenmeyi düşünmüyormusun" diye sordu birden. onun kafasında böyle bir hayal olduğunu biliyordum ama benim içinde böyle bişi düşünmesi garip geldi. daha ben "hayır" diyemeden, "hazır kız da bulmuşsun" dedi. normal telefon görüşmesi olduğu için yüz ifademi görmedi ama cidden gerildi asıldı bi anda yüzüm. "anlattım sana durumu, artık bu konuda açıklama yapmak istemiyorum" dedim, müsadesini istedim ve telefonu kapadım. kapadıktan hemen sonrada pişman oldum neden böyle yaptım diye. aramak istedim tekrar ama tepkimin kısmen haklı olduğunu düşünüp aramadım. o da aramadı. 7 saat geçti o gerginliğin üzerinden ama hala konuşamadık. onu sevdiğimi bile bile bana böyle bişey sorması ağrıma gitti gerçekten. empatik olmaya çalışıyorum, kendimi zorluyorum ama yinede bu sorusuna hak veremiyorum. sahip olduğumuz yada yakaladığımız birliktelik bu ortamlarda kolayca elde edilebilen bişey değil. belki çok fazla acı yaşamadığı için değerini göremiyor olabilir ama ben elimdekinin farkındayım ve bir bebek gibi özenle korumaya çalışıyorum sahip olduklarımızı. ne biliim cidden şaştım kaldım. ne yapacağımı bilmiyorum. gururum ile sevgim arasındayım gibi bişey aslında. elim telefona gidip gidip geliyor.

foto= deviantart, bad-kitty

7 yorum:

  1. böyle bir yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum ama bence ahmet'te hetero olma isteği var. yüksek sesle söylenemese de içten gelen bir keşke. bana kalrsa aynı şey sende de var ama daha az.birtakım şeyler kafanda daha çok oturmuş.dediğim gibi böyle bir yorum yapmak belki de doğru değil ama böyle duyumsadım:))
    eğer aranızdaki gerçek aşksa birlikte bulabilirsiniz kendinizi:)) ama zor bir durum gerçekten:((

    YanıtlaSil
  2. sen o güzel kızla evleneceksin bak gör içime doğuyor...
    güzel olacak herşey bunun için elinden geleni yap ve kaybetme bu güzelliği lütfen..........
    senin için en hayırlısı en güzeli bu kızlan evlenmendir.
    arama onu(erkek ark)....

    YanıtlaSil
  3. belki bunu şaka yapmak seni kızdırmak için söylemiştir.Belki de kıskandığını kızla senin o durumunu istemediği için bi tepkiydi bu.Yine de aramak bazen sorunları çözer.Umarım ahmet için "evlenene kadar bir sevgili" değilsindir.

    YanıtlaSil
  4. lorelai'ye yer yer, tavuk'a kesinlikle hayır, benadsiz'a da tamamen katılıyorum.

    eminim ki herkesin sevdiğine duyduğu bir kıskançlık bu. o büyük ihtimal senden hiç o görüşmeyi yapmamış olmanı bekliyordu, fakat sen görüştün ve ona anlattığın için (ki anlatmak doğru bişey) içinde hafif bir kabullenememe ve kıskançlık yaşıyordur.

    düşünsene belki onun da gelecek düşüncesinin içinde sen varsındır ve belki senin evlenebileceğini düşünüp kendinin geçici bir heves olduğunu düşünmüştür.

    gurur ve sevgi birlikte yürümüyor malesef. o yüzden büyüklükse sen büyüklük yap (ki telefon etmek büyüklük değildir, aradığı için bazı insanlar tüm hatalarını telafi ettiğini sanır) ve ara onu. yaşadığın şey güzel ve çok saf hala. bu heyecanı ve duyguyu başka kimseyle bir daha yaşayamayabilirsin...

    YanıtlaSil
  5. ihtimamım yaşadığım şeyin sıradan olmayışından. onu iyi tanıyorum. beni evliliğe kadar biri olarak görmeyecek kadar özel biri. ki zaten öyle olduğu için hergeçen gün içimde daha çok seviyorum onu. evlilik olayına gelince her biseksüelin kafasında biyerde vardır bu ihtimal. sonuçta kolay olan hayat o. ama kalbim böylesine doluyken benim aklıma gelmiyor. onun şartları benden farklı, aile ile yaşam, bana göre daha muhafazakar bir ortam, kendi doğruları falan işin içine girince biraz temkinli oluşu normal birazda. ama eminim o da benimle mutlu ve bunun devam etmesini istiyor. neyse bunları yüzyüze konuşmam lazım onla. böyle tel işi dahada bozuyor.

    teşekkürler yorumlar için. 3.göz herzaman iyi geliyor bana.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. bazen insan sevdiği böyle bir durumdayken hele ki biriyle tanıştırılacaksa, kendini yer bitirir. pekte belli etmez. ama ilk fırsatta hem tepkisini ölçer hem aynı rahatsızlığı biraz da yaşamasını ister.
    seni çok sevdiğindendir başka birşeyden değil :)

    YanıtlaSil
  7. gumusdıkene tamamen katılıyorum kıskandıgında demıstır

    YanıtlaSil