27 Ekim 2009 Salı

halısaha gazisi

bugün yoğun ısrarlar üzerine halısaha maçına gittim. izlemeye değil tabi oynamaya :) aslında futbol oynamayı pek bilmesemde kırmamak için gittim. bizim takım ofisten arkadaşlardı ama karşı takımdaki elemanları ilk defa gördüm. neyse maç başladı, bizimkiler ben dışında gayet iyi oynuyor. hatta arada ben bile farkında olmadan iki gol attım :) ama karşı takım biraz gerildi fark açılınca, sert oynamaya başladılar. aralarında bi eleman vardı, ayı gibi bişey. bi ara topa koşarken gelip kaval kemiğime vurdu. o an yere yığıldım, bacağım kırıldı sandım. birkaç dakika sendeledikten sonra o maçın motivasyonuyla oynamaya devam ettim ama duş alırken gördümki çocuk resmen biçmiş beni. bi dahada halısaha maçına gitmem sanırım.

sendeleye sendeleye eve geldim şu iğrenç kokan kremlerden falan sürdüm. kas gevşetici gibi şeyler. biraz daha iyi ama hala ağrıyor. yinede moralim gayet iyi. hazır dinleniyorken kardeşimi aradım, biraz geyik yaptık. sonra ahmet beyi aradım, o da muhabbetin üzerine tatlı gibi oldu. herşey güzel yani.

haa bi de gündüz yoğunlukta unuttuğumdan bizim müdürüde aradım demin, görüşme noldu falan diye. kızı beğenmişler, girişken ve istekli bulmuşlar. kız kabul ederse kasım'da orada işe başlayacak. ama henüz haber vermemişler. yarın sabahtan insan kaynakları arayıp haber verir falan dedi. bu mutlu haberde acaip doping oldu kaval kemiğimin üstüne. :))

6 yorum:

  1. geçmiş olsun
    oldum olası ortak aktivitelerden kaçınmışımdır hem bu tür riskler hem herkesin beni seyretmesi ihtimali ürkütür

    YanıtlaSil
  2. maçta mı yapıyosun sen :D
    o sürdüğün şeyin adı BenGay olmasın sakın :P

    YanıtlaSil
  3. oooo kaçaklar çıktı piyasa.


    geçmiş olsun canımcım.nerdesiniz ayol günlerdir??
    merak ettim valla bişimi oldu die.
    sanada sölüyorum coach!!

    YanıtlaSil
  4. Öncelikle çooooook geçmiş olsun!

    Ve sonrasında,sevgili Bi, şu sihirli elini benim üzerimde gezdir de ben de iş bulayım :'(

    Yanlış anlama,sadece içinden geçir,şu zavallı NoNeLeSS bir yerde başlasın işe de:(

    YanıtlaSil
  5. sağol prenstenes. daha iyiyim bugün.

    coach illa söylettin :) evet bengay sürdüm :P hahahaha

    selen buralardayım. bi iki gün uzaktım istdan. ondada zaten blogu ihmal etmedim. ama senin mailine cevap dönmedim. durdan ordan anlatayım şu blog template olaylarını. ;)

    YanıtlaSil
  6. coach o kadar çok güldüm ki anlatamam:D müthişti müthiş!:D

    biseksüelcim, çok geçmiş olsun ya! bütün bu yazdıklarımı ağzım kulaklarımda yazıyorum çünkü coach'a hala daha gülüyorum:D cidden çok geçmiş olsun ya, BenGay sürmeye devam:D ahaha:D

    YanıtlaSil