10 Ekim 2009 Cumartesi

kadınlar, oyunlar, planlar

bu kadınlardan korkulur valla.

sabahtan erkenden aradı annem. güya bu haftasonu böyle full kafamı dinleyecektim. neyse uykulu halimle ne dediğini anlamaya çalışırken eveledi geveledi, haftaiçi doktora gitmiş iyi değilmiş vesaire. lafı dolandırdı. tam siyasetçi kadın. nasıl beni tavıma getirdiyse bana o soruyu sordurdu. "anne gelmemi gerektiren bi durum varsa geliim". o an "bugün atlayıp gelsen iyi olur, bayramı da yarıda kestin gittin" falan deyince apar topar çıktım evden. bursa'ya geldim. eve geldim baktım annem turp gibi. "anne iyi görünüyorsun" dediğimde, "sen görmedin haftaiçi ölümlere gittim geldim. kardeşlerine sor" falan diye lafı ağzıma tıkıştırdı. neyseki foyası ortaya çıktı. nasıl mı? demin yanıma sırıtarak geldi. anladım bi hinlik var kafasında. "akşam yemeğe misafir gelecek" dedi. "kim gelecek?" demekten kendimi alamadım. karşımızda oturan ve bayramda bana tanıştırdığı güzel bi kızları olan komşunun geleceğini söyledi. önemsemedim ama kızında yemekte olacağını söyledi. "nasıl yani, izmir'de okumuyomuydu o?" dediğimde, "yok maşşallah, her haftasonu annesinin yanına gelip gidiyor. çok akıllı efendi çalışkan kız" falan dilan başladı yine onları anlatmaya. akşam olay var yani. ben eminim annem bu komşu kadınla olayı pişirmiştir kafasında. eğer kadında anneme uyduysa, kızı da beni de zorlu bi akşam bekliyor demektir. işin en sinir tarafı bu olayın tüm aile bireylerimizin olduğu bi yerde planlanması. kardeşlerimin diline düşeceğime, armağan çağlayan'ın diline düşmeyi tercih ederim cidden.

neyse artık, umarım akşam kolay geçer. bi kumpasın içine düştüm. kendimi istenmeye gelecek genç bi kız gibi hissediyorum valla :)

foto: flickr, amadika

12 yorum:

  1. Anneler her ne kadar kötü niyetleri olmasa da ah herşeye burunlarını sokmasalar...

    :)

    Gelişmeleri merak ediyorum:) Haberin olsun:)

    YanıtlaSil
  2. hayırlısı olsun cicim:)))

    YanıtlaSil
  3. Kesin senaryo script üzerine çalışmalısın . kalemin çok iyi. keyifli bir soap opera gibi aktarıyorsun. merakla okumaya devam!
    P.S : birde yemekleri merak ediyorum. annen nasıl donatmıştır o masayı şimdi:) kesin yanyana oturtacak sizi. Cidden büyük eğlence var!

    YanıtlaSil
  4. şimdi senden bir şey istiyor ve acil olarak yapmam gereken şeyi söylüyorum.
    istemeye gittiğinizde cipsimi ve kolamı alıp kıyıya köşeye bi yere yerleşebilir miyim?
    düğününde giymek üzere smokinimin altına ayakkabı almam lazım.

    öpüldünüz :)
    olmaz bişi. merak etme. :)

    YanıtlaSil
  5. okumadan ilk yazıya eklediğin resimden gülmeye başladım. sonra yüzümdeki tebessüm sırıtmaya döndü. çok eğlenceli olabilir dışardan izlemesi.katılıyorum :D

    YanıtlaSil
  6. ben mutlu haberler bekliyorum senden:):):)
    hatta şöyle söyliyim inşallah olurrrrr:)))))))))))))))))

    YanıtlaSil
  7. coach;
    söylemeden geçemicem senin o muhteşem ayakkabıların var ya !!! tekrar almana gerek yok boşuna masraf yani.bence gecenin yıldızı olursun o pabuçlarla:=))))

    YanıtlaSil
  8. Kolay gelsin biseksüel :)

    Gelişmeleri ben de merak ediyorum! :D

    YanıtlaSil
  9. neler oluyor orda? anneler ahh hep anneler :D

    gelişmeleri merak etmekteyim ve aynı zamanda minik'e aktılmaktayım. coach, ayakkabılarından fazla varsa bana da versene, sivri burun, kenarı püsküllü bir şeyler ben de giymek istiyorum:)) ilk kez giyeceğim ama. giydikten sonra epey sövebilirim:D

    YanıtlaSil
  10. İslamcıMucuk11 Ekim 2009 21:25

    Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  11. aman ne güldüm yorumlara :)
    zaten dün akşamda epey komikti yazarım birazdan.

    ama önce cevap haklarımı kullanayım. arkadaşlar çok kötüsünüz. beni bi siz anladınız, sizde yanlış anladınız.

    sen coach bey, düğün müğün yok. ayrıca senin o muhteşem ayakkabılarından birini giy kafi. her smokine gider. bi jessica simpson'da var onlar bi de sende:)

    islamcimucuk, yorumunda bi hakaret cümlesi vardı diye sildim. yorumu edit edip düzenleme şansım yok. özür dilerim. tartışmadan yazışsak daha güzel olur diye düşünüyorum.

    herkese sevgiler.

    YanıtlaSil
  12. king sağol ya, ama işte günlük konuşma dilinde yazmaya çalışıyorum. ama aracı olursan tanıdık falan varsa senaryo olayı ek iş olabilir. mesela ferhan bey'le tanıştırabilirsin. onun klişe şovenist gay filmleri yerine biraz daha hayattan bişeyler yazabilirim. (hahahaha çok iddialı bi giriş oldu. gece gece kendimi çok oray eğin gördüm canım. hahaha)

    YanıtlaSil